Ahojte tie co sledujete Mikelu, čo sa stalo medzi ňou a jej manželom? Vraj dávala nejaké vyjadrenie ale neviem sa k tomu dostať 😊
https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/je-mikela-z-instagramu-rozidena-2/#post-87641653 už sa to riešilo aj tu. Keď odignoruješ tie čo prišli oznámiť, že ich ona vlastne vôbec nezaujíma, tak tam baby popísali dosť vtipných info
Rozviedla sa s Mirom, Miro už má náhradu 😃😃
@simona1998 teraz som pozerala že sa jej vyjadrenie dá pozrieť na Hero Hero ale neviem či obetujem 10€ za toto 😂 toto vravela aj na livke
@gabika0825 už sa rozviedli? Viem že Miro má nejaku, že dávala nejakú storku z autá
ešte nie , nerozvedu ťa behom tyždna :D to je na dlhsiu cestu, ak to neni ojeb aby na sa na tom nabalili
@katarinaforever večer mal vychlomtané tak mal husté reči 😂😆
@simona1998 no presne 😂
@autorka - ak obetujes tak daj potom vedieť čo tam narozpravala, pripadne ak má niekto iný Hero tak dajte vedieť sem 😄😄
A autorka, nie ešte neprebehol rozvod 😀 a áno vraj má nejakú už náhradu za mikelu, niekto mi tu písal že sa vola nejaká queen of sagirus či jak 😀 ja som si ju pozerala ale asi som nestihla vidieť to story z auta o ktorom tu je reč. Ale mikela v story nedávno spominala že Miri má nejakú čo kradne vraj velka okradacka tak že či to nie je náhodou tá omg Niki 😀
@katarinaforever vidno že ešte nie je z toho tak vyliecena ako sa prezentovala na tých story kde odhalila že sa rozvádzajú.
@gabika0825 myslíš že by to mohli aj hrať ? Ten rozchod ? Ja už nieked neverím nicomu na instagrame. Ale on ma také poznámky aj včera že konečne nájdem všetky veci kam si ich položím
@katarinaforever ja som si myslela tiež najprv že to je nahrané na ľudí, že asi im Instagram už toľko nevynasal tak potrebovali upútať pozornosť, tiež mám doteraz ešte zvyšných 5% pochybnosť kde si myslím že to môže byt hrane na ľudí kvôli číslam a pozornosti 😀 ale neviem, už ako začala na neho kydať nevyrovnana mikela ktorá si ešte teraz krasne naháňa čísla a zarába na Hero, tak už skôr sa prikláňam k tomu že to je naozaj reálne 😀 a na takého Mira sa len stačí pozrieť a tam človek vidí že čo to je zac
@gabika0825 toto bude brutál ešte 😂😂🙈
@katarinaforever áno videla som to už 😀 normálne má začína bavit táto dráma…
@katarinaforever Nemám ju rada, ale on je 100x horší človek, nič dobré z neho nejde, sedlak, ktorému to dvakrát nemysli, to bolo doteraz stále vidieť. No ktovie, možno Mikela sa spamäta a prestane byť bizarom.
@mimka1402 on je veru a to mľaskanie je nechutné.. inak zamyslel sa niekto čo on urobí s tým tetovaním na bruchu ? Kde ma Mikelu a celú jej rodinu ?😂
@katarinaforever toto som zahliadla nedávno na Facebooku 😀😀😀 to by aj sedelo
@mimka1402 ale keď jej to všetci písali a vraveli čo má on za sebou, plus ten vzťah z ktorého vyslovene prešiel do vzťahu s mikelou, tak každej dospelej zrelej normálne uvazujucej zene by doplo že ten muž nie je vôbec v poriadku. Ona ho obhajovala a takéhoto muža si zobrala po 2 mesiacoch od toho ako sa spoznali. Mne je najviac ľúto jej dcery.
@gabika0825 napíšeš mi prosím, čo má on za sebou a aký mal vzťah? Ja Mikelu sledujem krátko a o histórii Mira nič neviem, ale už som pár krát čítala takéto narážky.
@iammiriama keď sa dal s mikelou dokopy, tak bol ešte vo vzťahu s bývalou, s ktorou mali mat svadbu - mali už aj svadobne oznámenia s dátumom svadby. Vtedy si začal s mikelou vraj sa stretávali už aj predtým lebo zevraj ju on už dávno strašne chcel. Ja ho osobne nepoznám ale tiež som sa dostala k pár info zevraj veľmi išiel drogy a podobne… Ale musim povedať že zatiaľ čo mikela už na neho toľko nakydala po tom ich rozchode, tak on je ticho. Mám z mikely pocit že nehovorí pravdu…
@iammiriama a najviac sa teraz zabávam na tom že mikela teraz ľutuje tu jeho bývalú že ako sa ona chúďatko musela cítiť, ale keď jej niekto už na začiatku jej vzťahu s Mirom písal asi z Mirovho okolia že sa mal brat s tou bývalou, tak mikela na ňu ešte nadávala že ju taký človek nezaujíma a že ona sa im snazi uškodiť… čistá komédia
Iny bizar ta Mikela s Mirom 😀 nesledujete to niekto na hero hero? Ze co teda ona na neho vytiahla? Videla som storku akurat od Mira, kde povedal (napisal uz neviem) ze mikela na neho kyda pre peniaze na hero hero a on bude kydat zadarmo s faktami 😀
@gabika0825 ďakujem, za odpoveď. Medzitým som si zaplatila HH a už som v obraze. 😃 Ako áno, ja verím, že Miro k nej zlý bolveď on sa tým chvástal v podcaste a chápem, že o tom chcela hovoriť, ale fakt vyťahuje veci, ktoré sa jej po rozchode podľa mňa už netýkajú.
Na margo Ex, mňa zarazilo, že jej teraz príde Miro ako zlý človek, pretože sa nezaujímal o deti ex, ktoré ho brali ako otca. Ale keď boli spolu, zrejme jej to nevadilo. 😅
@yvanielka videla som už 😂 príde mi to trosku prehrotene z jej strany a veru som sa zasmiala na niektorých tých častiach
@iammiriama ja som si to neplatila, nebudem ju podporovat. Ale presne ako si napisala, rieši veci ktoré nie sú jej starosť, veď rozvod už má naplánovaný, nechápem naco plytvá energiu na to, že rieši jeho život s kým je, kde je a čo robí. Ešte som pochopila to keď riesila čo on robí v ich dome, ale to čo robí pomimo to je už len jeho vec. Aj to čo dal on raz na story že rozbila záhradné sedenie vonku, to už nepovedala ale potom sa k tomu vyjadrila že to bolo kvôli nemu. Raz hovorí že ju zbil, potom keď sa jej to niekto pýta tak povie že nezbil, potom zas že sa bili vzájomne obaja, tak ja už neviem… príde mi to už celé smiešne
@iammiriama teraz som pozerala jej LIVE chvíľku a riešilo sa tam Steffit a zas povedala niečo iné že ona už je toho prejedena a že si chce varit sama, pritom minule povedala prečo už neje steffit, že jej mikela dala ultimátum že buď Miro alebo ona 😀
Nič v tom vyjadrení nepovedala , len , že to je narcis a ju zhadzoval , no ani to nepovedala priamo. Ale tak to vidno aj na jeho správaní, že chalan ešte mentálne navštevuje matersku školu .