Ahojte, ako naschvál sa mi toto deje. 3 týždne pred dovolenkou som si objednala všetko na dovolenku. Hneď v deň ako sme bookli dovču, takže skôr som nemohla keďže som o tom nevedela. No a každá jedna objednávka mi prišla do max 10 dní. A tu zrazu, po týždni od objednania mi vkuse ukazuje len odoslané. A objednávka sa neaktualizuje už dosť dlho. Písala som aj na podporu a odpísali ze zavolajú do tranzitného centra aby objednávku aktualizovali. No prešli 2 dní a stále nič. Prosím vás mate niektorá skúsenosť? Ci sa už môžem rozlúčiť s objednávkou?
vsak tam je napisane, ze do 20 pracovnych dni by si mala dostat balicek. To je tak, ked sa vsetko vybavuje / kupuje na poslednu chvilu.
@bessie12 písala som ze som to objednala hneď ako som zistila ze ideme na dovolenku, tak nemaj trápne reči. Ja viem ze do 20 pracovných dní. Mimochodom píše 10 až 12 dní ak dobre vidíš.
@jan510 ja to mam len odoslané, nic v preprave
mne to vysvetlovat nemusis. Objednavam niekolko krat do roka z Shein. Do 10-12 dni ti to moze dojst, ale inak do 20 prac. dni. Obcas sa stane, ze aj ovela skor, ale to sa deje vo velmi vynimocnych pripadoch.
Vzdy vsetko nakupujem priebezne, aby som potom toho nemala vela alebo, aby som nebola nervozna, ze to nedostanem vcas.
@bessie12 ale tebe toho este vela treba vysvetlovat 🤣 prosim ta ty si uplne odignorovala ze ona si to objednala hned ked vedela o dovolenke, preco?? preco sa tvaris ze to neni fakt a navazas sa tu do nej jak keby si daka kralovna za to ze mas skusenosti so sheinom 😂😂 To je vyhra no. Normalne to tam napisala a ty jej tu trepnes take hov..o ze to je tak ked nakupujes na poslednu dvhvilu. A kedy to mala kupit?? no porad nam ked mas toolko skusenosti so sheinom 😂 ze jak sa chystat na dovolenku skor nez vies o tom ze na nejaku pojdes. A kupujes priebezne ked nevies ani do akej destinacie ides 😂. Davas tu rady jak nakupovat a pritom si drza jak neviem co. Dokonca si tymito vylevmi ani nijak neporadila iba si pohladkala ego ze si neprijemna na dakoho komu si ukradnuta 🤣 strasne ste tu 🐓🐓🐓 da sa aj normalne povedat ze je to do 20 dni a nie s hlupymi poznamkami
zakladatelka temy tieto si nevsimaj kazdy den sliedia v diskusiach kde najst daco do čoho si kopnut 😂 bohuzial to je zakon schvalnosti aj mne sa to stalo ale nakoniec to prislo 2 dni pred. 😳 To som bola rozhodnuta uz ist si kupit nieco ine. 😂
@bessie12 jasne, nieje to moja prvá objednávka. Len som chcela vedieť ci nemá niekto skusenost s tým ze sa doprava neaktualizuje
@listy456 kopla si si. Uz sa citis lepsie ??? Tak predstav si, ze ja si veci nakupujem dopredu. Dokonca aj na vlastnu svadbu a to este ani ziadost o ruku nebola 😂 Dovolenku si vyberam rok dopredu.
Sama si hlupa. Vela krat si bola ty sama drza ako plostica. Takze na tvojom mieste by som sa neozyvala. Radsej na mna nereaguj. Nemam chut ani naladu sa bavit s takou ososbou ako si ty. Neklesnem na tvoju (pod)uroven.
Autorka, Shein neaktualizuje tak casto. Pridaj sa do skupiny. tam sa toho dozvies viac.
@listy456 akože ja nemám problém si ísť kúpiť iné veci do obchodov. Ide mi skôr o to ci moja objednávka zázračne "nezmizla" ako to býva pri slovenskej poste niekedy ze sa strácajú balíčky :D
Nech je ti to poucenie do buducnosti. Len za to ze je to lacne a ze nechces pustit o par eur viac, nemusis kupovat handry s jedovatymi chemikaliami (ano, SHEIN ignoruje nariadenia EU o povolenych latkach a Francuzsko ho preto ide zakazat), vyrobene v absolutne neludskych podmienkach, ktore likviduju planetu. A nebudes musiet ani nervacit s dobou dorucenia, ktorou je tento cinsky odpad povestny.
Ja som objednávala 4.7 a dnes mi balíček došiel
Mne to doniesol kuriér Parcel Servis nie Slovenská pošta 🙂
@akiana dobre, na tvoj názor sa nik nepýtal tak si ho nechaj pre seba
@limoncino jasne, aj mne to nosí SPS to bolo len ako prirovnanie
@limoncino mne tiež tak chodili po 10 dňoch do teraz :D čiže dnes mi mal byť doručený. No žiaľ :D
Neskúsiš ich kontaktovať či náhodou nemajú balíček na tvoje meno? 🤔
@bessie12 vydržím ešte týždeň a ak sa nič nezmení tak to budem nejak riešiť
tak drzim palce. Snad uz v priebehu tyzdna dostanes balicek. A prijemnu dovolenku 🙂
@bessie12 snáď, dakujem
@jan510 a potvrdila si na sheine že si ju už dostala?
Autorka moja posl obj toez dlhšie trvala teraz toho asi majú vela
@stellarstar nechce sa mi tomu veriť, lebo na fb v skupine Shein si viac báb objednalo neskôr ako ja a už im prišli.
Ako kedy u každého bude asi inak, už sa mi raz stalo ze tovar bol do 5 d u mňa odo dňa obj 🤷♀️ tak fakt neviem ako to funguje alebo to ma s tým levelom S1 S2 a S3 spoločne??
Moja obj. odoslana 26.6 a dodnes ju nemam stale ukazuje v preprave Hong Kong
@renata1405 och a nepísali ste na podporu?
Tam ti väčšinou odpíše robot takže zbytočná námaha 🤷♀️
@stellarstar najprv áno ale potom keď chceš ďalej problém riešiť tak už nepíše robot
Ja som už dlho nepísala s osobami za PC, na začiatku áno ale teraz už nie
@listy456 no napr ja som objednala už v júni veci na dovolenku a dovolenku sme objednali teraz v pondelok. Na objednávku habov netreba mať objednanu dovolenku, ak ju mám v pláne, tak objednám skôr, pokiaľ nie som v chudnucom či priberaním procese. A mne prišlo do týždňa. Trpezlivosť už asi jedine zostáva
Moja objednavka je uz davno doma a v systeme svieti v preprave😃