Ahojte, neviete nahodou ešte o nejakej podobnej stranke/appke pre mamičky podobnej MK? Ale niečo, kde niesu take neuveritelné bezcharakterne vyrývačné analfabetky, čo nemaju ani kusok chochmesu v sebe a zaslužili by si 5 a 20.... po hlave.... stoličkou. ? Česť vynimkam samozrejme!!
Hoďte link ak poznáte niečo ďakujem ❤
Ahoj myslím si, že na každej stránke, kde je možnosť diskusie sa nejaké čierne ovce nájdu, tomu sa človek nevyhne. Jedine prestať ich navštevovať alebo hlúpe komentáre ignorovať.
Skús založiť novú .....
Origis profil nedáš čo ?
@stela01 jasne ze nedam , bola by som hlupa 😘
@stela01 cokolada 🙂
Mas pravdu. Tu na koniku sa to vyrazne zhorsilo. Ked si tu precitam diskusie spred 5 a viac rokov, tak si mamičky dokazali navzajom poradit, slusne komunikovat, vazili si seba navzájom. Normálne pekne rozoberali problém. A teraz same primitivky, co len rypu, urazaju a šikanujú...ucta sa vytráca posledné roky. Ale myslím si, ze tento vulgarny styl komunikácie nastavili ajbstranky zomri a podobne, kde je dovolené hocikomu nakladat. a tak sa ludia hadaju a urazaju v diskusiách bez rešpektu voci starsiemu, skusenejsiemu a podobne
A teraz niesi ?
Už si niečo objavila ?
@stela01 nie zaco by som bola hlupa? Len som vyjadrila svoj nazor takym stylom ako to tu robite vsetky, tak potom co ste vy vsetky? Nerozumiem preco sa citis dotknuta a preco.to prave ty beries osobne , asi natom nieco bude ked takto reagujes.
A nie nenašla som, nikto mi tu neporadil ak si si nevšimla
Zlatko si sa prihlásila ? Najprv novú tenis si založila a teraz reaguješ tu ? Čo bolo na obed ?
@stela01 nerozumiem spôsobu reči tvojho kmeňa
tému či si novú založila ?
@stela01 tak očividne?
Úplne
Píšeš, že len si vyjadrila názor....a ak niekto vyjadrí iný názor, čiže s niečím nesúhlasí, nepritakáva ako blbec na všetko, tak už je bezcharakterný primitív a analfabet ?
@nefertiti5843 toto je tvoja oblubena veta ze 😁 to by si nebola ty kebyze toto nenapises do nejakej diskusie.. ukaz mi kde som jednu z komentujucich nazvala takto? Reagovali same ako reagovali tyn padom to zobrali osobne a nazvali sa tak same. Ja som len chcela poradit nejaku stranku lebo toto tu je hnoj, nevidim natom nic zle, tvoj komentar nedava absolutne ziadny vyznam
@stela01 ajtak nechapem čo riešiš 😂 som ta oznacila v tom prispevku? Ze ty si prave taka? Alebo si taka super duša že si sa prišla zastať tych žien? Čo nemaju hanby vysmiať tvoje dieťa na fotke? Čo zteba urobia pi*u len preto ze nemali oni sex pol roka a nemaju naladu?
No ja nechápem teba nieje lepšie písať v 1 téme budeme tu preskakovať ? Čokoládu už papáš ?
@stela01 ale ja niesom čokolada.. ste naivne ked si myslite ze len jeden človek svami može mať problem
@stela01 ale hej akurat mam cokoladove cookies z lidla mali v akcii za 60centov, si zlata ze sa staras o moje stravovacie navyky ❤
Si mohla trosku viac investovať do seba .
@stela01 no ved som aj investovala zobrala som rovno 4 balenia 🙂
Kde najdem čokoladine diskusie?
4 ? 2,40€ tak to už áno ?
Kde ich nájdeš ?
Veď vieš predsa ako ich hľadať . 😉
@stela01 no tak neviem ako ty ale ja nemam vo zvyku platit 15e za keksiky 😔
Keby som vedela, tak sa nepytam, ale no niccc, vidim ze si mozes podat ruky s ostatnymi koniarkami.
Keksik a čokoláda je rozdiel .
Tak si po sebe prečítaj, čo si v úvode napísala....
@nefertiti5843 no..ano.. a vy ste sa ako trafene husky hned chytili 😁 co ti mam nato povedat.
Ty radšej nič ☹ došli ti argumenty, tak kvákaš 👎
@nefertiti5843 alebo tebe 🙈 mne nikdy nedojdu argumenty , o to sa neboj 😁 maximalne ma prestane bavit uroven koverzacie, tak prestanem reagovat, ako vyššie 😊
Tvoj stupídny výlev hovorí za všetko...
@cokolada_876 hladas novu stranku?