Mytelio - dobitie kreditu

deninakn
10. máj 2021

Ahojte dobijal ntu niekto už kredit cez mytelio?

niekto2hy
10. máj 2021

@deninakn Tak do veznice som este nevolal.
Skupina Telio Group je předním poskytovatelem inovativních komunikačních řešení pro odvětví nápravných služeb v Evropě a Spojených arabských emirátech. Těžiště činnosti společnosti Telio tvoří instalace, provoz, obsluha a údržba moderních telefonních a komunikačních systémů ve vězeňských zařízeních, včetně dodávky souvisejících služeb.

majuskale
11. máj 2021

@deninakn včera to nešlo

deninakn
autor
11. máj 2021

@majuskale tiež som sa skúšala, nešlo mi to. Treba k tomu aj internet banking?

majuskale
11. máj 2021

@deninakn netreba, stačí iba karta

deninakn
autor
11. máj 2021

@majuskale tak potom nechápem čo robím zle. Treba tam základné číslo väzňa, číslo karty, meno majiteľa karty, exp karty a cvv, správne? Vždy mi vypíše Platba neúspešná 🤦‍♀️

majuskale
11. máj 2021

@deninakn neide ten systém pravdepodobne, alebo sa už nedá. Aj mne to tak vypisuje od včera. Skúste tam zavolať

deninakn
autor
11. máj 2021

@majuskale písať som tam už písala mail, zatiaľ nič

majuskale
11. máj 2021

@deninakn to bude asi nadlho

deninakn
autor
12. máj 2021

@majuskale vyzerá to tak... A že rýchla odpoveď 😄😄

majuskale
18. máj 2021

@deninakn odpísali?

deninakn
autor
24. máj 2021

@majuskale nie 🤷‍♀️

lant
17. aug 2021

@deninakn zdravim,prosim vas uz vam to funguje? mne taktiez vzdy vypise neuspesnu platbu no priatelovmu ,,kolegovi” posielali peniaze a prisli mu

0940212856
13. mar 2022

Ako sa posiela cez kredit väzňovi cez mytelio?

nudavmeste
20. máj 2022

@deninakn je mozne, ze mate zle cislo odsudeneho. Napriklad mne z online pomoco povedali, ze posledne dvojcislo tam nema byt /mv mojom pripade 01/. Potom mi to slo. Platil som kartou

poalana
16. aug 2022

@deninakn mne to ukazuje tiež skúšam to už druhi deň a stále mi tam píše ze platba neúspešná nechápem čo a kde robím chybu

viki_33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mulm
7. jún 2023

@poalana ahojte baby ak ste ešte tu keď sa dobije preto cez tú stránku pre väznov tak to majú hnet na účet alebo ako

anita7777
14. okt 2023

Ahojte ...je tu niekto kto sa snažil posledný týždeň dobiť kredit väznenej osobe cez byfon a tiež mu to nešlo ?? Ja skúšam každý deň a neviem čo sa stalo ,vôbec sa to nedá odoslať ...

dalu67
30. okt 2023

Pokúšam sa a neúspešne, ani online otázka sa nedá odoslať.

anita7777
30. okt 2023

@dalu67 cez mobil sa to nedá vôbec ,neviem čo sa stým stalo ,tiež som skúšala online otázku tam poslať a vôbec sa nedalo ,som sa dozvedela že sa to dá teraz len cez počítač...

dalu67
30. okt 2023

@anita7777 .....hm, mojej dcére sa to podarilo aj cez mobil....neviem, kde som ja robila chybu

labelo
3. nov 2023

@anita7777 dobijam pravidelne cez mobil a funguje to, aj včera som dobijala

anita7777
4. nov 2023

@labelo ja som pred mesiacom skúšala každý deň cely týždeň a za ten svet mi to nijako nešlo , predtým som tiež tak dobíjala a vždy mi to išlo ,takže posielam poštovou poukážkou teraz ,ale ešte to potom vyskúšam ...

vierush
8. nov 2023

@dalu67 mne to v pohode funguje, ide vám to už?

vlastip
5. dec 2023

@vierush mne to nejde...žiaľ:(

anita7777
6. dec 2023

@vlastip ani mne to vôbec nejde cez ten byfon nabíjať a nejdem prísť nato ,že prečo ...

vlastip
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
labelo
2. jan 2024

@anita7777 ahoj,prosím ťa už ti to išlo?ja som dnes dobíjala a nejde mi to,stále píše neúspešná platba😦ako inak to viem dobiť?

anita7777
3. jan 2024

@labelo ahoj...nejde to ani mne ,ja teraz posielam peniaze na účet normálne cez banku ,zadám si rýchlu platbu ,číslo ústavu a do správy pre príjemcu zadám jeho osobné číslo ..posielam vždy v stredu a v piatok to má ...neviem prečo to ani mne stále cez ten byfon nejde ...

lola581
18. jún 2024

Ahoj te chcem sa spitat prečo my nejde dobiť kredit na mytelio? Prosím poraďte mi niekto......Ďakujem