Aké máte IQ, keď sledujete Farmu?

28. okt 2022

To skutočne niekto sleduje? Aké IQ máte? Robím si štatistiku. Ďakujem

katkatonkova
28. okt 2022

Prepáč...ale tebe o čo ide....kto pozerá farmu má nízke IQ????

slovakboy
28. okt 2022

Ja by som to aj pozeral ale nepáči sa mi ten názov Farma to nie je žiadna Farma keď tam je taký neporiadok bordel. Farma je niečo kde to všetko funguje kde sú zvieratká v čistom kde sa pestuje niečo a ich tam toľko že by mohli takto fungovať ale väčšinou tam ležia rečnia a preberajú vzťahy čo je v poriadku na obzeranie ale nie je to nič kultúrne s kultúrou to nemá nič spoločné. Beriem že aj nekultúrne programy môžu byť oddychové ale keby bolo niečo vtipné to by som pozeral ale to je každý deň to už potom ani oddých nie je.

drakaria
28. okt 2022

To ma čo s IQ ?😃😃 To akoze kto určuje čo sa môže a nemôže pozerať aby si o tebe nemysleli že si hlúpy ?

lili929
28. okt 2022

Podla mna to vela ludi sleduje a plus tie ostatne vysokokvalitne relacie ako laska na chate a ine skvosty, co nase televizie pre svoje cielove skupiny vysielaju. Videla som uputavky, stacilo mi.
Nuz ale ludia to pozeraju, asi preto sme tam, kde sme.

kukulienka999
28. okt 2022

Mimo témy farma, ja som mala vždy mienku o ženach na MK, že majú v hlave vymetené a IQ hojdací koník, ale musím povedať, že som sa mýlila, lebo sú tu aj uzivatelky, ktoré majú v hlave upratané a názory + pohľady, z ktorých si veľa krat aj ja niečo zoberiem…

Takže podľa voľnočasových aktívit by som už nikdy neriešila, kto má aké IQ, či pozerá Farmu, sleduje diskusie na Mk alebo má od rána do večera hlavu nad knihami…

lalenka33
28. okt 2022

Štatisticky vyššie ako anonym pýtajúci sa takúto vec.

gabriela1692
28. okt 2022

@lili929 Slovaci su tam kde su ako tvrdis nie kvoli reality show ale kvôli ľuďom ako ty ktori maju za potrebu riešiť niekoho druheho..Homofobia rasizmus atď🙂 žijeme 100 rokov za opicami..A sledujem ano farmu bolo mi namerane nadpriemerne IQ ale neviem ako to súvisí s logikou.. Ach bože

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkadenisa
29. okt 2022

😂 😂 😂 dobrá otázka, tiež by ma to zaujímalo, mne stačia ukážky a IQ mi klesá

zuzanka.zuzu
29. okt 2022

LOL až ľutujem, že takto položená otázka nenapadla mne 😂 100 bodov 👍😂

mamkalentedkova
29. okt 2022

A prosím ťa ,aké relácie máji sledovať ľudia s vysokým IQ ?.Na telo ? Reflex ? Počasie ? Spravodajstvo na TA3? Milujem Slovensko ? Či inkognito ? ...Myslím,že to ,vo človek sleduje nie je závislé od jeho inteligencie ale.od toho ,aký je jeho zámer .Pobaviť sa ,oddýchnuť si alebo sa naučiť niečo nové ...večer ,keď chcem vypnúť ,by ma.nwbavilo sledovať vedecké dokumenty ,alebo dokumenty z druhej svetovej vojny ..chcem sledovať niečo ,pri čom nemusím myslieť a môžem sa uvoľniť

malapepka
29. okt 2022

Nepoznam vela ludi, co farmu sleduju... ale jednu kamaratku mam. Ma vystudovanu VS velmi tazky odbor, jeden cudzi jazyk vie plynule, momentalne sa uci dalsi cudzi jazyk, jej vystupovanie je na urovni... v mojich ociach ju povazujem za velmi inteligentnu. No farmu pozera 🤷‍♀️ ma to ako odreagovanie po tazkom dni.

Mne napadla ina otazka. Ake IQ ma clovek, ktory ide hodnotit inych ludi bez hlbsej analyzy cloveka? Aj psychologovia maju viac sedeni s clovekom, aby dokazali vyriect posudok.
Co teda niekoho opravnuje spajat IQ so sledovanim programu a nepoznat pri tom viac suvislosti? Akeho vzdelania je ten, ktory chce tuto statistiku vytvorit?

Alebo je to len nadutost cloveka, ze on je viac, ked farmu nepozera?

mamkalentedkova
29. okt 2022

@malapepka krásne povedané ..že si niekto pozrie Farmu predsa nijako nevylučuje ,že sleduje aj vedecké dokumenty a iné vedecké ,či politické relácie ,že ho nezaujíma história a že nemá všeobecný rozhľad ,že sa nezaujíma aj o politické a ekonomické dianie .Len hlupák súdi iných bez komplexného skúmania .Úplný súhlas .

20erika07
29. okt 2022

Nepozeram farmu ani ine podobne showky, mne je tych ludi tam luto, ze sa nechaju zhovadit televiziou, ktorej ide len o sledovanie, zarobok ,nie o nejaký kvalitný program pre ludi, ale tak vieme ako je to s tv. Ale zato ,ze ju nepozeram, si absolutne nemyslím, ze mam vyssie IQ😄🤦‍♀️ skor mam nato iný pohlad, alebo mam blizsie k inym tv programom . Napriklad taka Paloma a Diego 😄❤
Ja milujem iny zaner, dokumenty, skutocne pribehy, detektivky , fu, ake musim mat podla Teba nízke IQ?

selu11
29. okt 2022

Možno je to s farmou a IQ ako s telenovelami. Základ je 100 a len sa odráta každý jeden sledovaný diel.
Je to starý vtip... Len ma napadol preto som napísala.
Mne je úprimne jedno aké má kto IQ skôr mám rada u ľudí vysoké EQ.
Ale farma celkom vytáča aj mňa, veď to ide 5x do týždňa ak nie viac 😮

liusa82
29. okt 2022

Ináč takúto otázku si kladiem aj ja,že kto normálny to môže vôbec pozerať.Ešte ked to začínalo prvú,dve série som si pozrela aj ja.Ale teraz to má tolko častí že aj kdejaká mexická telenovela sa môže schovať a pritom je to stále o tom istom😀Takže fakt nechápem ani ja že kto to ešte pozerá

lili929
29. okt 2022

@gabriela1692 presne ako pises... Ach boze 🙂

tibor79
29. okt 2022

IQ neviem,ale dlhodobo nepozerám nič v tv. Nebyť rodiny, ide televizor do pivnice prinajmenšom.

majlo1234
29. okt 2022

Ja mam 135, a ked som bola tehotna, pozrela som celu predoslu seriu(alebo tu predtym?) neviem us, skor ma bavilo mama ozen ma a farmar hlada zenu tie uplnw prve serie

slovakboy
29. okt 2022

To nie je o IQ ale o voľbe: Brak alebo kultúra. Za socializmu sme mali kultúry tolko až nám z nej bolo zle. Brak bol zakázaný a tak veľmi sme ho chceli. Teraz je však opak. Ako v 90 tých rokoch povedal Štefan Kvietik ešte budeme plakať za kultúrou. Keď sa človek hrabe v bahne, kultúra mu dá povznesenie. Nutne potrebuje povzniesť. Spomínam ako u nás v práci prišli robotníci a robotníčky na ples. Furt v montérkach a zrazu bác. Úroveň Krasa. Načo sú divadla a opery a Balety? Práve pre to povznesenie. Netreba moralizovať aj Farma patrí na obrazovku. Mne sa páči veľmi Love Island. Pekní ľudia pekne luxusne prostredie. Ale každý deň Farma a ešte v sobotu v hlavnom vysielacom čase? No ale televízie len plnia požiadavku diváka.

beata_k
29. okt 2022

A ty?

marca12
29. okt 2022

Bohuzial pozeraju naozaj len jednoduchsi ludia s jednoduchymi nazormi. To je moj nazor. A to iste plati pre love island,servitku a ine sprostosti.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajko2011
29. okt 2022

Čo má spoločné IQ s pozeraním farmy? 🤦

orangiiina
29. okt 2022

Súhlas s @malapepka 👍
Osobne to nepozerám, nemám na to čas, ale poznám naozaj veľmi inteligentného chalana, ktorý ma psychicky náročnú prácu a farmu pozerá. Ma to tiež za odreagovanie, pri nej vypina rozum a baví sa na tých “životu” dôležitých problémoch vo farme 😀
Ale zároveň pochybujem o tvojomIQ, keď ta niečo take bizarne napadlo.

lulaby1982
30. okt 2022

Tu je zle postavená otázka .Treba sa pýtať na motív. Ono to svedčí o niečom ako je na Tom národ,keď to pozerá ,ale každý môže mať iný motív. Nemusí byť zarucene,že má niekto nízke IQ. Ja poznám ľudí,kt.maju ťažkú psychickú prácu a toto pomáha im uľaviť si.

Ja tiež nechápem rôzne televízne programy ,kt. dehonestuju ľudí Také me out, Vyvolení, Loveisland, programy kde za peniaze urobíte všetko. Amerikanizmus .

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietocek87
27. nov 2022

@20erika07 Paloma a Diego sú ešte skvost kinematografie oproti tým našim seriálom a hercom o ničom.Vsetka česť seriálom a hercom, režisérom a atď, ktorí tvorili diela za socializmu

dominikamacakova
27. nov 2022

Ja to nesledujem, ale neznamená to, že mám vysoké IQ 😂

lesana25
27. nov 2022

Nikdy som to nevidela, takže som asi najmúdrejšia na svete 😂