Ako máte upravené vlasy v noci?

26. dec 2022

Baby prosim vas, ja viem, ze je to uplne banalna otazka, ale hladam nejaky tip, ako nosite dlhe vlasy v noci. Mam vlasy lusok pod lopatky a extremne huste. Ked ich mam v noci rozpustene, tak su vsade a stalemsi ich prilahnem, zavadzaju mi. Ceu den ich mam vacsinou v gumicke, ked si ich tak necham aj v noci, tak ma to tlaci a hlavne mam z toho otlacene vlasy. Potrebovala by som taku tu ciapku ako v starych filmoch 😀

bejbypd
26. dec 2022

Ja napríklad si robím taky jemný voľný nestiahnuty vrkoc .Nezavadzia, neboli a vlasy sa mi nezachumlia 🙂 tiež ich mam šialene husté..

nina0412
26. dec 2022

Ja si dávam voľný cop

marcellka32
26. dec 2022

Mám hodvábnu obliečku na vankúši, vlasy jemne zapletené, môžeš si kúpiť aj hodvábny turban

brendaa
26. dec 2022

Ja som si zvykla davat do vysokého voľného drdola a používam silikonovu spriralovu gumicku.
Mam vlasy skro po pás

dianadd
26. dec 2022

Mam povliecku z hodvábu a na hlavu som si kupila hodvabnu ciapku presne taku ako pises 😀 maju ich aj v DM ale tam su neake satenove

thereisabear
26. dec 2022

Voľný vrkoč

jaskolka
26. dec 2022

Volný vrkoc, alebo niekedy - výnimočne, drdol. Mám vlasy skoro po zadok.

svokrinjazykmonika
26. dec 2022

Voľný drdol alebo vrkoč. Dobrá je taká tá skrútená gumička. Ako starý telefónny kábel.

dominika1922
26. dec 2022

Vrkoč a saténová obliečka

huginko
26. dec 2022

V noci by mali byť rozpustené, či?

foxyfox
26. dec 2022

Voľné francúzsky vrkoč, keď si vlasy rozpustím tak sú pekné vlnité takmer po celej dĺžke

kate_cs
26. dec 2022

Ja mám vlasy dlhšie ako po pás a spím len v rozpustených. Kým si ľahnem, vlasy vyhodím dohora nad vankúš. Do medzere medzi vankúšom a rámom postele a tam sú celu noc 😀 nezamotávam sa, nezavádzajú, netlačia.

zuzula777
26. dec 2022

Mne sa osvedcili dva volnejsie zapletene vrkoce poza usi. Nic netlaci, nezavadzaju. Ale mam kratsie vlasy, len nieco pod plecia

danielllka
26. dec 2022

@kate_cs ja detto, tiež ich vyložím hore a pohoda, nič nezavadzia 🙂

zuzinabila
26. dec 2022

@dianadd zaujal ma ten hodvabny turban
Ono to nejako aj zabranuje masteniu?alebo aky to ma efekt?dakujem

mimikarol
26. dec 2022

Ja nie, ale dcéra má dlhé husté vlasy a robím jej voľný zapletený vrkoč

pehavcek
26. dec 2022

Dievcata ja by som chcela vase starosti.Ale naozaj.Tie moje tri vlasy ....

alex666
26. dec 2022

Mam vlasy po plecia a tiez si ich davam na noc do copu alebo drdola. Takeho volneho. Mne tiez lezie nanervy ked si och vselijako prilahnem.

ajko2011
26. dec 2022

Vlasy mám po pás a v noci ich mám v drdole.

dager
26. dec 2022

Tiež som si ich vyhrnula hore nad podušku vždy, no odkedy som ich odstrihla, tak nemám take starosti a nič mi nezavadzia ani cez deň, ani v noci. Odporúčam teda nožnice 👌

liusa82
26. dec 2022

Ja mám vlasy tiež riadne dlhé po zadok a mám ich rozpustené ked spím.Prehodím si ich na vrch vankúša a nič mi teda nezavadzia a ani si ich neprilahnem.Ty asi ako lahneš tak ich máš. Preto si ich prilahneš.Neviem si vôbec predstaviť spať s vrkočom alebo drdolom

klaudinkad
26. dec 2022

Ja v pevnom drdole s hocijakou nešpeci gumičkou, tak ako celý deň s dvoma malými deťmi, základ je, že držia na mieste 😀🤷 a vlasom nič nie je. Každá kaderníčka ich chváli, keď k nej zavítam raz za uhorský rok.

mamusa123456789
26. dec 2022

Ja mam vlasy pod zadok a na noc si zapletam, ale už musia ísť dole, lebo je to strašná otrava

aurorastone2
26. dec 2022

@pehavcek tiež joj jak im závidím, ja mam normálne plesinu co mi presvita hore a dĺžka max po uši narastu 🤣🤣🤣🤣😭😭😭

samantha55
26. dec 2022

@brendaa vqiiooooookkkjjhnb cvccz, ,,,

nikelca
26. dec 2022

Dva zapletené vrkoče. Za mna to bolo naj lebo mi nezavadzali netlačili a ľahko sa ráno rozcesvaju. Dohora dedil je tiež fajn ale mne s do rana rozpadol. Vlasy som darovala teraz mám krátke a vychutnávam si že to riešiť nemusím lebo aj keď stoja na všetky strany viem s tvoriť že to tak ma byt 😂

elementissa
26. dec 2022

Ja spím s vrkocom. Zacala som to praktizovať pred pol rokom a za tú dobu mi tak narástli, že za celý svoj život som nemala také dlhé vlasy - pravdaže mi odrastali, ale vždy sa mi v noci polamali, často som si ráno našla natrusene zlomené dĺžky vlasov, niekedy aj 5cm kusy, niekedy aj viac. Vlasy mám úplne rovné, že rovnejšie už nemôžu byť a napriek tomu, že ich mám dosť, sú veľmi krehké, tenké a ľahko sa polámu, takže objem žiadny nikdy... S rozpustenými vlasmi vyzerám ako zmoknuté kurča. Odkedy spávam s vrkočom, tak mi vlasy narástli na môj osobný guinessov rekord- nemám ich zastrihnute rovno, ale do Vcka a ten najdlhší cíp mám v páse. 30 rokov som bojovala, aby som mala vlasy aspoň po dĺžku pazuchy a vždy sa mi zlámali, celý život som ich musela nosiť krátke. Škoda, že som to nevyskúšala o pár rokov skôr, už by som mala vlasy aj po zadok 🙂

gertrudaosem
26. dec 2022

@dominika1922 saténová obliečka je dôležitá a

lb1984
26. dec 2022

Ja mam vlasy po pas, dávam do volneho drdolu na vrch hlavy lebo cop si stále prilahnem a rozpustené mi vadia.