Ja neviem,ale to len mna tak vytaca neustale nova diskusia s obrazkom ocikaneho testu a otazkou vidite tam nieco?
Ked tam je ciarka taka,ze ju vidi aj slepy tak naco sa pytat vidite tam nieco?,alebo druha skupina kde nevidiet nic,len sa to dava do negativu,stativu,normativu a este nevie akeho tivu.Tak bud tam je viditelna a som tehotna,alebo tam ciarka nie je.To mi pride ako uchylka chytanie pokemona.
@snowflake07 tak tie diskusie necitaj ked ti to nerobi dobre 😂😂😂 niektore zeny proste kazdy jeden mesiac pozeraju na ten test dufajuc ze je pozitivny a proste sa tu chcu presvedcit alebo potrebuju podporu ... nie je na tom nic zle. Byvaju tu ovela nezmyselnejsie temy
@candii
Ja som sa "snazila" 4 roky,ale v zivote by ma nenapadlo ocikany este mokry test hodit na net a pri prvom zachveve cervej farby sa pytat vidite tam nieco?Ked su tam kolajnice ,
hadam nikto nie je slepy a ked nic tak nic.Esteze pocitac nevydava aj vonu.To by inak smrdelo z tycch klavesnic.
Je ich tu veru dost, no ako nik ti ich nekaze otvarat. Mnohym zenam ani nejde o to, aby sa priamo pytali, oni vedia, len sa potrebuju bud podelit o radost alebo ozial. ak ti take temy vadia, tak sa im vyhybaj, no
@budemematbejby
Hocijaku temu otvorim,tak vsade test na mna vykukne.Dokonca aj v teme o sirupoch,kde mamicka pije sirup ktory v zivote nepila,tak si rano urobila a drb dve ciarky,tak sa pytala.Vidite tam nieco?Keby nebolo sirupu ani nevie ze je tehotna.Vdaka za neho
@snowflake07 a čo boze? Ubližuje to niekomu??? Každá sme iná, niektorá to nemá potrebu riešiť a niektorá áno, nechápem že nemáte iné starosti iba sa nad takýmito hlúpostami pozastavovať a riesit to.
@candii
Hej momentalne nemam inu starost len toto.
@snowflake07 tak treba vypnúť internet a máš po starostiach
@candii
Preco?Ved pisem,ze ma to trapi ,tak si napisem.
@snowflake07 prepáč, zdá sa mi to trošku choré .. treba sa starať o seba a svoju rodinu, budeš menej nezmyselných starosti
@candii
Ved cely cas sa staras ty do mna
@snowflake07 nie, len ti dobre radim 😉
@snowflake07 ja suhlasim kazdy deb minimalbe 5 rovnakych diskusii na temu vidie tam nieco. Mozno jeby si to aspon hadzali do jednej diskusie ze kazdy den 5 zien tam napise navzajom si to pokobtroluju a podporia sa alebo co... ale zakladat teny aby tam 20 dalsi zien pisalo ano vidim alebo nie nic tam nie je je trochu otravne no 😊 aj ked chapem ze kazdy tuzi po babetku ale prosto no
@snowflake07 tiez si myslim ze by sa mala vytvorit skupina kde by sa snazilky navzajom
podporovali, ak uz aj nahodou neexistuje...celkom tomu nerozumiem ako toto pravidelne zdielanie testov s neviditelnymi ciarkami moze psychicky pomoct, nemyslim si, ze si necitliva, zial asi ta tu ukamenuju za si si dovolila povedat nieco co otravuje vcelku dost diskuteriek....
@nickpick
@julka828
@snowflake07 dievcata otravuje vas to ale sami tu o tom diskutujete 😂😂😂 ved vam tie temy nikto nekaze citat 😅
Máte pravdu a zdravý sedliacky rozum, ktorý tieto dámy nemajú. Kiežby mali. Prvá skupina dám nemá pokoru, silou mocou tam chcú vidieť dve čiarky, tak možno nejaká dobrá duša z evidentne negatívneho testu tú druhú čiarku vyčíta. Ďalšia skupina dám, ktoré sú tie šťastné a tie dve čiarky tam OČIVIDNE sú, že vám aj zrak vypália, sa sprosto opýtajú, či tam je druhá čiarka preto, aby mohli čítať komentáre typu: "Je tam. Gratulujem.", čo im evidentne robí dobre. Teda ich egu. Ďalšia skupina dám sú tie, ktoré sa roky snažia o dieťa a síce test je negatívny, chcú vidieť aspoň jeden komentár, že niečo tam predsa vidieť, aby sa mohli prestať trápiť, lebo psychicky to trápenie a beznádej už nevládzu znášať, a aspoň na chvíľu sa tešiť. Tých mi je úprimne ľúto. No a v neposlednom rade je tu skupina dám, poväčšine mladých, ktoré sú skutočne tak sprosté (prepáčte za výraz a naozaj tomu uverte, hoci neveríte), že fakt tú druhú čiarku nevidia, ak tam je či nie sú si isté, hoci tam nie je.
@budemematbejby ja ich ani necitam, staci mi vidiet dookola sa opakujuci nazov temy, vidite tam 2. ciarku, atd., denne 5x, pride mi to nelogicke, nebolo by lepsie pisat do 1 temy, pripadne diskusie a tam sa navzajom podporovat, poradit?
😂😂😂😂
@snowflake07 tiež si myslím, že by si to teda nemala otvárať, napr. ja by som s takým sem nešla, ale každý nie je ako ja, ale nikoho za to neodsudzujem :D
@snowflake07 co to vobec citas ked ta to vytaca nechapem :D
@nickpick ja si myslim ze otvarat temu o tom kolko je tu takych tem je nelogicke 😅😅
@budemematbejby za to ty ju s radostou zivis...😉
@nickpick 😂😂😂 ano ano
Mne nevadia tie testy ako take, ale uz je tu trilion skupin pre snazilky a testy a kvadrilion diskusii typu duch na teste, tak preco pre matku boziu pre kazdy test zalozia novu diskusiu? Ved v tych skupinach a diskusiach su prave tie zeny, co s tym maju skusenosti a chapu to, takze by sa vyhli nezelanym komentarom a my ostatne by sme sa vyhli tomu, ze 10 minut hladame diskusiu bez ochcaneho testu
@budemematbejby bavime sa o tom preto ze naozaj vela ludom to ide na nervy ale autorka to konecne vyslovila nahlas tak sa aspon takto trosku pozlostime spolocne zdielame tieto emocie... ak tu moze byt 3000 tem o tom ci su tehotne tak moze byt aj 1 o tom ze je to otravne 😀
@julka828 dobre ja uz nemam argumenty 😂😂😂
@julka828 ale ja nerozumiem, čo vám na Tom vadí, veď je úplne najľahšie to proste preskočiť, neotvarat, ignorovať. A nie sa v tom šprtať a rýpať.
Treba si uvedomiť, že toto je stránka o materstve a toto k nej patrí, mne skôr vadia veci, ktoré tu nepatria ale patria na FB alebo Instagram, selficka s duckface, vytrcene zadky alebo chvalenkarske fotky v kuchýň, v ktorých ako keby nikto nežil. Vadí mi to ale preskočím to a nevytvárajú o tom nezmyselné diskusie lebo je to zbytočne, take a podobne fotky tu budú stále, tak isto aj tehotenských testov.
Mna to sice nevytaca, ale krutim nad tym hlavou tiez.
Tiez som neotehotnela zrovna na prvu supu, ale presne, tak bud tam tam ciarka je, alebo nie je.
Ak ju vidim - na co potrebujem tisic potvrdeni od cudzich ludi na internete?
Ak ju nevidim - budem sa radovat z mozneho tehotenstva, ak mi niekto cudzi napise, ze ju tam predsalen vidi?
A podelit sa s radostou alebo zialom?
Mne je vsetkych ludi, co sa s takouto radostou alebo zialom potrebuju delit s cudzimi virtualnymi dusami na internete, trocha luto.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nerozumiem na čo to riešiš, evidentne si nikdy nebola v situácii, že veľmi túžiš po bábätku a nedarí sa, vtedy by si to pochopila. Trošku empatie a menej odsudzovania 😉