Ahojte,
Netflix som si predplatila len nedávno. Taký výber...Rada pozerám filmy typu komédie, taký istý žáner aj na televízne relácie...Našla som si nejaký seriál, ktorý som rýchlo dopozerala. Teraz sa nudím, lebo som všetko čo sa mi páčilo som dopozerala. Vedel by mi niekto odporučiť nejaký seriál/film? Radšej pozerám pod 16+ aj keď mám dvadsať, pretože sexuálne filmy nič moc. Keď tak romantické, ale najradšej mám komédie. Ďakujem za každú radu.👍
@negymama ďakujem veľmi pekne
Skus modern family to je take rodinne a vtipne
Jednoznačne za mňa tento týždeň The one - spriaznené duše. Je to bomba!!!
You, sex education
Komédia ,,Tá druhá,, dávno som sa tak nenasmiala 🙂)
ak hľadáš dobrý seriál pre mladé dievča, tak jednoznačne Gilmore Girls
Najlepší serial Mindhunter 🙂 aj keď to je z iného žánru aký ty pozeráš.
Krasotinky by sa ti mohli pacit 😊
@777januska777 skúsim🙂
Yes day, feel the beat, alexa a katie, stranger things, black mirror,im not okay with this, všem klukum ,andilek na nervy,čára
Nenásytná
Lupin 😊
Tak v tomto pripade smrt nas spoji 😁
Atypical pozeram aktualne
.
Shtisel, Caliphate
crash landing on you ❤
@lara8888 Alexa a Katie, Yes day a feel The beat som už videla ale ostatok určite skúsim
na netflixe je toho veľa, ale z tých novších napr. Ginny and Georgia, Firefly lane, Bridgerton, Emily in Paris, The Bold type - to sú všetky také "babské" seriály, mohli by sa ti páčiť
@queen_el ďakujem z typy, všetko si skúsim pozrieť, len Emily in Paris som už tiež videla
Ginny and Georgia je bomba 😀 ma to veľa pozitívnych ohlasov
Marriage story (2019) - sice nie je serial, ale perfektny film, dlho som nevidela nic podobne. Herecky koncert.
Bridgerton
aha tak pardon. ak nie sex, tak potom Bridgerton neodporucam.
The Sinner taky mysteriozno detektivny myslim ze 8 dielny
The crown je tiež fajn
a este doplnam z korejskych- mystic pop up bar a goblin ❤ /mne sa tieto korejske velm pacia, lebo tam nie je nic sexualne a v hlavnej dejovej linii aj minimum nasilia..//
Peaky Blinders, Maid
Good place , Dobré miesto - bez velkeho nasilia napatia ci sexu ...ale zabavny.