Ahojte, chcela by som poradiť s vymýšľaním programu pre moje dve malé sesternice. Majú 5 a 6 rokov. Vlastné deti ešte nemám tak sa chcem aspoň takto realizovať 🙂 . Už máme vymyslené, že pôjdeme teraz 30. na Mira Jaroša do Gelnice. Majú tam byť aj nejaké motorky pre deti a tak - takže to sa mi celkom páčilo ako nápad. Lístky som nakúpila na predpredaji a teda prvý nápad mám hotový. Teraz by som ešte od vás potrebovala poradiť aspoň na júl nejaké jedno-dve podujatia /nápady s detským programom. Potom už odchádzam do zahraničia. Budem moc vďačná ak mi pomôžete sa inšpirovať možno tým, čo máte pre deti vymyslené vy.
Za všetky reakcie ďakujem vopred.
fotka pre povšimnutie
ZOO Košice, nejaké kúpalisko, Možno nejaké veľké detské ihrisko. Ak chodia málo vlakom, tak sa ísť previezť vlakom niekam. My sme turistický -takže my: Vysoké, Nízke Tatry, Bešeňová, nejaké hrady a zámky, a lezenie.
So škôlkou sme teraz boli v Liptovskom Jáne, park miniatúr a odtiaľ sa šlo do Fantázie parku v LM. Úžasný výlet 🙏🙂
Skúste pozrieť Opálová baňa Prešov, prip. Laboratórium pre deti v SNV. Vlakom do Dobšinskej ľadovej jaskyne...
Ono zalezi aj od toho, co ich bavi, od povahy a podobne. Moj starsi rovnakeho veku, je sportovy typ, nejaky vylet kde su preteky, ci lezenie, ci futbal a podobne je pre neho topka. Jeho sesterka, ma o pol roka viac, to je skor kupko a shopping. Vylet do prirody je otrava...
@cookie29 tak to by ste potom ozaj mohli skúsiť tie Majstrovstvá sveta v Gelnici v piatok, kam sa chystáme my. Tam bude program pre deti ako súťaže na detských motorkách, odrážadlách, skákacie hrady a samozrejme teda Miro Jaroš + môžu pozerať na tých dospelých majstrov sveta ako skáču. Pre chlapcov úplne ideál. Hodím vám sem link na ich stránku, tam píšu celý program - mne sa to hneď zapáčilo
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/majstrov...
ja by som odporučila ekopark piešťany, ak to môže byť aj taký "väčší" výlet. podľa mňa sa tam deti zabavia, vyjašia, unavia do sýtosti 🙂 s mojimi som tam bola sama, išli sme vlakom a veľmi sa im páčilo - mladší mal 6, starší 9, ale našiel si tam aj on toho dosť. pre menšie deti úplne ideálne.