Ako sa vám páči tato baba ? Ten makeup, obočie, pery, mihalnice, prsia, opálenie,
oblečenie atď. Páčí sa vám taký vzhľad a štýl alebo nie ?
odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/PDc9A1Q
P.S.
Sú to len normálne fotky, žiadna erotika, ale bohužiaľ imgur zmenil nejaké užívateľské podmienky, a tak to pre neregistrovaných užívateľov od vás bude chcieť potvrdiť, že ste starší ako 18 rokov.
Neviem, kde inde zdieľať väčší počet fotiek, tak len aby bolo jasno. Imgur je normálne úložisko fotiek, pre tých čo nevie :D
Si tá baba a praješ si byť ohodnotená ty alebo si to tu (možno) zlízne niekto, kto ani nevie, že sú tu jeho foto takto vycapené?
Normalna, dnes doslova tuctova zena. Kazda druha na ulici vyzera takto.
Dúfam, že si to ty a nie slečna, ktorá ani nevie. A nie nevyzerá pekne, pred plastikami bola určite krajšia.
@danrol mne sa nepáči takýto štýl, podľa mňa pred úpravami musela byť krajšia ale keby ju stretnem na ulici nijak to neriešim len by ma nezaujala
Podľa mňa je samozrejme pekná, ale proste podobná ako 1000 ďalších takto upravených žien.. ženy sa začínajú na seba príliš podobať, stráca sa rozmanitosť a individualnost.. aj postoj, spulenie pier do mobilu, to je jednoducho všetko na jedno kopyto.. ale tak asi je to teraz moderné, vždy sú nejaké obdobia.. mne sa však viac páči keď sú ľudia všelijakí..
Ved skoro na vsetkych, aj na videach ma nejaky filter capnuty. Rovnaky nos maju potom vsetky. To sa mi zda velmi nudne a neoriginalne.
nic extra
Samozrejme je pekná, aj ked umelinu trochu cítiť. Podobá sa na Hailey Bieber. Tá mi nie je moc sympatická...
Nemam rada zeny co sa takto prezentuju na internete, ze vyspulene usta a pocit stredu vesmiru. Pritom to moze byt fajn kocka. Pery sa mi nepacia, vyzera ako kacer. Postavicka fajn, tvar na niektorych vyzera pekne a na niektorych nie. Aj ten silny makeup niekde je uz za mna moc. Co sa oblecenia tyka tie zvrsky fajn, spodok nikde nevidno. Takze zhrnutie, niekedy menej je viac
@danrol je to umelina. Na tom nie je čo hodnotiť. Aj Marfa z Mrazika by po takejto úprave vyzerala rovnako.
Prirodzené má čo?! Inak je to iba obyčajná, tuctová, poprerábaná baba vek 15-40. Klon?
mne osobne sa tento styl nepaci 🙂 pekna zena je o to pokoj, mne osobne sa ale nepacia umele prsia (lebo aj tie sa daju spravit decentne), velke pery atd.
Tuctovo pekna.
Trochu vypustiť tie pery a bude to lepšie.
@danrol ak by si sa spytala na muzskom fore, mozno by tlieskali a boli nadseni..... Oni nevidia detaily.....
Slecna je cela preoperovana, konecny vysledok je v sucasnom roku 2024 ako seriova vyroba z fabriky, pre podpriemerneho clena muzskeho pohlavia je to sen vhodny na opichanie. Pre nas rozhladene zeny.....hm....chapeme sa
Taka pre Kollara
Nijak extra sa mi to nepáči a nechcela by som takto vyzerať
Ja neviem preco kazda potrebuje spulit furt tu papulu. Iba jedna jedina fotka sa mi pacila kde vyzera normalne ale inak ee cele zle
Ja vždy obdivujem baby ktoré si kúpia lujs vitonku a šanelku za doslova tisíce a tisíce eur a zároveň bývajú v rozvaline :D ... jedine žeby to neboli originály? 🤒
Pri tak napichanych perach, jedine plus vidim pri fajke, moze to byt zaujimavy pocit😎. Inak dost umela 🤣
moc opuchnuté pery... neprirodzené.
Mna nezaujala, vyzera ako každá 2. na instagrame..