kam sa chystate s detmi v tento den? 🙂
No ja sa chystám krsniatkam na prvé sv. príjmanie a deň predtým majú narodky oni sú dvojvaječné dvojratá chlapček a dievčatko 🙂
ja idem do Europy, na detský program, na zmrzlinu, kúpim im nejakú hračku a je to. možno pôjdem ešte s nimi na plaváreň. 😉
a ja mam vtedy narodeniny 😀
My sa chystame na Kvetnicu-mestska čast PP,tam organizuje manželova firma Den deti 😉
ja spravím nepečenú tvarohovo ovocnú tortu a ked bude pekne tak tento den strávime u našich na chalupe celá rodinka 😉 😉
mucilienka
tak potom všetko naj 😉
a aj som rozmýšľala, že sa pôjdeme previesť vláčikom po BB. deťom sa to páčilo aj minulý rok 😵
my ideme 31.5 na svadbu aj s dcerkou a ta sa na nu tesi uz mesiac vopred 🙂
No a 1.6,hmmmm....asi niekam na výletik do prírody,alebo zavolam k nam par malych kamaratov a vysantia sa v zahrade 🙂
etuska
len ak bude fajn počasie 😀
ja by som sa tiež s deťmi vyšantila na záhrade, ale záhradu nemáme ☹ môžem prísť k vám? 😝
my budeme s deťmi na dedine u mijích rodičov,lebo môj ocko ma v ten deň narodeniny tak pôjdeme blahoželať a deti budú mať výlet.ked nám výjde počasie tak bude super víkend.
kludne 🙂
my ideme na predstavenie macka Poo do Ke nie je to sice 1.6. ale je to dar ku dnu detí. 😵
a koľko stojí lístok?
maca, pozri si www.ticketportal.sk.... 😉
my budeme malu krstit 🙂 nejak to tak vyslo 🙂
ahojte naš stal myslim 990 sk jeden ale budeme sediet v predu v 6 rade takže to zaleži od toho
ahojte - ako stravit den deti a trochu pomoct....
tu su nejake infosky o akcii: End Hunger - Walk the World
bude to 1.juna 08, BA o 9.00h do cca 14.00h
je to 6.celosvetovy Pochod TNT proti hladu
kazdy ucastnik prispeje 199sk/dospely/ a 99sk/dieta do 12rokov/ na konto Svetoveho potravinoveho programu OSN
na zachranu deti postihnutych hladom.
pri registracii kazdy ucastnik dostane tricko, siltovku a naramok s logom akcie
ked sme tam boli pred 2 rokmi, startovalo sa z Hviezdoslavovho namestia, isli sme okolo Michalskej brany, po Sturovej ulici, cez stary most a pri Auparku bol ciel. tam bolo obcerstvenie a vystupoval Jakub Petranik /superstar/
moderoval to Lubos Sarnovsky z JOJky, pochodoval s nami aj Maros Kramar s manzelkou, moderator Bucko /riskuj/, dalej ten Juraj, co hlasi pocasie na JOJke 🙂
nejake info o minulorocnom pochode:
... milion ludi po celom svete zaspava kazdu noc s pocitom hladu.... kazdych 5 sekund zomrie jedno dieta od hladu alebo na dosledky suvisiace s hladom.... napriek tomu nasa planeta vyprodukuje viac ako dost potravin pre celu jej populaciu....
v roku 2007 sa do pochodu vo vyse 100 krajinach sveta zapojilo viac ako 550 000 ludi. nechybalo ani TNT na Slovensku. viac ako 260 zamestnancov, kurierov, partnerov a priatelov TNT prislo a vyjadrilo solidarnost a podporu projektu. cela akcia sa odohravala priamo v centre hlavneho mesta a na boj proti hladu sa nam podarilo
vyzbierat 121 537 sk 🙂
my dvaja s Marečkom máme vtedy narodky 🙂 😵 😵 😵
My zoberieme Kubka na výlet do Lešnej.
My pôjdeme asi do košickej ZOO. Nemáte nejaký dobrý typ kam s detúrencami na 1.júna v Košiciach? Alebo ešte nejaké dobré akcie?
čaute baby.U nás bude Podhradská a tým kamošom,tak bude pesničkový a tanečný den.
program na Pochod proti hladu
9.00 hod - Zraz účastníkov – Námestie P. O. Hviezdoslava, pred starým SND
- Poznávacie znamenie – oblečené krásne tričká a šiltovky s logom akcie.
9.00 hod. – 9.30 hod.
- Registrácia účastníkov
Registrácia bude prebiehať pri stolíku označenom názvom „registrácia“. Zaregistrujte seba a svojich blízkych hneď po príchode. Každý, kto patrí do TNT sa tu príde zapísať a nahlási seba a počet osôb a detí mimo TNT, ktoré prišli na pochod s ním. Hostesky mu na základe toho dajú príslušný počet identifikačných náramkov (Pre každého účastníka jeden). Tento náramok bude slúžiť ako hlavná identifikácia pochodujúcich a neskôr v aráli Základnej školy na Nobelovom námestí ako identifikácia pre personál, ktorý bude vydávať občerstvenie. To znamená, kto sa nezaregistruje, nedostane náramok a personál mu žiaľ nevydá jedlo...
Pozn. Pre nových, vopred nenahlásených účastníkov, bude možnosť na mieste sa zaregistrovať a zakúpiť si v hotovosti tričká a šiltovky.
- Distribúcia minerálok na dopĺňanie tekutín počas pochodu
- Rozdávanie balónov (kto sa bude tešiť z hélia, dofúkne si balónik znovu sám ), distribúcia papierových vlajočiek
9.30 Slávnostné otvorenie podujatia; príhovor Dina Ajanovića (Generálny riaditeľ TNT Express) a ďalších prítomných predstaviteľov mesta, či médií, nejaká poézia a tak..
10.00 Štart pochodu
Trasa: Hviezdoslavovo námestie ( pred budovou SND) - Rybárska brána - Hlavné námestie- Kostolná - Primaciálne námestie - Klobučnícka - Nám. SNP ( okolo hl. posty ) - Michalská - Ventúrska - Panská – Rybné námestie - Nový Most - Nobelovo námestie - Zaver: areál ZŠ Nobelovo námestie 6
Pozn.č.1: z Nového mosta sa napojíme na cyklistický chodník, ktorý vedie okolo Incheby cez lávku až na Nobelovo námestie a obe tieto trasy sú v pešej zóne, číže nebude nutné prechádzať cez nebezpečné dopravné komunikácie.
Pozn. č.2: Na Novom moste sa podľa pokynov moderátora rozostúpime po celej jeho dĺžke a urobíme spoločnú fotku. Za mostom na pokyn všetci na vhodnom mieste naraz vypustíme do vzduchu balóny. Len aby ste vedeli, o čo ide, keď sa také niečo bude organizovať. Upokojte deti, že za balónik dostanú odmenu (cukríky...) a ďalšie balóny budú aj v cieli. Fotiť sa budeme pribežne počas pochodu, moderátor to bude riadiť cez megafón.
11.30 – 12.00 Príchod do cieľa – areál Základnej školy na Nobelovej ulici
- Záverečný príhovor – Dino Ajanović
- Občerstvenie (majte na pamäti, že ide o nízko-nákladovú charitatívnu akciu):
o Pečená klobáska, horčica, chlebík, super koláčik, kofola, minerálka, nealko pivečko
- Program:
o superhudbička - so super veselým „dídžejom“, ktorý zahrá aj na želanie!
o maľovanie na tvár, hádzanie loptičkami na cieľ, hádanie totožnosti predmetov
o Športový program a súťaže pre deti pod dozorom telocvikárky
o bábkové divadlo a minikurz pre deti na bábkohru
o a iné...
Prineste si zo sebou deky!!!! – v areáli školy totiž nie sú lavičky –
UROBÍME SI SUPER PIKNIK V TRÁVE!!!!!!
14.00 – 14.30 predpokladaný záver podujatia
tak zajtra je to tu: ja som deťom kúpila už dopredu svietiaceho macíka, bol za super cenu, minulý rok sa predával ešte po 1200,- a ja som ho kúpila za 299,-sk. takže nedostanú nič, dnes sme boli pozrieť vo Zvolene, takže som minula strašne veľa peňazí a zajtra ideme na program do mesta. 😉
tak ja som mojej kúpila tričko ...neviem ako sa to píše...musical schol...bola do toho filmu zbláznená.som zvedavá čo povie.
ja som nasej princezne upiekla tortu 😝 a uz sme dnes vecer aj grilovali 😝 zajtra ak bude dobre pocasie,tak pojdeme niekam von do prku 😵
do prku? 😉
viem, do parku. aj ja by som dala niečo grilované, zajtra má byť tak ako dnes.
tak my dako den deti neprezivame... 😒 nasi nam vzdy nieco male kupili...a teraz je vlastne aj moja dcera akoby ich...tak asi dostaneme zas nieco od rodicov a mozno nas aj niekde vezmu... 😅 😝 😀 😀 😀
prečo nie? veď zajtra bude krásne, tak ich niekde zober a zabavte sa. ja somMDD začala tak povediac oslavovať viac pred 3 rokmi, keby boli deti už väčšie a mali z toho nejaký ten zážitok. a zajtra to bude ich deň.
nejake tipy:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
😉