Baby prosim vas, ja viem, ze je to uplne banalna otazka, ale hladam nejaky tip, ako nosite dlhe vlasy v noci. Mam vlasy lusok pod lopatky a extremne huste. Ked ich mam v noci rozpustene, tak su vsade a stalemsi ich prilahnem, zavadzaju mi. Ceu den ich mam vacsinou v gumicke, ked si ich tak necham aj v noci, tak ma to tlaci a hlavne mam z toho otlacene vlasy. Potrebovala by som taku tu ciapku ako v starych filmoch 😀
Ja si dávam voľný cop
Mám hodvábnu obliečku na vankúši, vlasy jemne zapletené, môžeš si kúpiť aj hodvábny turban
Ja som si zvykla davat do vysokého voľného drdola a používam silikonovu spriralovu gumicku.
Mam vlasy skro po pás
Mam povliecku z hodvábu a na hlavu som si kupila hodvabnu ciapku presne taku ako pises 😀 maju ich aj v DM ale tam su neake satenove
Voľný vrkoč
Volný vrkoc, alebo niekedy - výnimočne, drdol. Mám vlasy skoro po zadok.
Voľný drdol alebo vrkoč. Dobrá je taká tá skrútená gumička. Ako starý telefónny kábel.
Vrkoč a saténová obliečka
V noci by mali byť rozpustené, či?
Voľné francúzsky vrkoč, keď si vlasy rozpustím tak sú pekné vlnité takmer po celej dĺžke
Ja mám vlasy dlhšie ako po pás a spím len v rozpustených. Kým si ľahnem, vlasy vyhodím dohora nad vankúš. Do medzere medzi vankúšom a rámom postele a tam sú celu noc 😀 nezamotávam sa, nezavádzajú, netlačia.
Mne sa osvedcili dva volnejsie zapletene vrkoce poza usi. Nic netlaci, nezavadzaju. Ale mam kratsie vlasy, len nieco pod plecia
@kate_cs ja detto, tiež ich vyložím hore a pohoda, nič nezavadzia 🙂
@dianadd zaujal ma ten hodvabny turban
Ono to nejako aj zabranuje masteniu?alebo aky to ma efekt?dakujem
Ja nie, ale dcéra má dlhé husté vlasy a robím jej voľný zapletený vrkoč
Dievcata ja by som chcela vase starosti.Ale naozaj.Tie moje tri vlasy ....
Mam vlasy po plecia a tiez si ich davam na noc do copu alebo drdola. Takeho volneho. Mne tiez lezie nanervy ked si och vselijako prilahnem.
Vlasy mám po pás a v noci ich mám v drdole.
Tiež som si ich vyhrnula hore nad podušku vždy, no odkedy som ich odstrihla, tak nemám take starosti a nič mi nezavadzia ani cez deň, ani v noci. Odporúčam teda nožnice 👌
Ja mám vlasy tiež riadne dlhé po zadok a mám ich rozpustené ked spím.Prehodím si ich na vrch vankúša a nič mi teda nezavadzia a ani si ich neprilahnem.Ty asi ako lahneš tak ich máš. Preto si ich prilahneš.Neviem si vôbec predstaviť spať s vrkočom alebo drdolom
Ja v pevnom drdole s hocijakou nešpeci gumičkou, tak ako celý deň s dvoma malými deťmi, základ je, že držia na mieste 😀🤷 a vlasom nič nie je. Každá kaderníčka ich chváli, keď k nej zavítam raz za uhorský rok.
Ja mam vlasy pod zadok a na noc si zapletam, ale už musia ísť dole, lebo je to strašná otrava
@pehavcek tiež joj jak im závidím, ja mam normálne plesinu co mi presvita hore a dĺžka max po uši narastu 🤣🤣🤣🤣😭😭😭
@brendaa vqiiooooookkkjjhnb cvccz, ,,,
Dva zapletené vrkoče. Za mna to bolo naj lebo mi nezavadzali netlačili a ľahko sa ráno rozcesvaju. Dohora dedil je tiež fajn ale mne s do rana rozpadol. Vlasy som darovala teraz mám krátke a vychutnávam si že to riešiť nemusím lebo aj keď stoja na všetky strany viem s tvoriť že to tak ma byt 😂
Ja spím s vrkocom. Zacala som to praktizovať pred pol rokom a za tú dobu mi tak narástli, že za celý svoj život som nemala také dlhé vlasy - pravdaže mi odrastali, ale vždy sa mi v noci polamali, často som si ráno našla natrusene zlomené dĺžky vlasov, niekedy aj 5cm kusy, niekedy aj viac. Vlasy mám úplne rovné, že rovnejšie už nemôžu byť a napriek tomu, že ich mám dosť, sú veľmi krehké, tenké a ľahko sa polámu, takže objem žiadny nikdy... S rozpustenými vlasmi vyzerám ako zmoknuté kurča. Odkedy spávam s vrkočom, tak mi vlasy narástli na môj osobný guinessov rekord- nemám ich zastrihnute rovno, ale do Vcka a ten najdlhší cíp mám v páse. 30 rokov som bojovala, aby som mala vlasy aspoň po dĺžku pazuchy a vždy sa mi zlámali, celý život som ich musela nosiť krátke. Škoda, že som to nevyskúšala o pár rokov skôr, už by som mala vlasy aj po zadok 🙂
@dominika1922 saténová obliečka je dôležitá a
Ja mam vlasy po pas, dávam do volneho drdolu na vrch hlavy lebo cop si stále prilahnem a rozpustené mi vadia.
Ja napríklad si robím taky jemný voľný nestiahnuty vrkoc .Nezavadzia, neboli a vlasy sa mi nezachumlia 🙂 tiež ich mam šialene husté..