Pustili by ste manžela s 3. ročným synom na akciu, keby sa vrátia o 23.00?

sarianna
21. jún 2013

je to koncert skupin, a hlucny ohnostroj o 22.00..... / s kamaratmi a vacsimi detmi /, cesta domov trva vyse pol hodky autom, takze syn asi zaspi v aute...

Mne sa to nepaci, keby prisli domov aspon do 22.00 ... prezijem, ale zda sa mi to moc. Syn chodi spat o cca 20.30 -21.00

mona333
21. jún 2013

nie

zuzkag2
21. jún 2013

malicky by mu tam podla mna aj tak zaspal...ale pustila by som, raz, velmi sporadicky,...asi nejde o opakovanu akciu

dari226
21. jún 2013

len oni dvaja?

anjelicek26
21. jún 2013

Koncert do desiatej vecer, ludia tam budu pit, urcite to bude masa ludi.. no ja by som nepustila bohuzial... to nie je opekacka z rodinou....

martina28p
21. jún 2013

asi skôr nie,podla mňa je malý na také čosi,bude unavený,o takom čase podla mňa ani nebude vnímať,čo to má byť-usudzujem podla môjho syna,ten bude mať teraz 5 r. a ani na silvestra nevydrží a aj ked bol v meste na ohňostroj,ktorý bol o pol 8,tak hned sa pýtal domov....

luciferka080
21. jún 2013

Ja verim tomu, ze dieta potrebuje aj taku chlapsku starostlivost (sem tam neumyty ist spat, alebo bez vecere lebo tatinko zabudol....) a hlavne ze je to potrebne pre dieta, zevraj sa tym dieta stava smelsie v zivote.

maca_p
21. jún 2013

aaano, aj keby prisli o 24.00. ved nech ma dieta nejaku spomienku, nejaku showku 😀 . moj stale spomina na minule leto, to mal presne 3 roky.

varticek
21. jún 2013

Ja by som pustila, ale nie do konca. Však to istotne začína poobede, pár hodín by im mohlo úplne stačiť, aby boli o 20 už doma. Inak ho to asi aj tak zaujímať nebude, aspoň moji chlapci na nejaké hlučné koncerty nie sú, ale aspoň si oddýchneš 🙂

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adri2211
21. jún 2013

ja som bola min. rok v auguste s malou v meste bola zabava a tiez o 22:00 ohnostroj. mala vtedy 2r aj 2mes. a viete co, bolo tam kopec takych deti, mala bola taaaka hrda na seba, ze je uz velka kocka a ide na diskoteku 😀 😀 😀 prisli sme domov priblizne o jedenastej, unavene rovno do postele. myslim, ze raz za rok to urcite neublizi. a tato hadam nebude pit pri malom a bude na neho davat pozor. cize podla mna preco nie...

pingu1
21. jún 2013

jaaaaaaj bola by som stastnaaaaaa, ze mam svaty pokoj.

katka1981
21. jún 2013

Na taku akciu by som dceru nepustila ani keby mala 6 rokov, mozno ani neskor.

snopkulka
21. jún 2013

tiež sa prikláňam k názoru, že NIE

monikajaco
21. jún 2013

ja nie ... moja ma 5 rokov a tento rok idu 1.krat bezomna na predlzeny vikend do anglickeho zabavneho parku nickelodeon a aj tak som z toho v strese aj ked polovicke maximalne doverujem ....

luciferkax
21. jún 2013

Jasné že pustila, detom občas propspeje byť len s ockom, robiť niečo, čo stále nemôžu 🙂 jedno dieťa chlap vphode postráži 🙂 a ak chlap sám chce, tak dám, šak aj on je tak isto rodičom ako ja 🙂 🙂

ritusuk
21. jún 2013

nie,uz len preto,lebo neznasam,ked sa pri detoch pije (hoci aj pivo).nahoda je blbec a taketo prostredie je pre dieta proste rizikove,nechapem tento trend,tahat vsade deti,su miesta,kam deti nepatria

hori
21. jún 2013

xehe... tak moj muz sa s malou trojrocnou chysta v auguste na jednu noc na lodenicu, prespia v stane, este ma nenapadlo, ze by som ju nemala pustit... (ak bude zdrava a nebudu mrazy samozrejme)... vsetko je o dovere, vsak sa hadam neopije a nestrati ju tam... 😉

warholette
21. jún 2013

a ty preco nejdes s nimi?

talula
21. jún 2013

nie, neviem si predstavit aky pokazeny vecer by som mala - tak by som bola nervozna ci sa malemu nieco nestalo aj ked je s nim tatino, ale na vecernych koncertoch a hlucnych ohnostrojoch sa moze stat hocico. Naozaj na taketo miesta deti nepatria...

rolak
21. jún 2013

nuž ja by som dcéru pustila...a bola by som rada,že mám od nich na chvíľu pokoj. 😉 moj muž neni sprostý a keď byy usúdil,že je to akcia vhodná pre malú,tak by som mu verila... zobral by kočík,keby bola unavená a keby zistil,že to neni pre ňu,určite by sa vrátil domov.

sirinka
21. jún 2013

Nie

venija
21. jún 2013

Ja by som to nechala na maleho. Mozno sa mu to nebude pacit a bude sa pytat domov, alebo to bude pre neho super zazitok. Ohnostroj nevidi kazdy den. 🙂

kattrin5
21. jún 2013

Nie jednoznacne

sjuzocka
21. jún 2013

My sme zobrali nasho cca v tom veku na ohnostroj pozriet. Ked sme tam prisli, boli to Dni Zela konkretne, uz bolo dost hodin :P - tak este hrala kapela tusim Hex? Malemu sa to pacilo. ale netreba stat pri repraku a dobre sledovat, ako dieta reaguje. ved vy si ho poznate, aky je, ci by nebol presyteny podnetmi a tak... ak mas z toho blby pocit, asi vies preco... su deti a su deti.. kazde ine, takze.. odpoved hladaj u vas 🙂

nanulik
22. jún 2013

Uznavam ze obcas treba porusit pravidla ale takato akcia podla mna nie je pre male deti

euka210
22. jún 2013

podla toho aky je mm 🙂 ked viem, ze mi maleho nestrati a je zodpovedny, sa neopije a pod., tak nech si uziju a ja doma klud 🙂 Mojich chlapov by som ja pustila v 3r 🙂
Ten cas je sice neskory, ale ked maly dovtedy vydrzi, tak myslim, ze obcas zmena a vynimka v rezime neuskodi.

monika15
22. jún 2013

ty preco nejdes snimi je todestka akcia ? ci len pre dospelych kto tam bude, co sa tam bude robit atd........????

tova
22. jún 2013

nedaj boze by sa nieco stalo, a 99% ludi (aj z tie co tu pisu ze by dovolili) by pisali, ze 3 rocne dieta ma o 23 hod. byt doma v posteli a nie flakat sa po ohnostrojoch a zabavach, ze to musel byt nezodpovedny otec, alkoholik, atd. Nie, nepustila by som, chlapec moze mat aj ine pekne spomienky na leto, radsej ist s muzom a synom na dovolenku a prejst sa neskoro vecer, spolu s mamou, otcom, ist na kolotoce, zmrzlinu alebo vonkajsie kino. Ked som mala okolo 5r + chodili sme do Prahy kazde leto, prejsli sa aj neskoro vecer, naspet metrom do hotela atd. to boli zazitky

sante81
22. jún 2013

nie

machovalucka
22. jún 2013

nie