Ahojte, našla som tu podobné diskusie, ale chcela by som niečo aktuálnejšie. Viete mi poradiť, kde ísť v Košiciach na ultrazvuk prsníkov, bola som na mamografii na Strojárenskej, výsledok mám Birads3, potrebujem USG. Oni dávajú termín o 3 mesiace, chcela by som niečo skôr, nakoľko ma to dosť znepokojuje. Za odpovede vopred ďakujem
Dr saksun je na severe. Je najvacsi odbornik v kosiciach urcite by som isla k nemu. Ja som tam bola akurat pred 2t na kontrolu
@monci20 myslim ze nemas zle vysledky. Pri tvojom vysledku sa s malou sancou jedna o zhubny nador(samozrejme mozu byt vynimky). Treba sa upokojit hlavne. Zavolaj si tam ku Saksunovi dostanes termin mozno skor mozno nie ale po vysetrenu budes mat 100%istotu lebo je to naozaj super doktor s prijemnym pristupom a nic nezanedba to je istota. Ale rozhodnutie je na tebe
Na poliklinike sever,ak nejde o preventivku,mali by dat termin skor.skus im vysvetlit svoju situaciu.ja som tam bola u nejakej doktorky, vysetrovala dokladne,vsetko popisala.
S Birads 3 by som rovno zavolala do VOU a objednala sa tam
@monci20 ešte potom v saci, ale tam sa dlho čaká. Neboj birads 3, nie je taký zlý výsledok
@bela30 Figu,ja som chcela cez Procare a povedali mi ze musim zaplatit balicek 70 Eur inak sa neda
@terezia323 keď napíšu ze benigneho charakteru?
@sofia1 benígny typ je v poriadnu
Malígny je zhubný nádor, teda ten zlý
@terezia323 ok tak nemám stresovat
@monci20 Procare, co som pocula zaplatis 10 eur a objednaju ta promtne na usg. Alebo potom este letecka vojenska nemocnica.