Seriál Láska na prenájom

13. jan 2022

Ahojte pozeráte tento seriál, oplatí sa? zatiaľ som videla iba prvú časť a väčšiu hlúposť som nevidela😅dať tomu ešte šancu či? 😅

bajka16
13. jan 2022

Myslím že už len ten názov hovorí za všetko 🤣

sasitimi17
13. jan 2022

Ja som tomu dala šancu a mne sa to páči 😀

lenkafirka1
13. jan 2022

Mne sa to páči..večer vyslovene vypnúť hlavu , za mňa je to skôr komédia ako klasická telenovela kde sú všetci trpitelia.

ariannazara
13. jan 2022

Mne sa to paci 😅 hlavne Eda super ju obliekajú 🤩

kaktus87
13. jan 2022

Mne sa páči 🙂

nika12323
13. jan 2022

Mna to nezaujalo vôbec 😃 dala som tomu šancu ale vôbec má to nechytilo 😅

blancheporte
13. jan 2022

Mna zaujal,dobre hlasky a romantika.Po celom dni v praci,troska vypnem...

andrea1235356
13. jan 2022

Ahoj, mne sa páči. Ten seriál je v poriadku, trochu mi chýba viac reality a menej naivity ale inak je zábavný a pozerateľný.

autor
23. jan 2022

Baby tak už aj ja som sa na ten seriál namotala😅😅🙈🙈taká zábavná oddychovka po celom dni..

may555
23. jan 2022

Asi to bol osud, ked som teraz uplne nahodne narazila na tuto temu, lebo som rozmyslala sama, ze ju zalozim :D asi len aby som upokojila samu seba, ze nie som blazon ked som sa dala na pozeranie telenovely hadam snad po 16tich rokoch :D dufala som, ze nie som sama, co sa do toho zazrala :D mozno len dlhy pobyt na materskej, materska osprostenost, ale fakt sa mi ten serial zapacil :D

michaela66
23. jan 2022

Aj ja to pozerám mna to tiež baví síce moj chlap keď to vidí,že to kukam tak len očami prevracia ,či mi je už dlho doma 🤰😁🤭

autor
30. jan 2022

@may555 je nás viac určite 😅 ja som si pri prvej časti povedala "čo je to za blbosť" a teraz mi je to normálne ľúto 😅🙈 lebo ten seriál je perfektný..dokonca sa každý deň neviem dočkať kedy si pozriem ďalšiu časť 😅🙈som závislá na ňom..

autor
30. jan 2022

@michaela66 môj je rovnaký 😅😅radšej nekomentuje😅

simona1994
4. feb 2022

Ahojte 😊 ja tento seriál milujem od prvej upútavky,ktorá bola v telke síce prvá časť sa mi trosku vliekla,ale teraz sa neviem dočkať ďalej..
Síce už viem ako to skončí lebo veľa ľudí píše po internete ako to pokračuje, ale mne to je jedno chcem si to pozrieť sama..
No čo ma úplne najviac dostalo včerajšie zistenie,že v zahranici vyšla kniha 😍😍😍 a strašne budem dúfať,že sa to podarí nejakému vydavateľstvu preložiť.. Ikar sa zatiaľ nechystá to mi dnes už napisali

deginko
4. feb 2022

Ja som nikdy nepozerala tie turecké ani iné telenovely...náhodou som teda skúsila pozrieť a tak ma to chytilo,že som pozrela už všetky časti s anglickým dabingom...naj serial

juli2
5. mar 2022

ako to skonči?

simona1994
5. mar 2022

@juli2 Eda bude so Serkanom a budú mať dve deti 🤷‍♀️ ani Eda a ani Serkan neumrie lebo to som dosť čítala, že Eda zomrie

dadka_bb
5. mar 2022

Jeej nie som sama co pozera tuto telenovelku? Minule sa tu do mna navazali ked som napisala ze nepozeram spravy ale telenovely 😄😄tak ked potrebujem "vypnut" a oddychovat tak urcite nebudem kukat na wallstreet cenne papiere. Serkan je boziii ❤❤

simona1994
5. mar 2022

@dadka_bb môj muž to pozerá somnou 😁 veľmi ho to baví 🙏 ale my sme obecné maniaci na seriály a filmy
A radšej Serkana ako televízne koniny 🙄

dadka_bb
5. mar 2022

@deginko kde si pozerala? Ja si vzdy najdem na youtube Last epizode a nazov telenovely 😄 a potom ma to uz nebavi pozerat tie zamotavky.Cennet napr.to bola otrasna seria. Tie zapletky nemali hlavu ani patu.aj toto naposledy kde ta pekarka zrazila tu tehulku a sla do vazenia boze vypadol mi nazov,.aj to bolo hrozne.ale eda a serkan je super! Tie komentare a grimasy 🤣🤣ajfer ked nieco zaperlí tiez sa sulam.take to je zatial superneee ,tesim sa vzdy ked nabehnu 2dielce na voye

poopsie
5. mar 2022

Mňa by zaujímalo či Edina babka odstaví tu Baldžu.. Tá mi pekne lezie na nervy 🤪.. Pozerala som len ukážky dopredu

simona1994
5. mar 2022

@poopsie Balca bude chcieť Serkana zviesť po celý čas, ale Eda je vždy krok dopredu 😊
Ja si skôr myslim, že budú jedna ruka 🤔 co dúfam, že sa nestane

poopsie
5. mar 2022

@simona1994 čo som pozerala ukážky ona zmizne a vráti sa Selin

dadka_bb
6. mar 2022

@poopsie mne kamoska vravela ze eda vysmari baldzu z firmy. Narafici na nu nieco. Potom dojde tehotna selin , serkan havaruje na lietadle strati pamat, eda odide do talianska uz tehotna, tam vychovava dcerku a nataca to na video. Potom sa nejak so serkanom stretnu pri nejakom projekte. Ona mu da tu kazetu s tou ich dcerkou. On este nebude pripraveny na rolu otca.ale postupne sa nejak otukaju a budu happy family, a este druhe dieta budu mat. Na youtube som videla ze dokonca ho porodila vonku pri strome na ceste volakde😁 toto viem ja. Co este je okolo toho neviem. Ale kamoska co to uz cele videla vravela ze je to super,lebo tam proste nikdy serkan edu nepodvedie. Cely cas miluje len ju 😊

deginko
6. mar 2022

Baldzu vyhodí Serkan,pretože Edu na jej rozlúčke so slobodou niekto priotravi a takisto všetky baby s ňou,ktoré pili ten istý nápoj okrem Baldze. ..potom tam prídu chlapíci a Edu unesú...lebo všetky po Tom nápoji zaspali...len Baldza,keď videla čo sa deje..sa urobila tiež že spí a nezabránila tomu,aby Edu uniesli ani jej nepomohla a nezavolá pomoc..Serkan tušil že sa nie o deje .išiel Edu skontrolovať na tú rozlúčku...no Eda tam už nebola tak ju začal hľadať na aute a našiel ju...no a potom podľa kamier zistil,že Baldza tomu mohla zabrániť a vyhodil ju...

poopsie
6. mar 2022

Ako kukám máme tu rôzne seriály, lebo už niekto predtým písal, že serkan bude mať nádor na mozgu 🤣no nehám sa prekvapiť teda

sasitimi17
6. mar 2022

@poopsie veď on ho aj bude mat a úspešne sa z neho vylieči 😀

dadka_bb
6. mar 2022

@deginko ahaaa super dakujem.
@poopsie ano aj nador bude mat a neha kvoli tomu edu .🤣🤣🤣

deginko
6. mar 2022

Áno Serkan bude mať nádor,vylieči sa no po vyliečení Efu od seba odoženie,rozídu sa ..a Eda odíde..Serkan aj napriek vyzdraveniu ju od seba odzenie kvôli tomu,že mu dr povedal,že možno nebudú môcť mať deti a že choroba sa môže vrátiť..tak ju radšej opustí..Eda odíde do Talianska..a v tom čase zistí,že je tehotná..snažila sa ho kontaktovať,no Serkan ju ignoroval celé roky..takže Eda celé tie roky robila fotky,natáčal videá počas tehotenstva,počas toho ako ich dcéra vyrastá..až sa po 5 rokoch náhodne stretnu...

kacenocka2
23. mar 2022

Ahojte zienky, nevidela som par častí..Ako sa selin so serkanom stretli? kde je babka edy?ozaj serkan stratil pamäť ci to len hraje?