Už ste vyskúšali takto objednať nákup z obchodu cez Wolt? 🙂 Je to novinka, ale ešte som sa neodvážila objednávať. Môže byť fajn takto raz za čas využiť, že nemusíte ísť na nákupy, lebo povedzme si narovinu, ten čas sa dá využiť rozhodne aj lepšie. 😂 Menu som si už viackrát cez nich objednala, ale potraviny ešte nie.
@clodika22 objednávam pravidelne, aj z obchodov, ktoré mám 7 minút pod panelákom. 😂 Najviac keď ráno vstanem, objednám, vyvenčím psa a nákup je doma. Vždy si dám bezkontaktné doručenie, kuriér mi to len položí pred dvere a odíde. Používam to už rok a možno aj dlhšie, v podstate odvtedy odkedy to začalo. Bez problémov mi donesú ťažšie veci a ich podpora je úžasná.
Niekedy sa stane, že niečo nemajú aj keď to je v ponuke, tak si môžeš vybrať či takýto tovar majú nahradiť iným alebo ho jednoducho nedoručiť. Napr. si vyberieš cereálne kaiserky ale nemajú ich, tak ti dajú klasické. Ale vždy ti môžu nahradiť iba lacnejším tovarom.
Ale raz sa mi stala vtipná príhoda, keď mi nedodali jednu bagetu, ktorú som si chcela dať na desiatu, tak som napísala na podporu či sa nedá vybrať nejaká iná, aby som po zaplatení doručenia už nešla osobne do obchodu. Odpísali, že objednávku už prebral kuriér, tak som poďakovala a popriala pekný deň. Ale na to mi napísali, že mi bagetu pošlú zadarmo, nemusím platiť ani za bagetu a ani za dovoz, takže kuriér prišiel s taškou s jednou bagetou. 😂 To som teda ešte nezažila.
@cocolino234 To znie super 🙂 Aj tá náhrada za tovar, ktorý aktuálne nemajú, to je dosť rozumné riešenie. 👍
@ewiculik vies co, stalo sa mi raz, ze zrovna nebolo dostupne nieco, co som si hodila do kosika a proste mi tam namiesto neho supli nejaky produkt najviac podobny tomu mojmu 🙂 podla mna pecka. nemusis sa ty nejak preklikavat, aj ked ti tam zobrazi, ze je to vypredane, proste ti to nejak automaticky spravia.
nemyslím si, že je to niečo, čo si oni ako kuriéri môžu dovoliť spraviť 🙂 veď je to predsa ich práca. a ak by sa to aj nejakým nedopatrením náhodou stalo, tak to vieš vyriešiť úplne jednoducho - reklamáciou. nič zložité. nerobia s tým patálie, máš nejaký problém - obrátiš sa na nich a oni spravia, čo treba.
da sa aj takyto nakup reklamovat?, ako to som ani nevedela, ze sa nieco take da
@clodika22 z obchodu, ktorý mám 300m od bytovky čakám maximálne 15-25 minút, myslím, že top čas bol 13 min. 😀 Z obchodu 2km ďaleko mám vždy stanovený čas okolo 40 minút ale prichádza to o niečo skôr a z obchodu, ktorý je najďalej a to 5km je vždy do 60 minút a tak to aj príde. Občas sa kuriér zdržal pri donášaní iných objednávok, čo sa nestáva často ale zmrzlina sa už začala topiť. 😀 Inak niekedy mi hodí čas 90 minút ale to je len rezerva pre nich, nikdy som tak dlho nečakala, po 20 min to z 90 padlo na 25. Ale ak by ti to vadilo, tak jednoducho objednávku zrušíš.
@bogierka reklamovať ako reklamovať, nový tovar ti už kuriér neprinesie a ani si ho nepríde odniesť. Vrátia ti za to peniaze. Mne sa nikdy nestalo, že by mali problém, ospravedlnia sa, možno sa spýtajú či preferuješ peniaze vrátiť alebo chceš kupón, ja osobne som vždy žiadala peniaze. Mne sa občas stalo, že predtým než kuriér prevzal objednávku, tak mi vyhodilo, že mi nedoručia nejakú položku (lebo nemajú náhradu). Napr. pečivo a bez neho by tá objednávka nemala zmysel. Tak som v takomto prípade požiadala o zrušenie objednávky, keďže sa budem musieť zastaviť v obchode. Lenže kuriér to už prevzal, tak to nešlo a tak mi normálne dali kupón na dopravu zadarmo.
Dokonca raz zabudli nejakú drobnosť, že som ani nepísala na podporu ale do hodnotenia som dala, mierne spolojná a chýbajúca položka. Za 5 min mi napísali ospravedlnenie aj s kupónom.
Ako to si ma fakt prekvapila, ze maju takyto pristup. To je podla mna super, este aj ked ti daju kvazy nejaku pozornost
ano, raz som reklamovala, vratili mi peniaze, nemusela som ich silou mocou vymahat ani nejak na ne cakat 😀
@cocolino234 akoze ja verim, ze niekto to realne vyuziva, ale tiez si radsej vyberam peniaze 🙂
ale tak pokiaľ nie je problém s tým, že si môžeš vybrať, tak nie je potom o čom. pre nich je predsa len dôležité, aby si ich služby ešte niekedy využila
@flofli Ale veď jasné, aj keď ešte skúsenosť nemám, ale tak vidím, že sú dobré ohlasy, tak sa nemám evidentne čoho báť 🙂 Dnes to využijem, keď takto krásne leje, nechce sa mi absolútne nikam chodiť 🙂 Len by ma zaujímalo, či toto reálne teda platí, či v tom nie je nejaký háčik:
ako sa dostávate k tým kupónom. majú nejaký bonus aj pri novo zaregistrovaných? niekedy to pri takýchto aplikáciách býva
a môžem teda tie bonusy využiť ihneď pri prvom nákupe?
@jana19877 áno jasné, práveže tieto donášky fungujú tak, že dávajú bonusy najmä novým zákazníkom. Tú dopravu zadarmo budeš mať automaticky. Malo by ti svietiť zeleným 0,00€ pri obchodoch a reštauráciách na mieste ceny za dopravu. A ten kód, ktorý poslali vyššie len zadáš pri registrácií alebo po registrácií pôjdeš do svojho profilu, tam dáš zadať promo kód, prípadne ho zadáš pri platení, aj tam máš túto možnosť a máš to. 🙂
takže to je jedno, či si dám doniesť hotové jedlo alebo potraviny.. hmmm ako ja mám takéto odmeňovanie rada. a keď si objednávate jedlo z reštaurácie, príde vám ešte teplé?
u nas som videla ked sme boli v mekaci, ze aj odtial nosia
@clodika22 som sa takto naucila kozmetiku objednavat 🙂 akoze hej, rada tam chodim, drogerky milujem vseobecne aj tu vonu tam, ale toto je este lepsie 😂
@miriamik77 Presne 🙂 Tiez rada chodim osobne do drogerii, ale tak niekedy sa proste neda. Vyskusala som objednat cez donasku aj taketo produkty a nemozem povedat skutocne nic zle, skvela vec. A hlavne, ked prebalujes a nevies sa pohnut od maleho, kurier ti to vie pekne nechat aj za dverami 😀 Co je viac? To viacere mamicky ocenia, si myslim. 😀
@clodika22 ja mám s Wolt skvelé skúsenosti. Obchod som využila tiež v čase choroby. Určite skús