Je Mikela z instagramu rozídena?

9. máj 2024

Ak áno vie niekto prečo ?

janakomancova
9. máj 2024

Nechajme sa prekvapiť, či je to len divadlo na nazbieranie sledovateľov, alebo kríza

thirstymonk
9. máj 2024

A ja ze preco sa moja korytnacka odmieta uz stvrty den vyprazdnit... Teraz mi je to jasne

katarinaforever
9. máj 2024

U nás to dnes celá kancelária riešila, hlavne ako strašne bola šťastná a teraz tvrdí že to nebola pravda

diewcatqoo
9. máj 2024

Musela som si vygooglit, kto to je.. moj ty boh, to niekto nieco take dobrovolne sleduje? 🫣

janai1
9. máj 2024

vlcek? Však toť nedávno davali rozhovor ako sa milujú a ako ju typek "popráši semienkom" keď spí 🤣

klarissa25
9. máj 2024

Pre mňa je to extrémne nesympaticka osoba. Ja ju nesledujem ale sem tam som videla nejaké jej videa mam pocit ze sa prezentovala ako je všetko super ako sa majú super....nuž nie všetko čo je na internete aj musí byť pravda...

katarinaforever
9. máj 2024

@janai1 no veď toto 😂 vyzerá že sa rozišli

thirstymonk
9. máj 2024

@diewcatqoo ako vidíš, tak bohužiaľ ano

thirstymonk
9. máj 2024

@diewcatqoo a co to je to mikela? Napis, bo sa mi nechce guglit 🤣

diewcatqoo
9. máj 2024

@thirstymonk mozno ti vysvetlia jej sledovatelky, ja sa neodvazim.. ale radsej zostan v nevedomosti, pre vlastne dobro 🙂

ivik4
9. máj 2024

Baby prosim prosim napise mie niektora z Vas podrobnejsie o co sa jedna, co hovorila,preco by mala byt rozidena ????
Pozeram teraz storku z rana a vravi nieco o storke jej muza tak mi to pride ze spolu ziju ale netusim. Prvy x som nasrata ze ju uz dlhsie nesledujem 😃
Dakujem !

esmey
9. máj 2024

Ľutujem ľudí čo majú také nudné a šedé životy že musia sledovať životy týchto individuí.

thirstymonk
9. máj 2024

@esmey To sme dvaja. Resp. traja aj s @dievcatqoo

kp7333
9. máj 2024

esteze netusim, kto to je. a ani nechcem vediet.

thirstymonk
9. máj 2024

@kp7333 Štyria ;)

ivik4
9. máj 2024

@katarinaforever prosim Ta napises mi o tom viac ?

thirstymonk
9. máj 2024

@kp7333 Predpokladam, že to bude dajaka priblbla kačica z dajakej priblblej reality šou na markize.

janai1
9. máj 2024

Zaujímavé, nikoho nezaujíma ale všetci nám to tu musíte prísť oznámiť 🤣

katarinaforever
9. máj 2024

@ivik4 ahoj pozri si stories dnešné, plače tam a zháňa byt na prenájom. Chce aby sa na to nikto nepýtal

liusa82
9. máj 2024

@thirstymonk už je nás päť🙂 raz som ju zazrela v bez servítky a stačilo mi🙂

hortenziaj
9. máj 2024

@esmey a vieš čo je na tom blbé,že za to že ich sledujú zarábajú prachy také indivíduá,čo by ,v bežnom svete kebzy není internet a ľudí čo sa nudia,by makala za minimalku dvanástky. Žiaľ,svet je nespravodlivý...

hortenziaj
9. máj 2024

@liusa82 šesť 😃ja ani neviem kto to je a ani nechcem,lebo to podľa toho čo sa tu píše,bude nejaká taka,ktorej život má.netrapi a nemôže nijako obohatiť

angelous1991
9. máj 2024

@katarinaforever ako mne ten Miro bol hneď strašne nesympatický , jeho bývala ale písala že sa k nej nikdy zle nesprával že takého ho nepozná .
Od začiatku som vedela že taká ,,láska ,, nevydrží . Lebo ten kto sa ozaj miluje nemusí presviedčať celý svet o tom že im to klape . Hento bolo až moc presladene aby to bolo reál.

bonboniera
9. máj 2024

@esmey hlavne že ty mas tak nudný a všedný život že potrebuješ otvárať témy ku ktorým nemáš čo povedať, takisto ďalších xy ľudí po tebe 🤦‍♀️

vanilkovazmrzka
9. máj 2024

A cim je ta buchta zaujimava a hodna sledovania? Alebo cim sa preslavila? 😏 nevydrzala som ani polovicu z tych storiek normalne mi vydymilo mozog

katarinaforever
9. máj 2024

@angelous1991 no strašne bolo všetko dokonalé, trošku sa prezradili na tom rozhovore a tom ako sa vždy na dovolenke pohádaju / tam sa hneď ukázalo že realita je niekde inde

angelous1991
9. máj 2024

@katarinaforever hej veď ja som to sledovala, aj jeho bývala raz mala kauzu s nimi a veľa prezradila že ako sa tam hádajú aj susedia z bytovky pri ich dome že počujú hádky a nadávky že veľa žúrujú a potom sa vadia . Že sa častujú riadnymi nadávkami ,

esmey
9. máj 2024

@bonboniera trafená hus zagágala ;)

bonboniera
9. máj 2024

@esmey nič nemení na tom čo som napísala ;) mrhaj svojim časom aj naďalej

angelous1991
9. máj 2024

@bonboniera vieš o tom že čítaním tohto príspevku a odpisovanim si stratila asi dokopy 2-3 min svojho drahocenného času ? 🤪😇 toľká škoda 😂