Máte ešte niekto zlú skúsenosť s e-shopom bonky?
Objednala som pánsky kabát a neuznali mu reklamáciu, nakoľko nezodpovedal ich velkostnej tabuľke..... ďakujem
nic nekupovat, podvodnici, ja som 3 mesiace skusala dostat aspon peniaze spat, nakoniec cez moju banku (TB), kde oni reklamovali a tak mam aspon peniaze vratene
Staci ist na ich fb stranku a kuknut recenzie, ani jedna nie je dobra. Ali a predrazeny
už sa podvodnou firmou bonky zaoberá vyšetrovateľka pani Romana Kazíková, meil: romana.kazikova@gmail.com. V našom záujme je, aby mala podklady, objednávky poškodených zákazníkov, škoda v hodnote 28O,-€je už trestný čin, prosím Vás, pošlite aj keď len pár euro objednávku, aby to mohla riešiť. Čaká na každý meil s prílohou, dôkazom. Pošlite jej to! Ja som prišle o 63,-€ za topánky...
prepáčte, v meili som nedala údaj romana.kazikova1993@gmail.com, toto je správny na vyšetrovateľku, pošlite je podklady, čo ste si od bonky objednali
prihláste sa všetci, ktorí ste prišli o svoje peniaze aj na e-shope suprisimo.sk aj na bonky.sk, aj tí ktorí ste obdržali iný tovar ako bol na obrázku a poslali vám šmejdy. Napíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, pošlite p. Kazíkovej objednávky, aby mala dostatok dôkazov na podanie hromadného trestného oznámenia na tieto dve firmy čo podvádzajú svojich zákazníkov
Prosím Vás už nepíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, trestné oznámenie je už napísané a prípad je uzavretý
Máme teda šancu, že keď im zablokujú účet, možno dostaneme naspäť peniaze?
20.7. sme podali na prokuratúru trestné oznámenie pre podozrenie o podvod...
@mandarrinka A máte aj nejaký záver?
Vsetci ktori podali trestne oznamenie v prvej vlne u pani kazikovej a komu volala vys.Ing Andrea Valachova ohladom trestneho oznamenia tak tym vsetkym vcera posielali peniaze ci uz maju tovar alebo nie mne prisli dnes doobeda peniaze .treba podakovat hlavne ing andrei valachovej .
Dobrý deň, vieme sa aj my ostatní nejak domôcť peňazí o ktoré sme nákupom prišli? Ďakujem Aneta
Mne balíček dorazil po 4 mesiacoch 😲
@slavka0502 možem sa opýtať objednala som pánske botasky ešte 18.12 2021 a do teraz my nič neprišlo peniaze som uhradila dopredu šekom .. ako mám postupovať aby my vratili peniaze?
Mne prišla bunda,ale ako handra po 50 dňoch cca,vôbec nezodpovedá obrázku, písala som im niekoľko krát a ani náznak o vrátení peňazí..Dala som za ňu 50 eur.
Chcem aj ja sa pridať ,ohľadom trestného oznámenia, na ktorú pani sa teda obrátiť dievčatá?
@dasabarova777 tak mne už prišlo ale iná ako som objednala a doplácala som 2€.
@dasabarova777 asi nijako, stále posielajú to isté dookola. Ten istý mail. Na dodanie tam majú písané 80 pracovných dní a dokonca to môže byť viac v určitých podmienkach. Nám prišiel ruksak po asi troch mesiacoch ale napodiv bol super. Peniaze určite nevrátia iba ak by opäť viac ľudí podalo trestné oznámenie, ale to je na dlhé lakte. A asi to tiež niečo stojí
Ja mám presne tieto isté skúsenosti. Objednala som údajne vlnený kabát pre syna. Obyčajný polyester to je a o najmenej 3 čísla menší. Čakala som naň takmer 4 mesiace. Reklamáciu takisto neuznali, tak som im vysypala zákony o možnosti vrátenia tovaru do 14 dní atď. Samozrejme dištancujú sa a odkazujú ma uplatniť si nesúhlas s neuznanou reklamáciou u dodávateľa a že im mám ten kabát poslať do Shanghaia. Pýtala som si ich komunikáciou s dodávateľom, kedy presne a v akom znení tovar reklamovali a čo im odpísali. Plus mailový kontakt na dodávateľa, že si to chcem overiť. Samozrejme ani obraz, ani zvuk, odvtedy na maily nereagujú a to im píšem veľmi často. Bola by som veľmi rada, keby nás všetkých oklamaných znova niekto zastupoval, podal trestné oznámenie, aby sa nám peniaze vrátili. V mojom prípade je to takmer 80,- €. Ďakujem.
Dievčatá, prosím, na koho sa môžeme obrátiť ohľadom podania trestného oznámenia na bonky.sk?
Už je tu jedna podobná diskusia, skús pozrieť - Skúsenosti s eshopom bonky.sk