Baby .chcem sa spýtať len či nie je to divné.
Všimla som si u pár priateľov na Facebooku takéto niečo, preto sa spýtam .Viem že ty ľudia nemajú vysoký školu žiadnu a viem že keď šli na VŠ tak po roku ich vyhodili alebo skončili .No čo sa týka u jednej osoby to bolo takto napriek tomu má na Facebooku v profile že má tu VŠ.
Čo sa týka druhého prípadu tak tam ma že má dve vysoké školy pritom z obidvoch ju vyhodili po roku .Má tam obidve školy VŠ zapísané. Neviem mne to príde strašne smiešne ,že si niekto píše že absolvoval tu a tu vysokú/vysoké pritom ich v skutočnosti nemá .
Neviem, čo majú moji "FB priatelia" v profile, pretože nesliedim ich profily. Nemusím potom riešiť takéto prízemnosti.
@ivkazba ja ich profily nesliedim .nie sú to len" FB priatelia " poznáme sa aj osobne neboj sa roky
Pamatam si ked sme mali okolo 12-13r., vsetci sme si dali ako VS Harvard alebo Cambridge lebo vtedy to bolo "cool" 😂 a urcite nikto v nasom veku tu VS nemal. Nech kazdy si dava tam co chce pokial tym nezasahuje do prav druheho.
Ved to je ich vec, co tam maju. Ak sa Ti to nezda, tak to povedz priamo im.
😅Tak mozno si to len zabudli odstranit… ved dnes uz ludia neriesia tak FB, skor IG.
@mamina0078 to si pamätám 😁
@aeruginosa chápem .ale oni sú tam dosť aktívne NATO aby zabudli
🤷🏼♀️Tak sa ich skus spytat a uvidis. Dnes (mylne) vela ludi VS vnima tak, ze prostrednictvom nej sa mozu pochvalit a zvysit si socialny status, aj napriek tomu, ze studuju nejaky enviromentalny manazment muzijnych zariadeni v Hornych Obdokovciach. Tak to asi povazuju za dolezite, neviem. Kazdopadne je to ich vec, neries take, chod radsej na prechadzku von.😁
To naozaj niekto berie takto vazne informacie, ktore si ostatni davaju na socialnu siet? Ja mam napr na fb uplne iny datum narodenia, aj mesto, aj rodinny stav ako mam v skutocnosti. A je mi uplne jedno, kto si co o tom mysli. Preco by som mala davat kazdemu vediet, kedy mam narodeniny, kde byvam, na aku skolu som chodila a pod?
@aeruginosa 😁 oka
@diewcatqoo dobre si spravila 😁
@trema nemajú tam roky písané iba že absolvovali tie školy
@aeruginosa oni už nestuduju dávno ,ako skončili odišiel jeden prípad z nich do zahraničia robiť sezónne práce . A druhý tiež do kuchyne pomocnú silu ale on sa už vrátil naspäť na sk
Ved uz roky sa vela ludi na socialnych sietach hra na nieco viac 😆
Ako píšeš je tam absolvoval ,nie je tam koľko rokov absolvoval. ☺️
@slenky to je pravda .Lebo trošku aj to ich správanie keď sa vrátia zo zahraničia nenapoveda tomu čo robia . Neviem no to by človek musel vidieť . Tvária sa akoby v zahraničí vyvíjali niečo pre ľudstvo a pracovali na vysokej pozíci. (K tomu sa tak aj obliekajú) Ale teda nikdy sa naozaj nepochválil čo tam robili /robia . Jedine ich rodičia povedia pravdu. Preto to teda aj viem
No sliediš ich profily, ak vieš, čo všetko majú napísané v profile. Aby si to videla, musíš vojsť do profilu. Keď len prezeráš FB a pozeráš príspevky, tak informácie z profilu nevidíš. Takže zavádzaš že ich profily nepozeráš, mne je to jedno, ale neklam samu seba a nájdi si v živote väčší zmysel ako Facebook.
@ivkazba 😅😅😅😅 ježiši umrela som 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a to keď sú moji priatelia mám zakázané si pozerať .veď oni to isté robia tiež ..nepoviem keby sledujem neznámeho človeka .Píšeš akoby dennodenne chodím do ich profily .sa zobuď dievčatko čo píšeš
@ivkazba ty by si mala tiež nájsť nejakú robotu a nie hneď písať pod každú druhú tému na MK .Asi máš málo roboty doma
Co ak Oni mentalne ostali v tom roku, ked sme to bolo cool? Dospelost neurcuje vyspelost. Ja dokonca dodnes tam mam Cambridge lebo uz niekolko rokov som na nom nebola a nevymazala som to 😂 len Messenger pouzivam, to tiez sa niekto kvoli tomu ma pozastavovat ako to mozem mat ked ani 1 den som na tej univerzite nebola? Alebo aj toto tiez moze byt dovod preco ju tam majú lebo FB nepouzivaju.
Jooj, mať tak tvoje starosti, lepšie sa ti bude žiť, keď nebudeš žiť život druhých 😉
Myslím, že svoju vyzretosť si práve predviedla. Je mi ťa ľúto, keď tvoj život je facebook. Pekný deň
Bože a koľko ľudí tam má že žijú na Floride pritom sú z Hornej Dolnej alebo pracujú u Gucciho z vysokou školou života. Poprípade ako ich vychovala ulica 😁
@ivkazba a prsteňa tvoj modrý koník že .Nepis teda pod takéto prízemné témy pre teba .dakujeme
@mamina0078 👍😊
Ty musis mat veeeelmi nudny zivot ked ta zaujimaju taketo totalne kraviny...a max divne ked niekto ako ty sliedi, robi si statistiky o inych kto kde ako a este zalozi o tom absolutne hodnotou vypovednu temu....a ty zrejme asi mas VS ze? v tom pripade o to viac nahlavu
v prvom rade kazdy si uvedie na FB co chce. Hoci aj, ze denne robi bungee jumping do Niagary. A co ? Je to kazdeho slobodna volba. Asi ma so sebou problem, ked musi napisat, ze ma VS a pracuje u Louis Vitou a podobne kraviny. Nie je to pracovny pohovor a nie je to realny zivotopis . Nejdes ich prijimat do prace tak sa nestaraj co tam maju. Je to ich vec a skus sa zaujimat troska aj ty o realny zivot a nie o to, co maju priatelia uvedene na fb.
@judar jooj a ty musíš mať aký život nudný keď musíš reagovať na tebe piblble témy
Ja sa nad takymi len zasmejem, ze su trapni 😄