Dobrý deň, bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili o Vaše skúsenosti na dovolenke s deťmi.
Chceme len tu na Slovensku, aby tam bol bazen a nejaké preliezky, či iné možnosti vyžitia pre deti.
Ideálne by bola i možnosť si so sebou zobrať zvieratko.
Cerveny klastor/Pieniny nejaky penzion vybrat 🙂 Mne sa to tam velmi paci, niektore penziony maju aj bazeny.. 🙂 len treba hladat
@bambulka026 najlepsie na slovensku nikam. Stravila som 3dnoci v besenovej a stalo ma to spolu 1500e
Masarykov dvor
@bambulka026 viem, ze to je cenovo drahsie no skúste pozriet Liptov a v okolí Vysokých Tatier. Určite niečo nájdete
Pozri zakopane.boli sme tam minuly tyzden.krasne mesto. Ideme tam aj na advent
Napr. hotel Slovan v Tatrach, ale aj ine hotely s bazenmi, je ich dost. V Tatrach turistika roznej narocnosti a v zlom pocasi je tych atrakcii celkom dost na vyber (Tricklandia, Dobra hracka, Kvantarium, Poliankovo, Muzeum Tanapu, Ski muzeum, moznost skusit si zahrat golf, bobov draha, Belianska jaskyna, v PP AquaCity...), v Zdiari Chodnik korunami stromov, Svetelny dom... Je toho dost, co sa da robit, zalezi od predstav a veku deti. Svistia krajinka, naucne chodniky pre deti, v mnoho hoteloch su pekne detske kutiky a za mna aj skusenosti s polpenziou su fajn
Mozeme ist hocikam, ale slovo "nuda" z ust mojej predpubertalnej dcery pocujem veeelmi casto 😄
@ajka0207 zahraničie môže.byt aj CZ a kvalita/služby - cena/výkon je pomaly o polovicu lacnejšie než u nás...vždy hľadám najskôr lokalitu podľa toho.co.xceme.s.detmi robiť a následne hľadám ubytko..vždy sme velmi.spokojni
@tncka Bešeňová je drahá, ale 1500 za 3 noci??? To je predsa len veľa... To ste museli rozhadzovať.
My sme boli cez jarne prázdniny v Tatrach na 3 noci aj s lyžovačkou a dopravou komplet cena 1000€ za štyroch, manželovi vrátili ten príspevok 270€, tak sa dalo.
Treba pozerať Zlavomat, menšie penzióny, alebo lacnejšie hotely Sorea.
@lenicka1121 my sme z Liptova, Vysoke tatry mam pol hodinku od domu autom, chceme nieco dalej 🙂
@ajka0207 napodobne 🙂
@elisaeli to mama obehane...
@bambulka026 v tom prípade skúste Banskú Štiavnicu. Hotel neporadím, my sme boli v hoteli Matej a nič moc.
Salamandra resort, Hotel Sitno, Hotel Kaskády, Hotel Partizán 😉
Za mňa hotel Hubert. Detský kútik, ihrisko, bazen, zvieratká. Alebo kúsok za hranicami hoteli v zakopanom
necitam diskusiu len pridam - my sme boli tento rok v liptovskom jane, milujem to.tam, su tam krasne lesy, potoky, skaly - moznost vytvarat detom vztah k prirode.. potom su tam bazeny v hoteloch, termalne kupalisko (tam sme neboli tak neviem) ihriska, vystava minislovensko, jaskyna, mincovnickovo.. v lip.mikulasi je vyborne muzeum prirody.. pre mna je liptov najlepsia volba, este z toho nestacili ludia urobit hufnu ryzu, je tam krasne..
@bambulka026 hned si mala povedat, ze si z Liptova
aha az teraz citam ze ste z liptova.. tak by som poradila aj bratislavu a okolie, ale to by zase ludia neznasajuci moj kraj by ma zniesli pod ciernu zem a hadat sa mi dnes nechce..
Mi chodíme iba na chatu ktorá je vždy v lese ,a chodíme pokukat okolie,ale nuda nikdy není a to mám 6r.a13r.nam sa najviac páči na Terchovej.a stojí nás týždňova dovolenka Max 600€
Trinity hotely wellness Patince
Polny Kesov,vela bazenov ,deti sa nenudili
@bambulka026 kamoska bola na Liptove, musíš hľadať lacné ubytko, boli na týždeň za 350€ a v okoli je kam ísť! Mali prenajatý dom a veľmi si chvalili, určite by som nešla do hotela alebo podobne! Mali dom,záhradu,blízko pozicovna bicyklov a podobne,treba sa prehrabat cez množstvo inzeratov ale oplatí sa
Áno na Slovensku je draho,ale krasne, a keďže osobne mám radšej hory ako more,tak pre mňa je to jasné 😂😉
hotel Chopok bol super pre deti, je tam detsky kutik, Lego stoly, bowling aj pre deti, detsky bazenik, v restauracii pri stoloch maju detske stoliky, kde si mozu kreslit, kym dospeli jedia, vonku je ihrisko, cez prazdniny tam boli animatori, kazdy den mali program