je to koncert skupin, a hlucny ohnostroj o 22.00..... / s kamaratmi a vacsimi detmi /, cesta domov trva vyse pol hodky autom, takze syn asi zaspi v aute...
Mne sa to nepaci, keby prisli domov aspon do 22.00 ... prezijem, ale zda sa mi to moc. Syn chodi spat o cca 20.30 -21.00
malicky by mu tam podla mna aj tak zaspal...ale pustila by som, raz, velmi sporadicky,...asi nejde o opakovanu akciu
len oni dvaja?
Koncert do desiatej vecer, ludia tam budu pit, urcite to bude masa ludi.. no ja by som nepustila bohuzial... to nie je opekacka z rodinou....
asi skôr nie,podla mňa je malý na také čosi,bude unavený,o takom čase podla mňa ani nebude vnímať,čo to má byť-usudzujem podla môjho syna,ten bude mať teraz 5 r. a ani na silvestra nevydrží a aj ked bol v meste na ohňostroj,ktorý bol o pol 8,tak hned sa pýtal domov....
Ja verim tomu, ze dieta potrebuje aj taku chlapsku starostlivost (sem tam neumyty ist spat, alebo bez vecere lebo tatinko zabudol....) a hlavne ze je to potrebne pre dieta, zevraj sa tym dieta stava smelsie v zivote.
aaano, aj keby prisli o 24.00. ved nech ma dieta nejaku spomienku, nejaku showku 😀 . moj stale spomina na minule leto, to mal presne 3 roky.
Ja by som pustila, ale nie do konca. Však to istotne začína poobede, pár hodín by im mohlo úplne stačiť, aby boli o 20 už doma. Inak ho to asi aj tak zaujímať nebude, aspoň moji chlapci na nejaké hlučné koncerty nie sú, ale aspoň si oddýchneš 🙂
ja som bola min. rok v auguste s malou v meste bola zabava a tiez o 22:00 ohnostroj. mala vtedy 2r aj 2mes. a viete co, bolo tam kopec takych deti, mala bola taaaka hrda na seba, ze je uz velka kocka a ide na diskoteku 😀 😀 😀 prisli sme domov priblizne o jedenastej, unavene rovno do postele. myslim, ze raz za rok to urcite neublizi. a tato hadam nebude pit pri malom a bude na neho davat pozor. cize podla mna preco nie...
jaaaaaaj bola by som stastnaaaaaa, ze mam svaty pokoj.
Na taku akciu by som dceru nepustila ani keby mala 6 rokov, mozno ani neskor.
tiež sa prikláňam k názoru, že NIE
ja nie ... moja ma 5 rokov a tento rok idu 1.krat bezomna na predlzeny vikend do anglickeho zabavneho parku nickelodeon a aj tak som z toho v strese aj ked polovicke maximalne doverujem ....
Jasné že pustila, detom občas propspeje byť len s ockom, robiť niečo, čo stále nemôžu 🙂 jedno dieťa chlap vphode postráži 🙂 a ak chlap sám chce, tak dám, šak aj on je tak isto rodičom ako ja 🙂 🙂
nie,uz len preto,lebo neznasam,ked sa pri detoch pije (hoci aj pivo).nahoda je blbec a taketo prostredie je pre dieta proste rizikove,nechapem tento trend,tahat vsade deti,su miesta,kam deti nepatria
xehe... tak moj muz sa s malou trojrocnou chysta v auguste na jednu noc na lodenicu, prespia v stane, este ma nenapadlo, ze by som ju nemala pustit... (ak bude zdrava a nebudu mrazy samozrejme)... vsetko je o dovere, vsak sa hadam neopije a nestrati ju tam... 😉
a ty preco nejdes s nimi?
nie, neviem si predstavit aky pokazeny vecer by som mala - tak by som bola nervozna ci sa malemu nieco nestalo aj ked je s nim tatino, ale na vecernych koncertoch a hlucnych ohnostrojoch sa moze stat hocico. Naozaj na taketo miesta deti nepatria...
nuž ja by som dcéru pustila...a bola by som rada,že mám od nich na chvíľu pokoj. 😉 moj muž neni sprostý a keď byy usúdil,že je to akcia vhodná pre malú,tak by som mu verila... zobral by kočík,keby bola unavená a keby zistil,že to neni pre ňu,určite by sa vrátil domov.
Nie
Ja by som to nechala na maleho. Mozno sa mu to nebude pacit a bude sa pytat domov, alebo to bude pre neho super zazitok. Ohnostroj nevidi kazdy den. 🙂
Nie jednoznacne
My sme zobrali nasho cca v tom veku na ohnostroj pozriet. Ked sme tam prisli, boli to Dni Zela konkretne, uz bolo dost hodin :P - tak este hrala kapela tusim Hex? Malemu sa to pacilo. ale netreba stat pri repraku a dobre sledovat, ako dieta reaguje. ved vy si ho poznate, aky je, ci by nebol presyteny podnetmi a tak... ak mas z toho blby pocit, asi vies preco... su deti a su deti.. kazde ine, takze.. odpoved hladaj u vas 🙂
Uznavam ze obcas treba porusit pravidla ale takato akcia podla mna nie je pre male deti
podla toho aky je mm 🙂 ked viem, ze mi maleho nestrati a je zodpovedny, sa neopije a pod., tak nech si uziju a ja doma klud 🙂 Mojich chlapov by som ja pustila v 3r 🙂
Ten cas je sice neskory, ale ked maly dovtedy vydrzi, tak myslim, ze obcas zmena a vynimka v rezime neuskodi.
ty preco nejdes snimi je todestka akcia ? ci len pre dospelych kto tam bude, co sa tam bude robit atd........????
nedaj boze by sa nieco stalo, a 99% ludi (aj z tie co tu pisu ze by dovolili) by pisali, ze 3 rocne dieta ma o 23 hod. byt doma v posteli a nie flakat sa po ohnostrojoch a zabavach, ze to musel byt nezodpovedny otec, alkoholik, atd. Nie, nepustila by som, chlapec moze mat aj ine pekne spomienky na leto, radsej ist s muzom a synom na dovolenku a prejst sa neskoro vecer, spolu s mamou, otcom, ist na kolotoce, zmrzlinu alebo vonkajsie kino. Ked som mala okolo 5r + chodili sme do Prahy kazde leto, prejsli sa aj neskoro vecer, naspet metrom do hotela atd. to boli zazitky
nie
nie
nie