Ahojte maminky, neviete prosím koľko trvá ľadová šou Máša a medveď a či by to zvládlo aj 13 mes. dieťatko?
Ďakujem
baby, kedy to bude? google mi nic nevyhodil v Bratislave na tento rok
ano cca 1,5hod. + prestavka, max. 2 hodiny v celku. v tom veku sice z toho nic mat nebude este, ale asi ide o starsieho surodenca.
14.10. to bude v Bratislave na stadione Ondreja Nepelu.
Sesternica čo býva v Bratislave mi spomínala, že tam ide s malou tiež ale tá už má 4 roky. Vraj to trvá tak do dvoch hodiniek aj s prestávkou. Nezabudnite sa poriadne naobliekať 🙂
Ano ale listky su nepredajne mne vyhodilo ze len pre vyhercov z jednoty ci som zle pozrela?
Tiez som nenasla vstupenky 😣
Ano,dajú sa len vyhrať za nákup v Coop Jednote. Vyhrali sme 4 vstupenky a jedna dcérka mala v lete 3 roky a druhá mala 1 rok... 7.10. to bude v KE a 14.10. v BA.
http://www.masamedved.sk/
bude určite teraz mali vystupenia v Saudskej Arabii a ešte nejaké iné štáty, ja ich sledujem na fb, ale kupit listky sa bude dat normálne aj bez coop jednoty aspon čo som zahliadla
S 13. mesacnym?? Co z toho bude mat?? Obsedi? Ja by som tam sla od 3. r.
@stanulienkat kamoška bola minulý rok s 10-mesacnou a to by si sa čudovala, ale mala z toho presne to isté, čo aj iné deti - radosť 😜 ak nevyhrame v súťaži s jednotou, určite pôjdeme aj bez toho - predpokladám, že budú aj ďalšie predstavenia, s 20-mesacnou. Boli sme už dvakrát na Smejkovi a tanculienke a veľmi si to užívala. Nehnevaj sa, ale vytočil ma tvoj komentár, že čo z toho bude mať 😀
@viki_lv dakukem za nazor. Neviem preco ta moj nazor vytocil. Ja som vychadzala z mojich skusenosti. Kazdy ma ine dieta a s mojim si to veru neviem predstavit v 13. mes.
Zienky, viem ze listky na toto predstavenie su nepredajne, preto by som chcela takouto cestou poprosit... ak niekto listky ma, konkretne na predstavenie do KE a nemoze, nevie ich vyuzit, odkupim ich za primeranu cenu... 2 rocny syn na tom neskutocne frci, ale ked uz z obchodu odchadzal s ruzovou kabelkou na ktorej bola ich fotka, musela som zakrocit 😛😄 teda ak naaaahodou, kontaktujte ma prosim na mail hruskova.lucia21@gmail.com , vopred dakujem 😉
@eeffka no..daju sa vyhrat v sutazi v Coop Jednota. Da sa zucastnit pri nakupe nad 10 eur myslim. Ked boli predtym v BA a KE tie listky sa daju najst na webe ale vtedy neboli ziadne listky volne, vypredane
@daren1 určite funguje, ja som sem-tam niečo povyhrávala. Je to o náhode, lebo súťažiacich je vždy veľa , ale treba skúšať
Eeffka chcela som listky kupit tak som zhanala info o cene a mieste, kde ich viem zohnat a nic... dopatrala som sa len k mailu jednej panej, ktora ma na starosti toto predstavenie (neviem ci to nebola priamo nejaka manazerka z COOPu) a ona mi napisala, ze tohto roku nie su listky vo volnom predaji, daju sa len vyhrat za 10e nakupy v tomto obchodnom retazci... petma1 dakujem, ste velmi mila ale uz som splasilaaa 😁 ale velmi ma potesila vasa ochota v dnesnej dobe velmi ojedinele 👍 😉
Chcem sa spýtať ci vam uz prisli listky? A este jedna otázka, nikdy sme na takomto ľadovom vystúpení neboli, tak neviem ako nas obliect, viete mi prosím poradit? Ďakujem.
Áno, mne už prisli😉
no bolo to v hale, ale tak od ladu chladilo. My sme sedeli trochu vyssie, nie celkom pri lade, takze sme mali normalne len vetrovky a pod zadok som brala take vankusiky zo stoliciek. Pre malu som mala obycajnu deku na prikrytie a to bolo vsetko.
Asi 1.5 hod ale bola aj prestavka.