Aký je váš obľúbený film?

17. aug 2020

Máte film, ktorý si pozriete aj 100x?

Pre mna je to Duch s Patrickom Swayzem a Demi Moore.

maminkasisa
17. aug 2020

Mne sa velmi paci 2012

martinals
17. aug 2020

Hriešny tanec 💗

6mia6
17. aug 2020

Armagedon, Diabol nosí pradu, Sudca, Co je septem... A české klasiky

blondyblond
17. aug 2020

Pretty woman

janinah
17. aug 2020

zelená míľa

katty2012
17. aug 2020

Dom duchov, Zapisnik jednej lasky

lauriema
17. aug 2020

Titanic, nieeee 😂zartujem 😉Marley a ja

smejko25
17. aug 2020

Valerian a mesto 1000 planet 😁 Van helsing , carodejnikov ucen a Marvelovky

andreakotesova
17. aug 2020

@maminkasisa aj mne 🙈 a este Den nezavislosti. A Marvelovky a DC tiez.

gondyo
17. aug 2020

vykúpenie z väznice shawshank

simsalabim
17. aug 2020

Love Actually. Slovensky tusim Laska nebeska. A este Sense and Sensibility - Rozum a cit s Emmou Thompson.

damtiporiti
17. aug 2020

Šimon a Matúš idú na riviéru.

tatisna
17. aug 2020

Hriesny tanec a Daleko od hlucneho davu...

77daniela77
17. aug 2020

Pacho

grace55
17. aug 2020

Misia s R. DeNirom. Mam rada dramy a dojaky, pacili sa mi aj Shooting dogs a Angelin popol. Super su francuzske komedie s C.Clavierom, napr.LeProfs, na youtube su ako Ucitele na zakazku. Alebo aj Srdecne vas vitame.

belllinka
17. aug 2020

Samotari, Vykupenie z veznice shawshank, Motylek, Votrelec 1, niektore Bondovky

79viktoria79
17. aug 2020

komédia po vom muži tuzia

tenerifka
17. aug 2020

Vojna Roseovych, Libas jako buh, Libas jako dabel

h2
17. aug 2020

@gondyo Presne, Vykúpenie z väznice Shawshank je najlepší film, niektoré pasáže už viem naspamäť.
Ďalšie super filmy sú podľa mňa
Bod zlomu (s Patrickom a Keanuom),
Matrix,
staré Bondovky,
všetky filmy s Louisom de Funes,
staré české komédie typu Což takhle dát si špenát, Jak utopit Dr. Mráčka, aneb konec vodníků v Čechách, Pane, vy jste vdova... ,
ale rada si pozriem aj staré sci-fi klasiky, ako Votrelec, alebo Terminátor.
A milujem film Madisonské mosty.
A Oceľové magnólie, hoci inak Juliu Roberts nemusím (film Pretty woman neznášam).
Veľmi dobrý, hoci nepríjemný, je film Spáči (Brad Pitt, Robert de Niro).
... keď si spomeniem na ďalšie, ešte napíšem, je toho veľa.

martinka13
18. aug 2020

Pulp fiction

nesiris
18. aug 2020

Milujem filmy s prímorskou atmosferou. Talentovany pán Ripley, Všichni to vědí s Penelope Cruz. A ceska lasika Pelišky, Vesničková..

moonlight1210
18. aug 2020

Stare ceske komedie medzivojnove, lebo su krasne naivne a elegatne zaroven.
Francuzske komedie s renom, belmondom, funesom, clavierom,.. lebo su sialene uletene a sarmantne zaroven.
Na taketo sa rada dam ukecat.

Detektivky skoro vsetky (ale agatha christie je moja favoritka vsetkych cias a david suchet je absolutne dokonaly poirot).

A kooopec dalsich filmov. Hviezdne vojny, westerny so specerom a hillom, votrelca, psia dusa, papierove mesta, valerian, vesnicko ma strediskova, terminator, love actualy, schindlerov zoznam, favoritka, ...

A najviac milujem filmy, kde sa to cele posuva ku klasickemu klimaxu v poslednej stvrtine filmu a tradicnemu zaveru a zrazu ma reziser prekvapi niecim uplne inym.

Co ale z hlbky duse neznasam su americke rodinne komedie a romanticke dojaky. (S vynimkou Mrs. Doubtfire.)
Tie pre mna nezachrani ani ked tam hra niektory moj oblubeny herec.

h2
18. aug 2020

Pridávam ďalšie:
Príbeh z Bronxu
Krstný otec
Gran Torino
S Tebou mně baví svět
A ešte mám rada životopisné filmy, ako napríklad
Bohemian Rhapsody
a len pred pár dňami dávali v telke dvojdielny film o bratoch Dasslerovcoch (zakladatelia Adidas a Puma), tak ten bol tiež celkom fajn (hoci, asi by som ho sem nepísala, keby som ho videla dávnejšie)

simsalabim
18. aug 2020

@katty2012 myslis Dom duchov z r. 1993? Ja som bola z neho neskutocne sklamana, knihu milujem a citam opakovane, ale film bol podla mna hrozny. Chapem, ze filmova adaptacia sa knihe nemoze vyrovnat, pre mna vsak vo filme uplne chyba caro tej knihy. Rovnako ma sklamala Pycha a predsudok s Keirou Knightly - uplna katastrofa. Zato 6 dielna seria BBC s Colinom Firthom knihu dokonale vystihla.

asfodelka
18. aug 2020

Penelope... ten film o dievcati s prasacim nosom. Vydela som ho velakrat ani neviem preco.

levq
18. aug 2020

Za mňa jednoducho Pán Prsteňov... 😁

lelluska
18. aug 2020

Walk to remember

ivangeline
18. aug 2020

Niekedy som hovorievala Braveheart, teraz neviem. Asi hociaky. 😂 Lebo nemám čas pozerať filmy, radšej čítam knihy vo voľnom čase. 2h by som pri malých deťoch nedala a plus večer si radšej pospim už o 8. 🙈🤷😀😀😀😀🤣

gondyo
18. aug 2020

kill bill,nehanební bastardi

gondyo
18. aug 2020

tiež životopisné...walk the line