Kam na pobyt na Slovensku, aby sa deti nenudili?

bambulka026
7. sep 2019

Dobrý deň, bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili o Vaše skúsenosti na dovolenke s deťmi.
Chceme len tu na Slovensku, aby tam bol bazen a nejaké preliezky, či iné možnosti vyžitia pre deti.
Ideálne by bola i možnosť si so sebou zobrať zvieratko.

liz_lemon
7. sep 2019

hotel Chopok bol super pre deti, je tam detsky kutik, Lego stoly, bowling aj pre deti, detsky bazenik, v restauracii pri stoloch maju detske stoliky, kde si mozu kreslit, kym dospeli jedia, vonku je ihrisko, cez prazdniny tam boli animatori, kazdy den mali program

baskarepkova
7. sep 2019

Cerveny klastor/Pieniny nejaky penzion vybrat 🙂 Mne sa to tam velmi paci, niektore penziony maju aj bazeny.. 🙂 len treba hladat

tncka
7. sep 2019

@bambulka026 najlepsie na slovensku nikam. Stravila som 3dnoci v besenovej a stalo ma to spolu 1500e

ajka0207
7. sep 2019

@tncka tak zas trcat len doma, tiez nie je bohvieco.

tosomja
7. sep 2019

Masarykov dvor

lenicka1121
7. sep 2019

@bambulka026 viem, ze to je cenovo drahsie no skúste pozriet Liptov a v okolí Vysokých Tatier. Určite niečo nájdete

tncka
7. sep 2019

@ajka0207 ano,ale za tie prachy by som uz isla niekam inam. Na Slovensku je priserne draho. A to tu dokoly nic nemame. Bohuzial ja do zahranicia vycestovat momentalne nemozem.

ajka0207
8. sep 2019

@tncka ja do zahranicia s detmi ist nechcem, hlavne kvoli vzdialeností, takze bud si priplatim za slovenske sluzby, alebo sedim doma.

lenuliatko84
8. sep 2019

Pozri zakopane.boli sme tam minuly tyzden.krasne mesto. Ideme tam aj na advent

elisaeli
8. sep 2019

Napr. hotel Slovan v Tatrach, ale aj ine hotely s bazenmi, je ich dost. V Tatrach turistika roznej narocnosti a v zlom pocasi je tych atrakcii celkom dost na vyber (Tricklandia, Dobra hracka, Kvantarium, Poliankovo, Muzeum Tanapu, Ski muzeum, moznost skusit si zahrat golf, bobov draha, Belianska jaskyna, v PP AquaCity...), v Zdiari Chodnik korunami stromov, Svetelny dom... Je toho dost, co sa da robit, zalezi od predstav a veku deti. Svistia krajinka, naucne chodniky pre deti, v mnoho hoteloch su pekne detske kutiky a za mna aj skusenosti s polpenziou su fajn

zeytin
8. sep 2019

Mozeme ist hocikam, ale slovo "nuda" z ust mojej predpubertalnej dcery pocujem veeelmi casto 😄

zuzka38
8. sep 2019

@ajka0207 zahraničie môže.byt aj CZ a kvalita/služby - cena/výkon je pomaly o polovicu lacnejšie než u nás...vždy hľadám najskôr lokalitu podľa toho.co.xceme.s.detmi robiť a následne hľadám ubytko..vždy sme velmi.spokojni

@bambulka026

hettinka
8. sep 2019

@zeytin v istom veku im stačí wifi zadarmo, ostatne ich nezaujíma. Ale to prejde...

hettinka
8. sep 2019

@tncka Bešeňová je drahá, ale 1500 za 3 noci??? To je predsa len veľa... To ste museli rozhadzovať.
My sme boli cez jarne prázdniny v Tatrach na 3 noci aj s lyžovačkou a dopravou komplet cena 1000€ za štyroch, manželovi vrátili ten príspevok 270€, tak sa dalo.
Treba pozerať Zlavomat, menšie penzióny, alebo lacnejšie hotely Sorea.

bambulka026
autor
8. sep 2019

@lenicka1121 my sme z Liptova, Vysoke tatry mam pol hodinku od domu autom, chceme nieco dalej 🙂

bambulka026
autor
8. sep 2019

@ajka0207 napodobne 🙂

bambulka026
autor
8. sep 2019

@elisaeli to mama obehane...

hettinka
8. sep 2019

@bambulka026 v tom prípade skúste Banskú Štiavnicu. Hotel neporadím, my sme boli v hoteli Matej a nič moc.

nikadomi
8. sep 2019

Salamandra resort, Hotel Sitno, Hotel Kaskády, Hotel Partizán 😉

lucia147852
8. sep 2019

Za mňa hotel Hubert. Detský kútik, ihrisko, bazen, zvieratká. Alebo kúsok za hranicami hoteli v zakopanom

jana_eyre_2
8. sep 2019

necitam diskusiu len pridam - my sme boli tento rok v liptovskom jane, milujem to.tam, su tam krasne lesy, potoky, skaly - moznost vytvarat detom vztah k prirode.. potom su tam bazeny v hoteloch, termalne kupalisko (tam sme neboli tak neviem) ihriska, vystava minislovensko, jaskyna, mincovnickovo.. v lip.mikulasi je vyborne muzeum prirody.. pre mna je liptov najlepsia volba, este z toho nestacili ludia urobit hufnu ryzu, je tam krasne..

liz_lemon
8. sep 2019

@bambulka026 hned si mala povedat, ze si z Liptova

jana_eyre_2
8. sep 2019

aha az teraz citam ze ste z liptova.. tak by som poradila aj bratislavu a okolie, ale to by zase ludia neznasajuci moj kraj by ma zniesli pod ciernu zem a hadat sa mi dnes nechce..

kolecko11
8. sep 2019

@hettinka Štiavnica nie je moc pre deti podľa mna

coolka
8. sep 2019

Mi chodíme iba na chatu ktorá je vždy v lese ,a chodíme pokukat okolie,ale nuda nikdy není a to mám 6r.a13r.nam sa najviac páči na Terchovej.a stojí nás týždňova dovolenka Max 600€

brnka
8. sep 2019

Trinity hotely wellness Patince

hettinka
8. sep 2019

@kolecko11 záleží od veku. Dá sa aj do prírody, na tajchy, počítadlo, do bane, do štôlne, na hrad...

Pekne je aj u nás na Kysuciach, Veľká Rača ponuka aj letné vyžitie, Vychylovka skanzen a lesnú železnicu...

jadeka
8. sep 2019

Polny Kesov,vela bazenov ,deti sa nenudili

lenka2710
8. sep 2019

@bambulka026 kamoska bola na Liptove, musíš hľadať lacné ubytko, boli na týždeň za 350€ a v okoli je kam ísť! Mali prenajatý dom a veľmi si chvalili, určite by som nešla do hotela alebo podobne! Mali dom,záhradu,blízko pozicovna bicyklov a podobne,treba sa prehrabat cez množstvo inzeratov ale oplatí sa
Áno na Slovensku je draho,ale krasne, a keďže osobne mám radšej hory ako more,tak pre mňa je to jasné 😂😉

kolecko11
8. sep 2019

@hettinka áno, my sme boli s malými deťmi a bolo to náročné . Bývali sme v centre, pre nich úplne nezaujímavé ...my s mužom Štiavnicu zbožňujeme