Ahojte, prešla som viacero diskusií, no nikde som nenašla to, čo som hľadala, tak sa skúsim opýtať.
Vracali ste v poslednej dobe tovar zo SHEINu? Platili ste za vrátenie?
Na stránke som čítala, že 1 vrátenie z objednávky je zadarmo, len som ešte nestretla nikoho, kto by tovar vracal, preto neviem či je to naozaj tak.
Ďakujem.
@sajmonka_1216 platila som poštovné asi 11 eur
@terezka2911 fííha.. to bolo teraz niekedy?
ja si chcem totiž objednať viacero šiat.. len ak by sa náhodou stalo, žeby neboli dobré, žeby som ich vrátila, aby mi nestáli doma, resp. aby som ich nemusela predať za pár eur..
@sajmonka_1216 pridala som ťa do mojej shein sk, tam môžeš i predať keby ti niečo nesadlo
@sajmonka_1216 ja som tak objednávala, ale nebolo ľúto mi dať za poštovné.. nie som typ, ktorému by sa chcelo dávať to na bazár alebo do skupín a aj tak by to nik nekúpil a stalo by mi to doma.. takže v objednávke som vytvorila vratenie, tam mi napísali adresu, kde to mám poslať (ja konkrétne kdesi do Poľska) a podľa toho mi vyrátali poštovné. Ale inak fajn, peniaze vrátili, všetko bolo okej
@sajmonka_1216 a nie, to bolo pred rokom približne
@stellarstar už som to prečítala poriadne.. ked si kliknem, že vraciam zo Slovenska, píše tam, že poštovné si hradím sama. Keď som preklikla, že vraciam z Poľska, píše, že 1 vrátenie je zadarmo... Čiže to asi bude v každej krajine iné...
@sajmonka_1216 áno, presne tak
@sajmonka_1216 mne z at tiež zadarmo, tak to dosť blbo urobili ze z každej krajiny inak 🤦♀️
Priši Vam aj peniaze naspat? Zasielku si prevzali ale na stranke to nie je aktualizovane, ako sa mam teraz k dokopat k vrateniu penazi?
@stellarstar ahoj. Mozes aj mna pridat? Prisli nam male rifle, chcela by som ich posunut. Dakujem.
@stellarstar aj ja by som poprosila
@stellarstar dobrý deň, môžem poprosiť aj mňa pridať do skupiny shein, tiež na prvej objednávke mám pár veci, čo sú veľké. Vďaka
@komea 👍
@stellarstar dobrý večer
môžem poprosiť pridať do skupiny
ďakujem krásne
@stellarstar Ahoj, ako vratim tovar zo Shein spät v rakusku?
@zuwa78 ahoj nvm ja som nikdy nevracala tovar. Ale viem ze v at je 1 vrátenie zadarmo. Keď dostaneš obj v tom balíku máš lístoček s vysvetlením ako vrátiť. Ale tuším aj na stránke shein to je popísané
@stellarstar ok,skusim popozerať...dik...
@zuwa78 som na rýchlo pozrela v apke kde máš objednávky kt si doteraz dostala tam klikneš na obj z kt chceš poslať naspäť a klikneš potm na tu vec kt chceš poslať. Ďalej som už neklikala
@stellarstar môžem poprosiť aj ja pridať do skupiny? 🌷🙂
a do kolkych dni je mozne tovar vratit?
Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť? Objednala som si 4 veci. A v emaily mi prišlo, že mi odosielajú len 3. Čo ta jedna vec? Za tú mi vrátia peniaze alebo pošlú ďalším balíkom?
Stalo sa aj Vám také niečo?
Ahojte kde nájdem tu shein skupinu ? Chcela by som niečo kúpiť. Ide o jednu konkrétnu vec. Možno niekto predáva
@stellarstar ahoj, mozem ta pekne poprosit o pridanie do skupiny shein, rada by som sa poradili s niekym skusenejsim ako ja 1x obj. dakuejm
@sajmonka_1216 ahoj, mozem sa prosim spytat, vratila si nakoniec ten tovar? ja som si obj. saty ktore by som chcela vratili /su male/ a obj. vacsie ale pise mi tam stale len adresu do polska bez spolocnosti takze ich vlastne neviem vratit :( dakujem
@megg1 ahoj, na poste mi to ale nechcela pani zobrat, ze tam nie je firma len adressa. mam tam len kod a adsesu tak neviem co s tym teraz, ako to poslat spat.
Naša adresa pre vrátenie tovaru je
Krz-NV5YE09F3N
Magazynowa 8, 55-040 Bielany Wrocławskie
PS: saty su inak krasne llen male, chcem vacie objedna ak sa mi podari vratit tieto.
@sajmonka_1216 ešte som nevrátila lebo nebolo trebalo ale aj u mňa stojí ze 1x je zadarmo