chcela by som poslať Paťka ( v lete bude mať 7,5 roka ) do nejakého tábora. Máte s tým skúsenosti ? On by tam išiel sám ,tak mám aj väčší strach ako keď išiel zo škôlky
maminy nemáte tip na nejaký nie drahý detský tábor pre 7 ročného chlapca?všetko to sú ceny od 150 eur a to je pre mňa veľa ☹
ta moje deti by ani nesli aspon syn nie to viem na 1000percent ale tabory su drahe to viem
ja tiez uvazujem, ale zatial iba o dennom tabore...minuly rok tak bola na sustredeni z tanecnej a velmi sa jej pacilo
tie denne nie su az take drahe....ale zasa nemaju taky zaujimavy program
to fakt každý zarába iba na detoch a matkách! 😠 dieťa chce mať radosť,ale ako tak kukám tak tie zahraničné dovolenky sú pomaly lacnejšie ako tábory!!!
treba trochu pritlačiť na zamestnávatelov,nech niečo pre deti organizujú a n ech finančne prispejú,niekedy s tým nebol problém,dnes je tábor drahá záležitosť,hlavne,ak je viac detí v rodine
Ja som chodila dosť často po táboroch ale mala som to zadarmo,teda platila sa iba cesta.Chodila som cez červený kríž ako epileptička a nikdy som neľutovala 😉 .Ostali mi nádherné spomienky a dokonca sa mi podarilo nájsť jednu dievčinu po 23 rokoch..robí v bb v nemocnici,ale spoznala by som ju,lebo sa nezmenila😀.Aj malý túži ísť do tábora,a ak nebude iná alternatíva,skúsime ten denný.@luciask to skauting ešte existuje?to ma ani len nenapadlo.Inak tie detské tábory sú na sk drahšie,ako niektoré zahraničné dovolenky☹ @stvurarozmýšlala som aj o cirkevnom,ale ked nechodíme ani do kostola a ai sa matej o to nezaujíma,neiem či by ho vzali ☹
ja inak občas zvyknem kukat,ale tie ceny...to človeka "odrádza" ☹
moja dcera bola na necelych 6 rokov minuleho leta dokonca v 2 taboroch. a to je dost nesmela ale zvladla to... 🙂
na zaciatku leta bola v primestkom jazdeckom tabore, chodili spat domov.
a potom koncom leta cely tyzden bola v tabore v slov. raji, ale bol to taky maly rodinny tabor na 3 dospelych cca 15 deti.
Letny tabor pri konikoch bude aj na Ranci pod Ostrou skalou, pri Dobsinej, ak by mal niekto zaujem o dalsie info, kludne mi napiste IP... Pre deticky od 7-13r, ranc je v style westernu, koniky su velmi kludne, plus niekolko psov, koza Miluska, krasne prostredie, kopa aktivit, v blizkosti Dobsinska ladova jaskyna... 😉
našla som super tábory a už som na jeden aj mateja prihlásila😀 sa tešíme obaja,ideme s krstnou napolovicu,takže to nebude až také drahé-výborná krstná 😉
Zvolen moťová,ale bol na výber aj helpa a aj lubietová,kremnica...je toho dost vela za dobrú cenu
naše dve baby tiež boli minulý rok v prímestskom jazdeckom tábore vo veku 6,5 a 9,5 roka a potom ešte v jednom rodinnom tábore. Toho roku začali chodiť do turistického klubu "Vandráčik" v rámci neho majú výlety, sánkovačky, v lete opekačky a stanovačky. Boli aj v jarnom tábore v rámci tohto klubu (klub je začlenený v detskej organizácii Frigo) a boli veľmi spokojné. Mimochodom v rámci členstva vo Vandráčiku mali ten tábor lacnejší ako ostatné deti, tábor stál 99,- eur a my sme ho mali za 85,- eur. Za členské v klube platia 8,- eur ročne !!!, čo je zanedbateľná suma (a len pri tomto tábore som na každom dieťati ušetrila 14,- eur). Všetky aktivity (klubovňa, výlety, súťaže...) majú v cene členského, doplácajú len za klubové mikiny (nie sú povinné) a pri výletoch za dopravu (ak idú vlakom alebo autobusom). Majú tam super vedúcich. V lete budú zase organizovať tábor, moje dievčatá sa už teraz tešia 🙂.
Takže nielen skauti majú tábory, ale aj turistické kluby a možno aj iné záujmové útvary vo vašom okolí. MMCH kámoškin chlapec chodí do skautského oddielu vĺčatá a majú fakt lacné a pritom výborné tábory. Za 10 dňový tábor platila 70,- eur. Na druhej strane za členstvo v skautingu platia mesačne zhruba toľko čo my v turistickom oddiele za rok.
@evinkal vyskúšaj www.tabory.sk Sú tam všetky tábory pre všetky vekové skupiny. Ja som tam našla minulý rok tábor pre moju malú. Ináč
@ani3012 moja malá chodí do tábora už od 5 rokov sama a je spokojná. Tie inštruktorky a inštruktori si s nimi vedia poradiť a kamarátov si tam určite nájde. A možno už aj v autobuse 😉 Máš možnosť mu telefonovať a informovať sa na neho a keby bolo najhoršie oni ti zavolajú. Skôr to musíš psychicky zvládnuť ty...on bude v pohode a bude mať kopec zážitkov 🙂
@ani3012 A Paťkovi si už o tom povedala? 😀 😀 😀 Moji starší boli cez letné prázdniny po ukončení prvého a druhého ročníka. Ale to už bolo dávno a teraz tie tábory majú úplne iné programy. Takže ak chce samotný Paťko a nájdete nejaký s programom, ktorý by ho bavil, tak šup ho tam. Určite to zvládne, chodia aj mladšie deti. U nášho Maťa by to nehrozilo 😉