Príbeh služobnice

15. máj 2021

Sledujete tento serial? Co hovorite na nove casti? Ja som velmi sklamana. Ta June ma uplne vytaca. 🤣

kiki68
15. máj 2021

Ja ano, ale mali to tretou seriou ukoncit. Lebo teraz uz to zacina byt take domotane. Podla mna prve tri Serie stali naozaj za to. Tak zrazu len tak prekracuju hranice ( predtym ani omylom) , proste nejak to zdivocelo veru 😂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
15. máj 2021

@cocolino234 za mna super

maggie1978
15. máj 2021

Zatiaľ sa dali pozrieť len prvé 4 časti, či dá sa už viac?

lucia147852
15. máj 2021

Mna vytaca June už od začiatku 🤷🏽‍♀️🙈

mirage
15. máj 2021

mna nevytaca nicim, vzit sa do jej situacie, ktovie, ako by som sa zachovala ja.
@lucia147852

elisa_stella
15. máj 2021

Tiež som sklamaná, 2 roky som čakala na novú sériu a je to také nemastne neslane... Stále to isté dookola - chytia ju, mučia, zdrhe... Nič nové nevymysleli. Hrozna nuda a tá časť s mučením bola otrasná pre mňa.

ella_price
15. máj 2021

Mne sa to zo začiatku páčilo, ale teraz zo všetkých postáv robia obete a chuderky a June je jediná tá, čo to všetko spasí 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

elisa_stella
15. máj 2021

@ella_price áno, presne. A hlavne, June vždy prežije, ostatné už všetky pomreli a jej sa nikdy nič nestane. Asi má 7 životov ako mačka 😁

autor
15. máj 2021

presne... nevedela som sa dockat novej serie a tato nova dookola to iste.. mohli to ukoncit tym príletom deti.. aj jej dcera tam mohla byt a aj samotna June.. inak.. celkom by ma zaujimalo ako sa vyvija situacia v Kanade... neviem preco zatiahli den do Chicaga.. mimo Hannah, mimo vsetkych.. :(

elisa_stella
15. máj 2021

Umelo naťahujú dej - lebo podľa knihy bola iba prvá séria. A čítala som, že má byť aj 5 séria. To už neviem, čo chcú vymyslieť v rámci deja.

maciatkolulu
15. máj 2021

A kde a kedy to ide?

ella_price
15. máj 2021

@elisa_stella A to je stále zranená a milión krát postrelená 😃😃😃 Kniha teda bude asi oveľa lepšia. Musím si ju už prečítať.

elenka74
15. máj 2021

Dievčatá a koľko častí už bolo? Ja si najradšej stiahnem celú sériu a pozerám to v kuse.

autor
15. máj 2021

@ella_price aj ja.. ako vlastne skoncila kniha? Prvou sériou?
@elenka74 Na HBO Go je zatial 5 casti, ale neoplati sa to pozerat 😅 radsej priatelov 🤩

lenka9g
15. máj 2021

Teraz na konci co sa stretla s Moirou tak nato som veľmi zvedavá, ináč nič moc. Stále to isté ujde, chytia, ujde, chytia... Keď už bude v Kanade tak by to mohlo chytiť iný dych

elisa_stella
15. máj 2021

@ella_price ja mám kúpenú knihu, ale nemala som čas si ju prečítať. A aj pokračovanie knihy som si kúpila - The Testaments - lebo tam popísané, ako to celé po rokoch dopadlo, či June a Hannah žijú, či sa stretli. Verím tomu, že kniha bude super - ako 1. séria.

veronika65
15. máj 2021

Ja som skončila niekde pri druhej sérii, cca 10 časť a teraz som rozmýšľala, že by som si to dopozerala.... Oplatí sa? 😂

mondolina
15. máj 2021

@maggie1978
už je aj piata

maggie1978
16. máj 2021

@mondolina ďakujem 👍

elisa_stella
21. máj 2021

Dievčatá, videli ste už 6. diel novej série (Vows)? Ja som nadávala na prvé časti tejto novej série, ale posledný diel som skoro celý preplakala. Možno je to tým, že som tehotná, ale strašne ma to vzalo, keď si predstavím, že by som odišla z Gilliadu bez svojej dcéry 😭😭😭

jana_eyre_2
21. máj 2021

Prvé série ma bavili, ale priznám sa že po prvom diely v tejto sérii sa mi do ďalších zatial nechcelo.. nejako som si asi odvykla.. teraz ma baví Mare z eastownu, alebo cardinal.. mám rada kvalitné kriminálky..

mirage
21. máj 2021

@elisa_stella ano, velmi silna cast, aj jej reunion s Lukom, ako sa ospravedlnovala, ze prepac, ale som to "len" ja.. toto bola cast o Moire a june. Uzasne boli obe.

elisa_stella
21. máj 2021

@mirage áno, ten koniec bol dojímavý 😭. A super herecký výkon, aj June aj Moira.

autor
22. máj 2021

@elisa_stella videlaaa.. a tiez som preplakala... konecne sa nieco zacalo diat 🤩 Som zvedava na dalsiu. Celkovo aj na vztah June a Nichole. Ake to bude. Co s Hannah. Ufff. A hlavne ako sa postavi Gilead k tomu, ze je June prec. Janine teda zomrela? Lebo som velmi nepostrehla co sa stalo.

aylin80
22. máj 2021

Ja som tiež zvedavá. To nevysvetlili, čo sa stalo s Janine , ale podľa mňa prežila (aj keď možno s ťažkými zraneniami) a budú pokračovať v jej príbehu v Gileade.

mondolina
22. máj 2021

@aylin80
tiež si myslím, že Janine prežila, ináč by ukázali, že umrela.

autor
27. máj 2021

videli ste 7.časť? 😱😱😱Konečne sa mi to opäť začína páčiť a to som už chcela vzdať. Plakala som, v duchu nadávala. Úžasné. 👌🏻

maggie1978
27. máj 2021

A už je dostupná? No pozriem si a plakať budem určite tiež 🙉

mirage
27. máj 2021

pozeram to druhy krat prave.. sila.. June je poznacena velmi.. znasilnenie Luka.. Serena je ciste zlo, pojde po June znova, aj s Fredom sa da zas dokopy len aby bolo po jej..