Filmy nášho detstva, na ktoré najradšej spomínate?

jaja1979
16. nov 2019

Keďže zajtra je výročie pádu komunizmu, nostalgicky sme doma zalistovali v archívoch filmov a seriálov z nášho detstva a niektoré filmy chytili aj moje decká😃. Úplne naj je pre nich Jak vytrhnúť veľrybe stoličku, Jak dostať tatinka do polepšovny, Saxana, Spadla z oblakov... Hit mojho dospievania bola Anna primabalerina, tá sa ale nedá nikde stiahnuť, bohužiaľ... Aké sú vaše spomienky? Na Aké filmové vychytávky z tých čias si spomínate? Date tipy 😉?

halci
16. nov 2019

@jaja1979

https://www.youtube.com/watch?v=Ax4gyXmFelY

Teda, ja si na to pamatam uplne inak 🙂 sranda

kikaaa444
16. nov 2019

Pipi dlha pančucha 🤗

jaja1979
autor
16. nov 2019

@halci super, škoda len že je to v nemčine...

irrka
16. nov 2019

Ať žijí duchové 🙂

irrka
16. nov 2019

a ešte som si spomenula na film Páni kluci 🙂

zitaje
16. nov 2019

Môžu byť aj seriály? Tak Létající Čestmír 😀

chinwag
16. nov 2019

Arabela 🙂

chinwag
16. nov 2019

A este My vsichni skolopovinni.... )))

cairka
16. nov 2019

Bota jménem Melichar

luccija
16. nov 2019

@jaja1979 Randall a Hopkirk dufam, ze to pisem spravne
Serial sanitka, a taky o vojakoch neviem ako sa volal.Bakalari😵

cairka
16. nov 2019

@luccija , hí, Penk tam spieva úvodnú melódiu, jak sa to volalo....Chlapci a chlapi (ešteže existuje Google 😇 )

jaja1979
autor
16. nov 2019

@luccija no randal a hopkirk, to bol hit 😃👍

melody5
16. nov 2019

@jaja1979 ja som milovala Dennik Adriana Mola a z tych takych fakt detskych Emil z Lonnebergy.Potom.mi.napadol Jack.Holborn a take tie australske mladeznicke serialy, co uz fakt dnes nedavaju...

luccija
16. nov 2019

@cairka ano ten myslim, aj Lucie postrach ulice, Safari, Chobotnicky z 9 patra, Cirkus Humberto som mala rada a nejaka dynastia nieco o panovnikoch neviem nazov

saxana000
18. nov 2019

@jaja1979. Cindy s Bonie Bianco ❤

ankakovacova
18. nov 2019

Jak vytrhnout velrybe stolicku a Jak dostat tatinka do polepsovny 🌼🌼🌼

maciatkolulu
18. nov 2019

@jaja1979 coz takhle dát si špenát, koniec vodniku

adriannasvk
18. nov 2019

Zachrante Willyho,dookola pozerala ked bolo v tv a Sam doma 😁

jarus21
18. nov 2019

ja prispejem filmom, ktorý som mala najneradšej - Tretí šarkan.

katkabg
18. nov 2019

Slnce seno par facek jednoznacne

katkabg
18. nov 2019

Pumukl to bol taky skriatok s cervenymi vlasmi a zil u jedneho drevara uja.A vzdy ked sa objavil dakto cudzi tak zmizol 😂😂😂 .A pekny serial bol Srsne v uli...to sa tocilo na mojom sidlisku v petrzalke pri zrkadlom haji.

ervenka
18. nov 2019

Rozpravky s Docolomanskym, Polepetko, rozpravky z tisic a jednej noci-ale tie slovenske. Rozoravky 15 sestier. O letajicim sveci, rozpravka princ a vecernice?-neviem presny nazov. Tu v nl ide kazde vianoce sam doma a polarny expres, Sissi
Mimochodom, rozpravky 3 oriesky pro popelku a kral drozdia brada chodia v nemeckych tv. Tak aspon to si pozriem, aj ked mi hlasy nesedia😉 fontana pre zuzanu- ale len prva

halci
18. nov 2019

Pamatate sa na film Hviezdna brana a Jursky park? a pamatate si na nalepkovy album Lutra? a na taky serial, co som sa vzdy strasne bala, ked to slo, o takých detoch, co objavili sliz a mimozemstanov, ktory sa premenili na take slizke potvory. Tusim sa to volalo Pod horou. No desne strasidelne to bolo a aj som z toho mala nocne mory. 🙂

halci
18. nov 2019

@jaja1979 Randall a Hopkirk, to som milovala 🙂

ervenka
18. nov 2019

@halci omg, mala som z toho nocne mory na pokracovanie. To bol australsky serial....

Mne sa pacil Nebezpecny zaliv

halci
18. nov 2019

@ervenka Novozelandsky 🙂 https://www.csfd.cz/film/206340-pod-horou/komen...
jednu dobu som si myslela, ze tie nocne mory nie su z toho ale ze sa mi to vsetko len snivalo. ale bolo to z toho seriálu, vsak to bolo tak strasidelne.

ervenka
18. nov 2019

@halci

https://www.youtube.com/watch?v=hJpUA3hQyO8

zla kvalita. Mozno sa odvazim. Ved som uz velke dievca. 😉

sonia1712
18. nov 2019

Pamätáte si niekto na taký seriál zahraničný kde deti uviazli na nejakom ostrove a museli si poradiť a čakali na záchranu ?už dlho premyslam ako sa to volalo ale nepamätám sa na názov 😀A ešte jeden bola tam dievčina,ktorá prechádzala cez zrkadlo do minulosti 😀viete niekto ako sa volali?ďakujem

h2
18. nov 2019

@melody5 Denník Adriana Mola bol aj film??? 😲 Tie knihy boli super, prečítala som ich všetky, netušila som, že to bolo sfilmované.