Keďže zajtra je výročie pádu komunizmu, nostalgicky sme doma zalistovali v archívoch filmov a seriálov z nášho detstva a niektoré filmy chytili aj moje decká😃. Úplne naj je pre nich Jak vytrhnúť veľrybe stoličku, Jak dostať tatinka do polepšovny, Saxana, Spadla z oblakov... Hit mojho dospievania bola Anna primabalerina, tá sa ale nedá nikde stiahnuť, bohužiaľ... Aké sú vaše spomienky? Na Aké filmové vychytávky z tých čias si spomínate? Date tipy 😉?
Pipi dlha pančucha 🤗
Ať žijí duchové 🙂
a ešte som si spomenula na film Páni kluci 🙂
Môžu byť aj seriály? Tak Létající Čestmír 😀
Arabela 🙂
A este My vsichni skolopovinni.... )))
Bota jménem Melichar
Jak vytrhnout velrybe stolicku a Jak dostat tatinka do polepsovny 🌼🌼🌼
@jaja1979 coz takhle dát si špenát, koniec vodniku
Zachrante Willyho,dookola pozerala ked bolo v tv a Sam doma 😁
ja prispejem filmom, ktorý som mala najneradšej - Tretí šarkan.
Slnce seno par facek jednoznacne
Pumukl to bol taky skriatok s cervenymi vlasmi a zil u jedneho drevara uja.A vzdy ked sa objavil dakto cudzi tak zmizol 😂😂😂 .A pekny serial bol Srsne v uli...to sa tocilo na mojom sidlisku v petrzalke pri zrkadlom haji.
Rozpravky s Docolomanskym, Polepetko, rozpravky z tisic a jednej noci-ale tie slovenske. Rozoravky 15 sestier. O letajicim sveci, rozpravka princ a vecernice?-neviem presny nazov. Tu v nl ide kazde vianoce sam doma a polarny expres, Sissi
Mimochodom, rozpravky 3 oriesky pro popelku a kral drozdia brada chodia v nemeckych tv. Tak aspon to si pozriem, aj ked mi hlasy nesedia😉 fontana pre zuzanu- ale len prva
Pamatate sa na film Hviezdna brana a Jursky park? a pamatate si na nalepkovy album Lutra? a na taky serial, co som sa vzdy strasne bala, ked to slo, o takých detoch, co objavili sliz a mimozemstanov, ktory sa premenili na take slizke potvory. Tusim sa to volalo Pod horou. No desne strasidelne to bolo a aj som z toho mala nocne mory. 🙂
@ervenka Novozelandsky 🙂 https://www.csfd.cz/film/206340-pod-horou/komen...
jednu dobu som si myslela, ze tie nocne mory nie su z toho ale ze sa mi to vsetko len snivalo. ale bolo to z toho seriálu, vsak to bolo tak strasidelne.
zla kvalita. Mozno sa odvazim. Ved som uz velke dievca. 😉
Pamätáte si niekto na taký seriál zahraničný kde deti uviazli na nejakom ostrove a museli si poradiť a čakali na záchranu ?už dlho premyslam ako sa to volalo ale nepamätám sa na názov 😀A ešte jeden bola tam dievčina,ktorá prechádzala cez zrkadlo do minulosti 😀viete niekto ako sa volali?ďakujem
@jaja1979
https://www.youtube.com/watch?v=Ax4gyXmFelYTeda, ja si na to pamatam uplne inak 🙂 sranda