Pozor na Fashion Luxury Style na Facebooku

lucia1285
10. feb 2022

Dievčatá chcem vás upozorniť, a zároveň poukázať na nekalé praktiky jedného "internetového obchodu" na Facebooku, má okolo 52 tisíc like-ov - FASHION LUXURY STYLE. Na stránke nie sú uvedené žiadne kontaktné údaje na "majiteľku". Balíky prichádzajú s adresou odosielateľa POSTE RESTANTE Šaštín-Stráže a (podľa mňa) s vymysleným menom Peter Chocholáček, takže pri spätnom odoslaní nevyhovujúceho tovaru ani neviete komu čo posielate. Či už peniaze alebo tovar. Pani mi tvrdila, že majú bundu veľkosti XS a po prevode peňazí na účet (jediná možnosť platby) mi na druhý deň napísala, že sa ospravedlňuje, ale majú iba veľkosť M. Ja som odmietla túto veľkosť, nakoľko nosím XXS-XS. Trvala na tom, že mi tú bundu aj tak pošle, lebo jej kamarátka nosí XS a sedí jej aj M. Na moje ďalšie správy už nereagovala a bundu aj tak poslala. Samozrejme som ju po vyskúšaní automaticky posielala naspäť (na čo som ju aj dopredu upozorňovala, že to tak bude), tovar si prevzala hneď na druhý deň (zo všetkého mám fotky aj potvrdenie z pošty), ale peniaze mi doteraz nevrátili, ani neodpisujú na správy. Keď tak urobí len desiatim už má 450 eur vo vrecku a predpokladám, že bez odvádzania daní. Zajtra bude 14. deň od poslania tovaru naspäť. Máte nejaké odporúčania na koho sa obrátiť (zvažujem ŠOI), pretože ma neskutočne vytáčajú takéto ľudské hyeny, ktoré sa obohacujú na úkor ostatných. Dajte si na nich pozor, sú to podvodníci. Ak môžete, upozorňujte aj ostatných v okolí na takéto "poctivé obchodovanie".

ingush616
10. feb 2022

@lucia1285 jednoznačne napisat na soi.

lucia1285
autor
10. feb 2022

@ingush616 pokiaľ zajtra nenabehnú, určite podám podnet. 👍🏼

deedol
10. feb 2022

SOI a do kopie mailu "pani majitelku", nech vie. mozno ju to podnieti peniaze predsa len poslat.

lucia1285
autor
10. feb 2022

@deedol tak som aj chcela, ale pani ani mail nemá uvedený 🤦🏽‍♀️ moja chyba, mala som dať na inštinkt, nakupujem veľmi často cez net, ale toto sa mi ešte nestalo

mamina1419
10. feb 2022

@lucia1285 o tejto stránke sa už vie dávno. Riešili to už snáď už rok dozadu pokiaľ nie aj skôr. FB ich stále nezrušil nechápem prečo.

lucia1285
autor
10. feb 2022

@mamina1419 vážne? 😲 tak som zaspala dobu... no nič, vždy si dávam do googlu vyhľadať recenzie, o nich mi však nič nevyhodilo.

mamina1419
10. feb 2022

@lucia1285 na chvíľu sa stiahli a potom zase. Problém je pri nich že zo začiatku ľuďom pošlú niektorým nepošlú a postupne sa na tom nabaľujú.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
occhiata
15. apr 2022

Dobrý deň, ja som im písala správu, že mám záujem o balerinky a ci majú číslo 39 napísali, že áno tak som sa opýtala koľko je cena s poštovným hneď dala číslo účtu a cenu... Keď ze mam problém s účtom neviem zaplatiť prevodom opýtala som sa ci sa dá platiť na dobierku odpoveď ma zarazila.... No iste nie nedá sa.. Tam choďte do obchodu aj chcete platiť na dobierku.. Neodporúčam!!!!! NIKDY VIAC... ZA TAKY PRÍSTUP. ČLOVEK SA OPÝTA NORMÁLNE A TOTO... MAM AJ FOTKU AK...

occhiata
15. apr 2022

@lucia1285 ja som tiež mala zle skúsenosti, ale s komunikáciou 😤 tak sa správať k zákazníkovi otras, ak nechcú robiť tu prácu nech nerobia..

luckaiza
25. júl 2022

Ja mam od nich tiez tovar, sice kym som nieco chcela hned reagovali,tovar prisiel,ale nesedi ,chcem poslat spat a nic ziadne reakcie odpovede nic ..skoda,ze som si ich skor nedala vyhladavat..moja chyba

leant
1. sep 2022

Mam rovnaku skusenost. Az teraz som nasla tuto diskusiu... pri zaujme o tovar rychla komunikacia. Objednala som 3 veci, 2 ok a jednu vestu v hodnote 30 eur som chcela vymenit. Po nejakom case este odpisali ok ale komunikacia slaba. Chcela som tiez adesu na vratenie reakcia tiez ziadna. A potom som si dokonca vsimla poskodeny tovar pretoze vesta nebola ok prestepena co som pofotila a informovala jak sa to ide a kedy sa to uz doriesi. Od vtedy uz nic.... az teraz som dala do vyhladavaca recencie a nasla som tuto diskusiu uf som sklamana.

erika707
9. sep 2022

Pridavam skusenost. Objednala som si mikinu Mko na drzovku mi poslali Lko ,ked som im pisala,ze chcem vratit tovar a peniaze ,odpisali,ze len vymena.
Po par teplych a pravdivych slovach mi neodpisali.

barenkakb
24. sep 2022

@lucia1285 presne to isté, pýtala som sa, či sa dá dať kožušinka dolu zo snehulí, že áno, tak som objednala a nedala sa, tak som jej povedala, že má oklamala a ona, že ju mám strnut 🙈 a chcela som vrátiť a ona že to iste 🤣 a nereaguje odvtedy.

delly16
25. sep 2022

@barenkakb dobry den prajem, kupovali ste tie biele alebo cierne snehulky? ake cislo prosim?

barenkakb
27. sep 2022

@delly16 dobrý deň, čierne, veľkosť 37

delly16
28. sep 2022

@barenkakb tak to by mi bolo male,dakujem

jamado
28. sep 2022

@lucia1285 Dobry den mam rovnaku skusenost tovar mi zle poslali ziadala som peniaze naspät ale nic a este pani ma riadne dourazala ze ci nemam na chleba a viac toho...normalne som v soku z toho jednania ale urcite to tak nenecham

omesta
5. okt 2022

@lucia1285 dobrý den a na akú adresu ste poslali balík späť mne dnes od tej pani prišiel balík a o jedne saty menej mi poslala

omesta
5. okt 2022

Ja mám taktiež veľmi zlu skúsenosť. Dnes mi dorazil balík objednala som 2 saty a prišli mi jedne. Pani dostala eura na ucet a už nereaguje. Myslím si, že treba s číslom úctu podať trestne oznámenie na polícii a pani sa preberie a nebude sa obohacovať na druhých.

michaela235
1. dec 2022

@jamado dobrý deň, riešili ste nakoniec objednávku z Fashion Luxury Style? Mám tiež zlé skúsenosti, nereagovanie na správy, dokonca mi poslala celkom iný tovar, ako som objednala, ked som vhcela vrátiť, samozrejme možná len výmena a ak sa mi nepáči, mám to riešiť "inak". Normálne by som asi neriešila 30€, ale tá drzosť...proste chcem dať tú stránku minimálne na fb, modrykonik a všade, kde sa dá... zvažujem aj ŠOI. Preto ma zaujíma, či to niekto už riešil, resp.by sa pridal. Ďakujem

omesta
2. dec 2022

@michaela235 dobrý den ja som pisala na SOI ale keďže je to internetový obchod nevedia nič spraviť. Ja som bola podať trestne oznámenie na polícii. Uvidíme ako to skončí.

michaela235
2. dec 2022

@omesta ďakujem za odpoveď. Ako sledujem, za 3 mesiace takto oklamali minimálne 10 ľudí. Určite by sa ich našlo omnoho viac, čiže podľa hodnoty objednávky ide určite už o trestný čin. Ak by sme sa spojili, určite by sme ich nielen zastavili, ale aj poslali tam, kam patria. Určite to nahlásim aj ja! A tiež zvažujem kontaktovať Fb, aby ich zablokovali.

sabinkyk
30. apr 2023

@michaela235

Dobrý deň, môžem sa opýtať prosím Vás, že odvtedy sa dialo niečo?Lebo ani mne neodpovedajú na vrátenie tovaru!Veľa vecí som si od nich objednala a nič nezodpovedá v skutočnosti tým fotkám!
Chcem im poslať späť a žiadne odpovede!!!Veľmi ma nahnevali!
Ďakujem za odpoveď!

evka0110
4. máj 2023

Ahojte dievčatá, dopadla som ako aj vy. Žiadna komunikácia, šaty mi poslali zlej veľkosti, tak poprosila som výmenu za šaty 2x saká. Pýtala som ich adresu,kde mam vrátiť tovar a odvtedy nič. Chcem sa opýtať, kde ste vracali tovar..ja som mala odosielatela:
Fashion Luxury
Posterestante 1
90841 Šaštín
Neviem ci to mam poslať na tu adresu alebo nie,dakujem

mikaela1
16. máj 2023

@evka0110 prosím vás vybavili ste niečo?

evka0110
26. máj 2023

@mikaela1 dobrý deň. Nič som neporiešila.napisala som im, že ich nahlásim a vôbec žiadna odozva. Žiadne ospravedlnenie nič..

michaela235
26. máj 2023

@sabinkyk nakoniec som to neriesila, vymenila som tovar za iny a viac od nej neobjednam nic. Davam si pozor na recenzie. Urcite neposielajte na adresu uvedenu pri doruceni, 3x mi vymenila tovar a zakazdym ina adresa 🤷

evka0110
29. máj 2023

@michaela235 vám aspoň vymenili, ja som chcela vymeniť a nereagujú vôbec..a to si dávam pozor,keď si chcem objednať.. no pri tej stránke som sa popalila. Aspoň som sa poučila 🙂

misska3324
2. nov 2023

Tiež som chcela pani vrátiť bundu no nereagovala, volala som povedali mi, že mám podať trestné oznámenie a nahlásiť tu na živnostenskom a oni si ju nájdu. Už ma stihla zablokovať …