Ahojte,ako často farbite vlasy tie čo už máte šediny?
Ja ich mám bohužiaľ už pár rokov nejak som to neriešila nebolo to také vyrazne.No poslednú dobu som začala farbiť nechcem mať šediny.Kadernicka mi radila farbiť každé dva mesiace a farbu 8,1 odtieň od Garnier.Mam stredne hnedé vlasy svoje a táto farba celkom dobre mi chytilo vlasy.Farbim doma keďže kaderníčka je dosť drahá.No čo som si všimla cca po 2-3 týždňoch zas vidím že mám šediny pri ušiach a pri čele.Tak neviem či treba farbiť častejšie a či neškodí vlasom tak časté farbenie?Poraďte čo sa v tom vyznáte
1x za mesiac, odrasty, u kadernicky
2-3x do roka mi supne melir
Kazde tri mesiace, ale uz tak po mesiaci a pol by trebalo :D
Ja mam 99% sedin a kedze mam tmavsie vlasy, uz nevydrzim ani mesiac.
Zakezi ako sa mi chce. Raz do mesiaca ale to uz vidno riadne. Chcelo by to kazde 3 tyzdne veru.
Ja by som mohla odrasty aj každé dva týždne. Dlho rozmýšľam,zesi nechám šedivé. Skúsila som appku, a strašne vyzerám v sedivych. Takže farbim každý tretí týždeň odrasty a z toho po týždni a niečo už striekam na odrasty L'Oréal sprej tmavo hnedý.
Nepoškodia sa vlasy keď farbite každé tri týždne?A píšete len odrastky,ja musím celé vlasy lebo by bol potom iný odtieň keby som farbila len odrastky.Korienky by som mala hnedé a ostatné vlasy do blond vytiahnute od slnka.
Ja sa bojím,že sami vlasy poškodia, a už rozmýšľam vyše roka a na nič som rozumné neprišla , len na farbenie.a asi začnem šetriť Anna rôzne šatky na hlavu,keď mi vypadaju všetky vlasy 😁
Ja farbim korienky a potom este necham posobit so samponom aby sa farba zjednotila. Farbim si tak uz sama 8 rokov a vlasy mam ok. Pouzivam kvalitnu masku a a dam aj kondiconer. Je to ajno vuzive a vlasy mam stalenhuste a po pas.
Ktorú farbu používate na domáce farbenie? Ďakujem
@marcellka32 Ja túto farbu
Ja farbim cca kazde tri mesiace..bolo by treba kazde dva, ale...
Každé tri týždne
Kazdych 6 tyzdnov. Ale posledne 2 tyzdne je to uz dost zle. Neznasam farbenie a urcite to nie je dobre pre vlasy a tak nechcem castejsie. Pouzivam farbu v sprayi posledne 2 tyzdne na cesticku a na ofinu a sluchy. Ja mam ale stredny blond tak to je menej vidiet ako hneda.
Ja kazde 3 tyzdne u kadernicky, farbi mi len odrasty, dava mi profi farbu len s 3% oxidom, tieto drogeriove farby su agresivne je tam minimalne 6% oxid.
@natalienka12 ja si farbim profesionalnou farbou sama doma kazde 3 tyzdne. Je na mne ci si dam 3 alebo 6 percentny peroxid. Ale na sediny chyta lepsie 6tka.
Tak nevydržala som tie odrasty a dnes som si za farbila tmavo hnedou farbou a bum zase čierna na hlave 😁 moja kaderníčka ma zastrelí, už 4 mesiace mi sťahuje čiernu farbu na hnedú 🤦♀️😁
@palculienka40 Ja som sediva komplet a krasne mi chyta na sediny aj 3% oxid. Aku profi farbu pouzivas? Aj si to vies sama tak pekne po pramenoch natriet? Mne to kadernicka natiera aj 40 minut
Za mlada som nemusela ale chcela sa farbit a teraz naopak 🙂. Mam sive najma hore v pesinke, nad usami nie. Teraz som sa vratila k meliru do siva, uvidim, ci to pomoze a nebudem musiet farbit kazdy mesiac a pol ako doteraz.
@0silvia0 prekryje henna sediny?
@lapersefona ano, ale len cervena. Ked nechces cervene odtiene, tak treba najprv cerveny podklad a potom tebou ziadany odtien. Cize dvojfazove farbenie.
Tak ja napriklad farbim vlasy doma na platinovu.A farbim ich zhruba vzdy po tych 3-4 mesiacov.Niekedy aj po 5.Podla toho ako mi odrastu.Moc sa im nikdy nechcelo moc rast.Ani ked som mala povodnu farbu.Povodnu farbu mam spinavy blond.Tak tie odrasty nie su az tak moc do oka bijuce ked su odrastene po 3 mesiacoch.Farbim ich,ked uz su moc odrastene,alebo ked pri umyvani vlasov citim,ze su ine,ze farba je uz vymyta (neviem to presne vysvetlit).Tak ja ti moc nepomozem s mojou radou na tvoj problem.Prepac
Roky rokuce sama každé 3-4 týždne korienky, 3x ročne kadernicka. Vlasy mám stále pekne a husté. Momentálne dlhodobo L'Oréal Excellence Creme 6.1, ak treba medzitým zamaskovať Loreal MAGIC RETOUCH.
@lapersefona mne neprekryla. Roky som ju pouzivala kym som nezacala sediviet.
@0silvia0 a tak si farbis len odrasty? A musis to nechat posobit na celu noc,?
@lapersefona ano, len odrasty. Necham posobit 2 hodiny a prekryje mi sediny, ale pouzivam cistu hennu, cize cerveny odtien.
@0silvia0 a ta červená sa nevymva časom po dĺžke vlasov?
@lapersefona mne sa cervena (pure henna) nevymyva. Henna s primesami inych zloziek sa casom vymyva. Dcera pouziva medenu hennu, tam su aj ine primesi, jej sa vymyva.
@lapersefona akurat dnes idem farbit, mam uz centimeter odrasteny, na foto vidno moje uplne sedive povodne vlasy
@0silvia0 dakujem za foto. Krasna žiarivá farba a je to super ,e to nie je chémia ako dlho to necháš pôsobiť?
Ja raz do mesiaca, ale len odrasty. Ale pouzivam hennu.