Áno? Nie? Ak ste dali deticky ockovat mali potom priznaky? Dakujem za rady
Nič. Ani keď sme preockovavali.
Príznaky čoho?
@pribinak z očkovania. Lebo čítam kadejaké negatíva
Toto bolo prvé očkovanie, na ktoré nemala dcéra žiadnu reakciu ... ani po preočkovaní.
Tipujem tu diskusiu o tom dezorientovanom.chlapcovi,kde jedna užívatelia písala,že je to z tejto vakciny.
Bez urážky, ale ty nevieš sformulovať ani vetu: chceš vedieť či mali deti prejavy nežiaducich účinkov, že?
Nie nemal nič. Ani po preočkovaní .
@nelca0510 aká diskusia? Neviem o žiadnej. My sa chystáme a preto sa informujem tu 🙂
U nás tiež nič
Žiadne problémy ani u jedného z detí po očkovaní MMR, ani teplota nič
Nie, nic, okrem horucky po 10 dnoch, takze za mna nic.
Dve seti, normalne zaockovane, nic vynimocne. A ak si v strese z toho hoaxu o autizme z mmr tak vedz ze je to hoax a nie je to pravda a nestresuj. Drzim palce a vela zdravia!!!
Nebola vôbec žiadna redakcia, predtým dve očkovania boli strašné. Táto bola najlepšia, ani vpich nebolel.
Po prvom ockovani mal nejaky vysyp a zvysenu teplotu. Po preockovani vobec nic. Praveze horsia bola unho hexavakcina, toto bolo v pohode.
Dakujem. Držte sa v zdravi zienky 🙏
Ani jedno dieta ziadna reakcia. A obaja mali nedavno aj preockovanie. Tiez bez reakcie
U nás je to dokonca 4vakcina s kkahnami v nemecku. Ani jedno dieťa ziadna reakcia a ja tiež nie, mala som ju dva roky dozadu tiež...
Prečo sa tak veľa ľudí boji tej mmr vakcíny? Minule o tom padla reč na ihrisku a keď som povedala, ze malý je zaockovany, tak na mňa pozerali akoby som povedala, že ho týram🤣
Ale k otázke, je zaockovany, a nemal žiadne vedľajšie účinky.
Moji tiež nič, všetko ok
Syn žiadna reakcia ani pri prvom očkovaní, ani pri preockovani. Dcéra mala teplotu na cca 7. deň (ale ona mala teploty po každom očkovaní).
@aandrea9 krutá realita? Napr??? Vypiš
Prvy x nic, po preockovani presne na 10 den zvýšená teplota 37,5,bolesť hlavy. Vyšlo mu to na víkend a v pondelok ako keby nic.
u nas prave rekacia bola. ta prichadza neskor, u nas presne o tyzden.
4 dni horuky, dostali sa az na 39,5°C. pri tejto ysokej horucke spasticke krce ruk, nastastie chvilkove, vysypa spustili sa bolesti nozsciek, tkore vo zvysenej miere pretrvavali asi 6m. potomsa zredukovali postupne na minimum.
@titi22 kdesi tu bola téma prečo je toľko autistickych detí. Áno, nedam tu výsledky štúdie, ktorá potvrdila, že to je príčinou autizmu. Kto by uz mal zaujem zistit to ked benefit prevysuje riziko. Matky autistov by ti o tych "benefitoch" vedeli rozprávať. Rovnako ako mi ty nedáš výsledky štúdie, ktorá tvrdí, že príčinou nie je. Mmr vakcínou sa ockuje od 1992. V minulosti boli autisticke detí? Že kto by ich diagnostikoval? No asi psychiatri keďže autizmus sa nespomína od 1992 ale cca 1901 ak si dobre pamätám. Takže nie že nemal kto diagnostikovat ale dokopy nebolo koho diagnostikovať. Ockuje sa stále dokola voči niecomu, čo už je vlastne živene iba v labakoch. Aby bola vakcinka. Toľko môj nazor k tomu tvojmu posmesnemu...no daj. Každý si je strojcom svojho zdravia a v ockovani to plati 100 percentne. Bud s nim súhlasíš alebo nesuhlasis.
@aandrea9 toto nepisem aby som presvedcila teba, ale preto, aby si to precital niekto kto je na vazkach a by ti mohol uverit tie hoaxy 1)tak a to ako moze mmr vakcina vybolavat autizmus ked ten ako ty hovoris bol spominany uz v roku 1901 ale mmr vakcina az desatrocia neskor? To mas nejako popletene😁😁😁 2) skutocnost je taka ze ten doktor Wakefield sfalsoval vysledky svojej studie aby “preukazal” suvis medzi mmr a autizmom, za to bol odsudeny a vedecka skutocnost je taka ze NEEXISTUJE ziadna pricinna suvislost medzi mmr a autizmom😉 3) Klames, ziaden labak, napriklad osypky sa stale objavuju aj na slovensku, nastastie len endemicky, kuk napriklad tu https://www.uvzsr.sk/web/uvz/aktuality_uvz/-/as... zaverom - len hoaxujes, a z tohto hoaxu pravda veru nikdy nebude😁😁😘
Len vyrazky po par dnoch.