MMR vakcína

9. nov 2024

Áno? Nie? Ak ste dali deticky ockovat mali potom priznaky? Dakujem za rady

buducamama
9. nov 2024

Len vyrazky po par dnoch.

nelca0510
9. nov 2024

Nič. Ani keď sme preockovavali.

pribinak
9. nov 2024

Príznaky čoho?

autor
9. nov 2024

@pribinak z očkovania. Lebo čítam kadejaké negatíva

dzulli1980
9. nov 2024

Toto bolo prvé očkovanie, na ktoré nemala dcéra žiadnu reakciu ... ani po preočkovaní.

nelca0510
9. nov 2024

Tipujem tu diskusiu o tom dezorientovanom.chlapcovi,kde jedna užívatelia písala,že je to z tejto vakciny.

pribinak
9. nov 2024

Bez urážky, ale ty nevieš sformulovať ani vetu: chceš vedieť či mali deti prejavy nežiaducich účinkov, že?
Nie nemal nič. Ani po preočkovaní .

autor
9. nov 2024

@nelca0510 aká diskusia? Neviem o žiadnej. My sa chystáme a preto sa informujem tu 🙂

petronellla87
9. nov 2024

U nás tiež nič

kris_tin257
9. nov 2024

Žiadne problémy ani u jedného z detí po očkovaní MMR, ani teplota nič

anavixy
9. nov 2024

Nie, nic, okrem horucky po 10 dnoch, takze za mna nic.

titi22
9. nov 2024

Dve seti, normalne zaockovane, nic vynimocne. A ak si v strese z toho hoaxu o autizme z mmr tak vedz ze je to hoax a nie je to pravda a nestresuj. Drzim palce a vela zdravia!!!

svokrinjazykmonika
9. nov 2024

Nebola vôbec žiadna redakcia, predtým dve očkovania boli strašné. Táto bola najlepšia, ani vpich nebolel.

marianarem
9. nov 2024

Po prvom ockovani mal nejaky vysyp a zvysenu teplotu. Po preockovani vobec nic. Praveze horsia bola unho hexavakcina, toto bolo v pohode.

autor
9. nov 2024

Dakujem. Držte sa v zdravi zienky 🙏

ktobytobolpovedal
9. nov 2024

Ani jedno dieta ziadna reakcia. A obaja mali nedavno aj preockovanie. Tiez bez reakcie

anjelicek26
9. nov 2024

U nás je to dokonca 4vakcina s kkahnami v nemecku. Ani jedno dieťa ziadna reakcia a ja tiež nie, mala som ju dva roky dozadu tiež...

lucia13022023
9. nov 2024

Prečo sa tak veľa ľudí boji tej mmr vakcíny? Minule o tom padla reč na ihrisku a keď som povedala, ze malý je zaockovany, tak na mňa pozerali akoby som povedala, že ho týram🤣
Ale k otázke, je zaockovany, a nemal žiadne vedľajšie účinky.

dzescebuly
9. nov 2024

Moji tiež nič, všetko ok

katesocka
9. nov 2024

Syn žiadna reakcia ani pri prvom očkovaní, ani pri preockovani. Dcéra mala teplotu na cca 7. deň (ale ona mala teploty po každom očkovaní).

aandrea9
9. nov 2024

@titi22 takých hoaxov, ktoré sú nakoniec nie hoaxy ale krutá realita už bolooooo🤷‍♀️

autor
9. nov 2024

@aandrea9 krutá realita? Napr??? Vypiš

lizatko1009
10. nov 2024

Prvy x nic, po preockovani presne na 10 den zvýšená teplota 37,5,bolesť hlavy. Vyšlo mu to na víkend a v pondelok ako keby nic.

majamat
10. nov 2024

u nas prave rekacia bola. ta prichadza neskor, u nas presne o tyzden.
4 dni horuky, dostali sa az na 39,5°C. pri tejto ysokej horucke spasticke krce ruk, nastastie chvilkove, vysypa spustili sa bolesti nozsciek, tkore vo zvysenej miere pretrvavali asi 6m. potomsa zredukovali postupne na minimum.

titi22
10. nov 2024

@aandrea9 tak daj ktore to su, to som zvedava na tie “hoaxy co sa stali krutou realitou” a ako suvisia s mmr😁😁

aandrea9
10. nov 2024

@titi22 kdesi tu bola téma prečo je toľko autistickych detí. Áno, nedam tu výsledky štúdie, ktorá potvrdila, že to je príčinou autizmu. Kto by uz mal zaujem zistit to ked benefit prevysuje riziko. Matky autistov by ti o tych "benefitoch" vedeli rozprávať. Rovnako ako mi ty nedáš výsledky štúdie, ktorá tvrdí, že príčinou nie je. Mmr vakcínou sa ockuje od 1992. V minulosti boli autisticke detí? Že kto by ich diagnostikoval? No asi psychiatri keďže autizmus sa nespomína od 1992 ale cca 1901 ak si dobre pamätám. Takže nie že nemal kto diagnostikovat ale dokopy nebolo koho diagnostikovať. Ockuje sa stále dokola voči niecomu, čo už je vlastne živene iba v labakoch. Aby bola vakcinka. Toľko môj nazor k tomu tvojmu posmesnemu...no daj. Každý si je strojcom svojho zdravia a v ockovani to plati 100 percentne. Bud s nim súhlasíš alebo nesuhlasis.

titi22
10. nov 2024

@aandrea9 toto nepisem aby som presvedcila teba, ale preto, aby si to precital niekto kto je na vazkach a by ti mohol uverit tie hoaxy 1)tak a to ako moze mmr vakcina vybolavat autizmus ked ten ako ty hovoris bol spominany uz v roku 1901 ale mmr vakcina az desatrocia neskor? To mas nejako popletene😁😁😁 2) skutocnost je taka ze ten doktor Wakefield sfalsoval vysledky svojej studie aby “preukazal” suvis medzi mmr a autizmom, za to bol odsudeny a vedecka skutocnost je taka ze NEEXISTUJE ziadna pricinna suvislost medzi mmr a autizmom😉 3) Klames, ziaden labak, napriklad osypky sa stale objavuju aj na slovensku, nastastie len endemicky, kuk napriklad tu https://www.uvzsr.sk/web/uvz/aktuality_uvz/-/as... zaverom - len hoaxujes, a z tohto hoaxu pravda veru nikdy nebude😁😁😘

aandrea9
10. nov 2024

@titi22 čítaj prosím s porozumením🙏 píšem o náraste poctu deti s autizmom. Tvoje uskrny môj nazor nezmenia. Ani 6 deti s osypkami za rok.

titi22
10. nov 2024

@aandrea9 nastastie som to pisala pre niekoho komu ide o pravdu a nie o hoaxy, takze tvoj nazor a ci ho zmenis a ci nie mi je uplne ukradnuty😁😘

evickuska
11. nov 2024

@autorka pre nas toto ockovanie znasal najhorsie, nevahala by som, tie zakladne co sme mali aj my ako deti mu dam 🙏