Ahojte objednával niekto uz v novom roku sportsdirect? Platili ste clo? Ďakujem.
Clo neplatíš do 150 EUR hodnoty tovaru a dph neplatíš do hodnoty 22 EUR tovaru.
@3petka a akú hodnotu objednávky si mala?
@sunshine85 nejakých 116 a doprava bola cca 25 z toho
@3petka super takú cenu mám aj ja v košíku....len som úplne zabudla, že už to nie je také easy a bála som sa cla. Ale keď vravíš, ze nič sa nedialo, tak idem objednať. A inak s tou dopravou to ozaj preháňajú.
@sunshine85 to teda som bola v šoku keď som to videla ale čo už...
@3petka inak mne vyšla 16€..asi od váhy to rataju
@sunshine85 môže byt my sme objednávali hlavne mužovi montérky 😁 a tie sú dosť ťažké.
@sunshine85 ahoj...platila si nieco navyse pri tej objednavke?... ja som objednala 2 tyzdne dozadu za 126e aj s poštou(20e)... pise mi ze je to na colnom práve, ja som si vôbec neuvedomila,ze uz nie su v EU,ze budem platit clo...tak hladam, googlim a nasla som toto tak sa skusam pýtať...za odpoved vopred dakujem
@ermina2 vtedy nie, ale teraz som opäť objednala, úplne som zabudla, neriesila cenu, mam to za 110eur objednávala som 26.8.a stále to neprišlo.
A co ti tam napísalo?
@sunshine85 na maily postupne kde sa to nachádza, prichod do krajiny a od 10.9 je tam customs cleared..cize na colnom..odvtedy nic...tak cakam na balik a kolko si zapytaju navyše...a 110 to mas aj a poštou?tam som citala,zeby sa nemalo platit clo iba dph
@ermina2 ale customs cleared znamené práveže, že "očistené od cla"
kukni aj ja som to tam mala.
@sunshine85 no tak ak tomu rozumiem tak tvoje uz ma prevpravca...a moje stoji este na colnici....mne to prelozilo ako colne odbavenie ...no som fakt zvedava,daj mi prosim vedieť ked ti to pride a ci chceli nejake eura navyse,u nas na poste si pytaju uz 3e za balicky z Číny.....
@sunshine85 uz aj ja to mam ako ty 🤔😉
@ermina2 tak si myslím, že to bude ok, uvidíme 🙂
@sunshine85 mne uz balik prisiel dpd kurierom,nedoplacala som nic!!!!
@ermina2 a mne ešte nie🤷♀️
@ermina2 moje ide obchadzkou, dnes len, že dorazilo do krajiny.
@sunshine85 ....no hádam sa dockas teda..ale divne, ked objednane o 3 dni skôr ako ja
@ermina2 dorazil balík aj mne dnes už 😀
@sunshine85 vyyyborne!!!
@ermina2 to z tej činy akoze fakt?ja som normálne vcera mala zásielku v schránke. To na základe čoho pýtajú?
Zdravim, aj mna by to zaujimalo ako je to po novom... plati sa uz clo ?