Ahojte, nájde sa tu žena/ mamička ktorá otehotnela hneď po vysadení HAK ešte pred prvou menštruáciou?
Zaujímalo by ma, že či je ten prvý cyklus dôležitý.
treba pockat aspon ten prvy cyklus, nech sa tie hormony vyplavia z tela 🙂 odporuca to aj lekar, tak asi vie preco
ja som otehotnela po 2rokoch od vysadenia hak,mavala som koli hak anovulacne cykly..
Ja po rokunod vysadenia.. 2x predtym biochemicke
Segra.. Vysadila antiku a ms už nedošla 😊
Dievčatá 😂 mne zmenili názov diskusie.My sa o dieťa nesnažíme.Nám zlyhala ochrana preto ma to zaujíma 🙂
Mne sa dva roky nedarí otehotnieť už mám syna 7 ročného a druhé nejde , v podstate sú všetky výsledky oka len nejaké malé hormonálne veci mimo normu tak má lekar nahovoril na tri mesiace na HAK a že sa veľmi často stáva že hneď po vysadení sa otehotnie, ale táto metoda s tou HAK je dosť staromódna no ja som zúfalá tak to skúšam 😀
a tak mám o tom dosť nagooglene a ja to asi tak 50:50 našla som naozaj nespočetne množstvo tých,ktoré otehotneli okamžite po vysadení no ale aj nespočetne množstvo,ktoré nie .
Želám veľa stastia nech to dopadne tak ako si zelas 🙂
@radanna11 No kamarátka najprv dostala normálnu MS a tak otehotnela.Len ja som MS ešte nemala po vysadení tak neviem 🙂.Myslím takú tú klasickú MS.
Všetko je to individuálne.Nemám deti ešte ani pred 30tkou, ale rovesníčky majú tiež problém otehotnieť tak si myslím, že ani mne to tak jednoducho nepôjde a, že sa nezadarilo takto nečakane 😂😂
Aj keď nám by nevadilo, že sa stalo 🙂 len ma tak zo zvedavosti zaujíma, že ako ste to mali vy ostatné.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.