Ahojte ako sa volajú najlepšie komédie ktoré ste videli?
Ďakujem
@barbaratothovaa nemám v láske komédie ale keď už tak dedičstvo aneb kurvahoši :D
@lesana25 to už som videla ale ďakujem❤
U nás s mužom je topka Asterix a Obelix misia Kleopatra.. hlášky z tej komédie poznáme obaja naspamäť 😁😁
@barbaratothovaa alebo potom ešte New kids turbo .. je to taká blbosť ale ja som sa na Tom nasmiala :D
Navstevnici s Renom.
@barbaratothovaa periskop nahoru a dolu
@barbaratothovaa nedávno som videla Česku komédiu Vlastníci... Uz dlho som sa tak nenasmiala😀
z ceskych je super teroristka,
pacil sa mi co sme komu urobili, ale iba prva cast, tie ostatne casti su uz na mna priliz genderove,
z novsich free guy, a z azijskych napriklad jednotka kuracieho nasadenia (dufam ze som trafila nazov).
este som si spomenula na drsnacky a spy.
Vazka superhrdina 😁
Z tých čo som videla za posledného pol roka Superblb.
Z tých novších je ich žalostne málo, ale taký "We are the Millers" je podľa mňa dobrá komédia..
A z tých starších som vždy mala rada Policajnú akadémiu I, II, III a Griswoldovcov :D
Dospeláci a Dospeláci 2, My sme Millerovci, Dovolenka na plný plyn, Griswoldovci( aj najnovší film), Taxi ( ale iba 1,2,3,4), Fa*ju pán profesor ( dúfam, že všetci viete prečo je tam tá hviezdička), Pelíšky a Sám doma(1,2,5) štvorka a trojka ušli.....
@barbaratothovaa U pokladny stál. Film s Burianom.
A ešte Podfukarky
U nás je top sráči
A ešte nesmiem zabudnúť na malery pána účtovnika
Šťastny novy rok (1,2), taka klasika slnko seno ( všetky 3), potom manzel na striedačku, probudim se včera, bobule, špunti na ceste. Mna najviac bavia tie české takze ich je viac ale milovala som snovbordakov😁😁😁
Alibi na mieru/klíč...tú si pamatám ako poslednú.
Ja mam rada steva martina- takze napriklad v tucte lacnejsie 1+2, otec nevesty 1+2 ci ruzovy panter 1+2
Prci prci prcičky 🤪 všetky časti
slunce seno ..., policajné akadémie, bad teacher
@barbaratothovaa Miss congeniality so Sandrou Bullock dokazem pozerat znovu a znovu a tiez Galaxy Quest s Tim Allenom a Sigourney Weaver. Ale asi najoblubenejsi je Zoolander a vianocny pribeh.
Ja ešte zbožňujem ,Vianočné prázdniny a Grincha
Ružový panter :D :D a strašne primitívna komédia je rrrrrrrr! Ale z neznámych príčin ma to bavilo a máme odtiaľ veľa hlášok
@barbaratothovaa co sme komu urobili vsetky tri casti
@barbaratothovaa what we do in the shadows, od Takka Waititiho.
Na film si naozaj neviem spomenúť na komédiu čo by som sa na nej bavila.. mám rada štýl "dramedy" a britský humor (nie, britský humor nie je mr bean).. na tom sa viac zasmejem a to ma skôr napádajú seriály.. čiže napr. Teraz nové "len vraždy v budove", alebo "rodičia", "Trying".. úplne vtipné mi príde "modern family".. je ich omnoho viac, ale nenapadne ma teraz..
Drž hubu