Píšem radšej anonymné pretože tu sa ti dostane kritika aj za otázku aký máte deň.
Tak mi napadlo koho sledujete na ig, pretože celkovo už nemám čo pozerať na ig, chcela by som nájsť niečo zaujímavé, žiadne umelé barbiny, ani primitívni youtuberi. V podstate to záleží od mojich koníckov a záľub ale skúste mi sem hodiť nejaké tipy, možno sa mi niečo zapáči, a inšpirujeme jedna druhú.
kde na to beriete cas??? seriozne
Nikoho, ale to asi nechceš počuť. Zrejme som na to stará... škola.☺️
@zuzanka.zuzu keď dojčím a uspávam krpcov prebehnem instagram a počúvam nejaký podcast pri tom. 😉
Sledujem profily s Montessori aktivitami, lekárky, logopédku, psychologičku, profily s fotkami zaujímavých miest, celkovo taký mix. Či konkrétne profily? Nechcelo sa mi to veľmi vypisovať.
Na ig som nebola roky. Mne sa tam pacila akurat Celeste Barber. Ked sa nudis tak teraz viac vsade spomenu tik tok ( nejake videa)
ja tieto sledovacky absolutne nechapem. Chodim do prace, mam deti, domacnost, zahradu psa a macky. Ledva stiham, lebo na mobile radsej ked mam cas sa ucim rustinu kazdy den. Kedy by som ocumovala cudzich ludi, ked si najdem ledva cas na cvicenie?
Ps: teraz sedim v buse do prace🤭
Na IG povacsine len rodinu, kamosov..to je len na taku zabavku. Ja radsej YT, kde uz v dnesnej dobe mas fakt velke mnozstvo zaujimavych podcastov z roznych oblasti. Je to super pustit si to popri nejakej praci, vela sa dozvies. Tiez napr. skus Spotify..
Asi jedine umelcov a ich diela
@zuzanka.zuzu nepozeram vobec tv, takze na toto mam cas. Alebo ked niekde cakam, zasa nezabere mi to hodinu denne, nejakych par minut pocas dna
Ja tam sledujem zopár účtov, ktoré sa venujú angličtine zabavnejsou alebo inou formou a tak sa učím. Potom nejaké lekárske profily, Zomri a par ďalších na inspiraciu. Čas mam, ved to zaberie 5 min denne, angličtina a jasne, ze viac.
Moje obľúbené sú teraz Zmudri.sk gabrielakajtarova zuzanahanzelova
Pravneprerodica karolina.baumgartner
Myswedishgynlife
Pneumolog pre ľudí
Ocami farmacie
Inamamavchorvatsku
Basa Stevulova
Dominika Sakmarova vedator_sk
Doubletrouble a pre zábavu stibrovicnikolka 🙂
chutodnaty, detska_doktorka, doctorkrause, majkastankova, littles_lamia, kristinakovesova, mamourovnotrojmo, pazravo, karolina.baumgartner, miriam.kalisova, marekpavala, 5.mama.farmarka, sajfa, veronikaostrihonova, saxonyh, andreine_com atd :D
najma lekarske, psychologicke, logopedicke ucty… napr. karolina.baumgartner, doctorkrause, logomamka, logopediaasobi, krotitele_dysfazie, zapisnik.zubarky, spec.ped
@0silvia0 ja napr. nemam zahradu, psa ani macku, a vdaka ig sa mi podarilo najst napr. super logopedicke tipy na doma, tipy na logopedicke hracky, dokonca som sa skontaktovala s jednou p. doktorkou. Socialne siete sa daju vyuzit aj na dobru vec
horskych vodcov a ludi co fotia turistiku a prirodu
Napríklad mimymajtslaskou, Dominiku Morávkovú, julia.everest, dennik.mamy_8deti, tvorit_a_lubit, toto_je_nas_svet, peknebyvat, dvatatove, Dominiku Sakmarovu, Ali wong, Mika, Jude Devir, _dzejny...
Kamošov a aj nejaké obľúbené shopy, napr. Lullalove, Blšiaky, Mamasila, Twigshop, simplygreylife, ...
@zuzuliennka1 super👍
Inspiracie na prikrmy, pediatrov, profi fotografov a zo znamych ludi napr. viktora vinczeho - ten ma super ekologicke storky, dominiku kavaschovu - ona je zas mega vtipná 😁, gabrielu kajtarovu, cekyho, fera joke a borisa valabika 😁😁😁
Ja nechápem niektoré komentáre, môže vám byť jedno či na to má čas alebo nie,a tiež ako si ho vyplní. Čo jej závidíte?pýtala sa niečo úplne iné, ale tu stále musí niekto rýpať. Človek radšej ani diskusiu nezaloží. Pritom sme všetky ženy a mali by sme sa k sebe aj tak správať.
Pekný zvyšok dňa prajem.
@zuzanka.zuzu niekto si proste vie lepsie zmanažovať svoj čas 🙂
Ja zas nechápem načo sa vyjadrujú tie, čo sa teraz vyťahujú aké su strašne zaneprázdnene že nemajú na to čas..tak otázka nezanela a nikoho to nezaujíma. Niekto ten čas nemá a niekto si pár minút nájde pozrieť pár "storycok" 🤷🏼♀️
Ja sledujem len detskú zubárkomu, detské fyzio a ešte asi dve cukrárky 😀
Okrem tých vyššie spomínaných aj tieto napríklad:
Domi_novotna
Spolu_aut
Travelistan
Stanclova.ivana
Blue.grandma
Minidiamond blog
Smartbeauty
Cojebratislava
Duse_nase
Terapia jedlom
_dzejny
Sexuálna výchova
Logomamka
Vedator
Pravne_pre_rodica
Fashiospy
Andreazahurancova
Viktor vincze
Dejepis inak
@bambulienka25 ale tu ta vidim komentovať stále v rôznych diskusiach 🤷🏼♀️a aspoň mne modrý kon zaberie oveľa viac času ako prebehnúť si Instagram a prečítať nejaký príspevok.
Väčšina tých profilov je poucnych, keďže autorka sa schválene nepýtala na "influencerov" čo sa tam len predvádzaju
@sandra151 tiež mi to hneď napadlo, úplne normálna otázka a odpovede mimo. Niektorým by pritom prospelo pozrieť si radšej niečo inšpiratívne na IG, ako venovať sa MK 😃
Autorka: ja mám rada fotenie, takže rôzni fotografi prírody, oficiálne stránky mojej obľúbenej prírodnej kozmetiky 😁 veľa stránok/ľudí, ktorí zverejňujú recepty +pečenie, tipy na turistiku a celkovo cestovanie, som maniak na sviečky - čiže všetky možné propagačné na handmade sviečky
@petricka1984 skvely vyber, viete odporucit dobru psychologicku stranku na sledovanie?
ja inak som si pridala aj takych slovenskych vyrobcov, aby som mala prehlad a podporila obcas aj slovensky trh napr. co siju detske veci alebo kozmetiku, potom rozne interierove dizajny pre inspiraciu, potom "ubytuj sa na slovensku" kde ukazuju krasne miesta tiez pre inspiraciu...
ja mám insta v podstate ako relax, žiadne supervzdelávacie profily 😀 takže mimo reálnych kamošov / kamošiek ešte
kamilasikl / thesikls, demotivacia, cojebratislava, tourdesvet, victoriavelvetofficial, elcocineromarco a ešte pár zahraničných kvôli cestovaniu do konkrétnych destinácií.
pediatrov, zubarov, psychologov