Reklamácia - bonky.sk

evik35
15. feb 2021

Máte ešte niekto zlú skúsenosť s e-shopom bonky?
Objednala som pánsky kabát a neuznali mu reklamáciu, nakoľko nezodpovedal ich velkostnej tabuľke..... ďakujem

dzulik_
15. feb 2021

Už je tu jedna podobná diskusia, skús pozrieť - Skúsenosti s eshopom bonky.sk

slavka0502
17. máj 2021

nic nekupovat, podvodnici, ja som 3 mesiace skusala dostat aspon peniaze spat, nakoniec cez moju banku (TB), kde oni reklamovali a tak mam aspon peniaze vratene

petulda333
17. máj 2021

Staci ist na ich fb stranku a kuknut recenzie, ani jedna nie je dobra. Ali a predrazeny

katuska29
25. máj 2021

@evik35 dobrý deň. Podarilo sa Vám dostať peniaze naspäť?

evik35
autor
25. máj 2021

@katuska29 dobrý,nie neuznali mu reklamáciu
Objednala som mužovi kabát radšej i dve čísla väčšie lebo oni majú zrejme čínske miery a ani ho zďaleka ho nezapol.odfotila som šírku s centimetrov že nesedí podľa tabuľky a napísali mi že neuznávajú ,to je všetko ☹️

katuska29
26. máj 2021

@evik35 ďakujem

katka404
31. máj 2021

@evik35 mne nedodali tenisky, peniaze vrátiť odmietajú

mandarrinka
5. júl 2021

už sa podvodnou firmou bonky zaoberá vyšetrovateľka pani Romana Kazíková, meil: romana.kazikova@gmail.com. V našom záujme je, aby mala podklady, objednávky poškodených zákazníkov, škoda v hodnote 28O,-€je už trestný čin, prosím Vás, pošlite aj keď len pár euro objednávku, aby to mohla riešiť. Čaká na každý meil s prílohou, dôkazom. Pošlite jej to! Ja som prišle o 63,-€ za topánky...

mandarrinka
5. júl 2021

prepáčte, v meili som nedala údaj romana.kazikova1993@gmail.com, toto je správny na vyšetrovateľku, pošlite je podklady, čo ste si od bonky objednali

monika_ma
5. júl 2021

prihláste sa všetci, ktorí ste prišli o svoje peniaze aj na e-shope suprisimo.sk aj na bonky.sk, aj tí ktorí ste obdržali iný tovar ako bol na obrázku a poslali vám šmejdy. Napíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, pošlite p. Kazíkovej objednávky, aby mala dostatok dôkazov na podanie hromadného trestného oznámenia na tieto dve firmy čo podvádzajú svojich zákazníkov

monika_ma
19. júl 2021

Prosím Vás už nepíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, trestné oznámenie je už napísané a prípad je uzavretý

mandarrinka
19. júl 2021

Máme teda šancu, že keď im zablokujú účet, možno dostaneme naspäť peniaze?

mandarrinka
27. júl 2021

20.7. sme podali na prokuratúru trestné oznámenie pre podozrenie o podvod...

beelinka
15. nov 2021

@mandarrinka A máte aj nejaký záver?

lubka1709
21. nov 2021

@evik35 presne moja skúsenosť ich tabuľka nezodpovedá vôbec objednala som podľa tabuľky a prišli oveľa menšie o 20cm páse a neuznali 3 mesiace som sa a nimi natahovala

monika_ma
29. nov 2021

Vsetci ktori podali trestne oznamenie v prvej vlne u pani kazikovej a komu volala vys.Ing Andrea Valachova ohladom trestneho oznamenia tak tym vsetkym vcera posielali peniaze ci uz maju tovar alebo nie mne prisli dnes doobeda peniaze .treba podakovat hlavne ing andrei valachovej .

anetnr
3. jan 2022

Dobrý deň, vieme sa aj my ostatní nejak domôcť peňazí o ktoré sme nákupom prišli? Ďakujem Aneta

beelinka
4. jan 2022

Mne balíček dorazil po 4 mesiacoch 😲

jani6969
11. jan 2022

@monika_ma prosím a v akom je to stave? Myslím vysetrovanie

anetnr
12. jan 2022

@beelinka aj mne prisiel dnes po 4 mesiacoch. Sila

monika_ma
13. jan 2022

@jani6969 dobry den co sme boli v prvej vlne co sme podali trestne oznamenie tak nam vratili peniaze ..

dasabarova777
25. jan 2022

@slavka0502 možem sa opýtať objednala som pánske botasky ešte 18.12 2021 a do teraz my nič neprišlo peniaze som uhradila dopredu šekom .. ako mám postupovať aby my vratili peniaze?

jani6969
25. jan 2022

@anetnr kedy si objednala? Ja v novembri a stále nic

ingolita
5. feb 2022

Mne prišla bunda,ale ako handra po 50 dňoch cca,vôbec nezodpovedá obrázku, písala som im niekoľko krát a ani náznak o vrátení peňazí..Dala som za ňu 50 eur.
Chcem aj ja sa pridať ,ohľadom trestného oznámenia, na ktorú pani sa teda obrátiť dievčatá?

jani6969
6. feb 2022

@dasabarova777 tak mne už prišlo ale iná ako som objednala a doplácala som 2€.

beelinka
6. feb 2022

@dasabarova777 asi nijako, stále posielajú to isté dookola. Ten istý mail. Na dodanie tam majú písané 80 pracovných dní a dokonca to môže byť viac v určitých podmienkach. Nám prišiel ruksak po asi troch mesiacoch ale napodiv bol super. Peniaze určite nevrátia iba ak by opäť viac ľudí podalo trestné oznámenie, ale to je na dlhé lakte. A asi to tiež niečo stojí

vikinka54
10. feb 2022

@ingolita dobry večer..prosím vás ako ste postupovali pri vratení tovaru z bonky?mne tiez prisla neskoro a mala bunda.vypisala som ten formular ale zatiaĺ nič..ďakujem

ingolita
11. feb 2022

@vikinka54 Aj ja som vypísala formulár na vrátenie už pred 5 dňami a žiadna odozva .
Neviem ako ďalej, jedna pani písala,že to reklamoval nejako cez banku,ale ako neviem,chcem sa ísť na to opýtať, lebo do pondelku som v karanténe, tak až potom

adri7
8. mar 2022

Ja mám presne tieto isté skúsenosti. Objednala som údajne vlnený kabát pre syna. Obyčajný polyester to je a o najmenej 3 čísla menší. Čakala som naň takmer 4 mesiace. Reklamáciu takisto neuznali, tak som im vysypala zákony o možnosti vrátenia tovaru do 14 dní atď. Samozrejme dištancujú sa a odkazujú ma uplatniť si nesúhlas s neuznanou reklamáciou u dodávateľa a že im mám ten kabát poslať do Shanghaia. Pýtala som si ich komunikáciou s dodávateľom, kedy presne a v akom znení tovar reklamovali a čo im odpísali. Plus mailový kontakt na dodávateľa, že si to chcem overiť. Samozrejme ani obraz, ani zvuk, odvtedy na maily nereagujú a to im píšem veľmi často. Bola by som veľmi rada, keby nás všetkých oklamaných znova niekto zastupoval, podal trestné oznámenie, aby sa nám peniaze vrátili. V mojom prípade je to takmer 80,- €. Ďakujem.

adri7
16. mar 2022

Dievčatá, prosím, na koho sa môžeme obrátiť ohľadom podania trestného oznámenia na bonky.sk?