Nechvem pôsobiť ako stíhačka A ako prepnuta žena ktora kontroluje kto čo pridal ale chcela by som počuvať vaš nazor.
Ked pridam ja fotku tak moj priatel jej like nedá aj ked pridam sním. Ale ked si pozriem baby ktore sleduje lajkuje tam hole rite dokonca byvalej vylajkoval cely ig… neviem co si mam o tom mysliet ked ide sam na vylet tak prida fotky ked ide somnou nie😀a to na profile ma somnou fotky.
Nieze by som si na tom potrpela ale pride mi to take cudne ked to porovnam ako to maju ostatné páry
zlate casy bez socialnych sieti 🤦🏻♀️
@nikto2234 raz pred rokom sme upratovali byt a daco mu cinklo tak som zobrala mobil lebo som bola pri nom prave tak dobehol vytrhol z ruky ze co si dovoľujem.. odvtedy mam take pochybnosti lebo vzdy sme si isli do telefónov bez opýtania..
@nikto2234 uz sa o to snazim rok uz som mu aj v navali zlosti ked prestal somnou spavat ci ma daku k*rvu ja som mu fakt strasne cirkusy urobila uz nevladzem…
asi by som si zalozila rodinu s niekym komu mozes doverovat. problemy pridu tak ci tak. netreba ti ich hned od zaciatku.
To,ze ti nelajkuje fotky je v pohode. To s tym mobilom a jeho reakcua,uz nie. Ja by som ho poslala kade lahsie
Ak si berie telefón úplne všade, aj do sprchy 😂 tak ver tomu že sa niečo deje… 😏
@dzt berie si mobil vsade ale do ruky mi ho da ked daco ze pozri alebo jeho mama zavola a volam snou cez jeho telefon, nikam nechodi ani po robote stale je doma tak ja neviem co mu j*be🤦🏽♀️
Je to veľmi podozrive.
@nikto2234 spime spolu ale strašne malo
Hmm. No asi to nevidí na nejak extra vážny vzťah... Ja som huba priamočiara, ja by som sa ho opýtala. Nemám rada takéto dusno vo vzťahoch, keď sa vlastne nič zlé nedeje, ale možno že sa deje. Aha ešte ma napadla alternatíva, možno že je narcis a ty si len taký nepodstatný nezaujímavý doplnok, čo tiež nie je nejaká extra výhra🤔.
@nikto2234 lenze keby niekoho ma kedy by za nou chodil ked je bud v robote alebo doma somnou? Tomu nechapem…
@mikadooo vela krat som ho prosila nak mi povie ak niekoho ma aj pekne aj hnusne stale zapieral ze nikdy by nikoho nemal no a tie stracky co stale chlap hovori…
@mikadooo nie narcis nieje zas nepridáva seba ale prírodu a tak..a nerád sa fotí
Normálne sa ho opýtaj presne tak ako si to napísala. Ak dá blbú odpoveď typu "lebo nechcem", "preto lebo" a podobne, tak by som si už viac nedupala po egu ale asi by som odišla. Podľa mňa to neveští do budúcnosti nič dobré a zbytočne s ním zabíjať mesiace či roky života.
Ahaaaa no tak potom asi preto že sa nerád fotí 😄. Záhada vyriešená, všetko je ok. Ja tiež nikam nepridávam svoje fotky (s ľuďmi), mne stačí, že ich mám ja pre svoje potešenie 🙂. Ale tak opýtaj sa ho. Ak je normálny, tak ti to normálne povie 🙂.
@nikto2234 no to neviem on je automechanik vo veľkej firme kde na linke robia asi aj zeny
Poznám chalana čo podvádzal priateľku na weckach v robote...alebo chodil kade tade keď bola ona v robote
@nikto2234 povedal mi ze sa chcel somnou rozist ked som mu robila cirkusy ze niekoho ma ze som bola prepnuta. Ale tak clovek doma lebo korona ( studujem este na vš) on somnou nespi ma ma nahaku tak nak sa nečuduje.. aj ja som sa chcela snim cele je to take divne…
Keď mu neveríš, robíš sceny, nedôverujete si navzájom, mate tajnosti, sex vám neklape prečo ste ešte spolu?
@pukina Presne ja si pripadám ako nejaký vyvrhel spoločnosti na fb ani na ig nemám ani jednu fotku.Síce stránky tam mám popridávané ktoré sledujem.Ale inak nič.Dokonca mi hrozne vadí ak aj s niekým niekde som a tá osoba sa vrta v mobile a nevenuje pozornosť mne potom ich hned upozorňujem že halo...Ja sa vôbec do tejto doby nehodím🙂 to je skaza ludstva tie socialne siete
Moj uz ex sice ziadnu nemal, ale ani sa so mnou nejako extra nefotil, nelajkoval. Za ruku ma nedrzal casom vobec, sex ustal.. Mali sme jeden rozhovor, ze on nejako neciti tu lasku.. Potom tomu dal este asi 3 mesiace a potom to skoncil.. No chvala bohu, ja som sa k tomu nemala, bola som v inom meste.. Sla som na chvilu ku kamaratke, ten plan bol v zalohe od toho rozhovoru, ze ta jeho laska neprichadza.
Treba sa tomu postavit celom, mozno len nevie ako na to, ty cakas, ze sa to zlepsi, ale ono sa to nezlepsi.
Co tam po tom ze mi nelajkuje moje fotky.... ale to ze lajkuje holy zadok niekoho ineho, to je dovod na vaznu debatu o rozchode.
Neviem co moj likuje ba instagrame,moje nema co lebo tam takmer nic nemam . Pokial predo mnou neocumuje ine rite tak mi je jedno co likuje
My si tiez nelajkujeme fotky. Nevidim dovod,aj ked zas vela ani nevesame na net