Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
Držíme palce 🙂
ahoj kočky 😉 v máji nič tak dúfam že ten jún to už bude 😀, ja som dnes 2DC, držím všetkým snažilkám palčeky 🙂 🙂 🙂
@ushuaia ďakujeme a @luckadominika ďakujeme 🙂
@rjanuska01 Ďakujeme 🙂
Ja budem pravdepodobne už dnes 1DC, dva dni som špinila, takže čakám, kedy sa mi MS spustí naplno. Ako dlho sa snažíte?
@nair už cca 2 roky ale z toho zas bol mm veľa krát preč keď som mala plodné dni tak ako aj tento mesiac ☹
vy už máte nejaké mimi 😉
@rjanuska01 No tak to my sme s necelým rokom ešte iba začiatočníci 😉 Nemáme.. Ale máme už svoje roky, takže by bolo fajn.. 🙂 Čo vy?
@nair my tiež ešte nie tak dúfam že ten jún už vyjde 😀 😀 😀
@rjanuska01 Ja som rozhodnutá, že toto leto budem tehu, takže by sa to malo podariť čo najskôr 🙂 Držím prsty aj Vám 🙂
Ahojte, pridám sa k vám 🙂 som 10 DC, tak snáď to tento mesiac vyjde...držím všetkým palce 😉
Ahojte babulky. Pridavam sa k vam, dufam ze po 4 rokoch bude tento mesiac uspesny, a na konci mesiaca si vsetky najdeme vytuzene //
Aj mne sa moc lubi ten nadpis kiez by bol u mna aj pravdivy bola by som ta mega najšťastnejšía zena na svete kedze kazdy mesiac mi meska a o pár dni pride teraz dosla 23.5 uz mam po nej tak ideme na dalsie kolo snazilkovania tak dufam ze to uz konecne vijde.uz som s toho zufala hotova.drzim vam vsetky palce az aj tento mesiac pribudaju krasne ruzove dve ciarocky a hlavne zdrave pokrAcovanie az do krasneho konca a teda este krajsieho zaciatku.
Ani nám to nevyšlo v máji, tak dúfame, že v júni sa to konečne podarí ☹
caute kocky, pridam sa k vam, my sa snazime od septembra, dnes som asi 6DPO, no ak to tento mesiac nevyjde, tak uz v juni proste MUSI!!! 😉 tiez nemame ziadne babo este, ale ja uz mam 31 a velmi by sme s mm uz miminko chceli.
@nair @zelka13 @patricia128 @86alenka @rjanuska01
pridávam sa 🙂
@tixx držím palce, my tiež nemáme ešte dieťa..a veľmi by sme chceli. Tak snáď sa uvidíme v marcovčatách všetký ktoré sme tu.. 🙂
Baby, presne tento mesiac sa to každej podarí určite 🙂) Ja som 3Dc. Skúšam zvýšiť inofolic na dva denne tak uvidím 🙂 držím palce
Ahoj baby, rozmýšľam či sa pridať lebo už som vo viacerých diskusiách, ale ste tak super pozitívne naladené, že to proste nejde sa nepridať 😀 🙂 Snažíme sa už 5 mesiac 🙄 Tento mesiac som začala piť alchemilku, inofolic, grepový džús a mám 50 ovu testov, takže už pár dni testujem 😀 Ak to nevyjde teraz, tak už neviem! Dúfam, že si všetky nájdeme // 😵
@patricia128 to je zlate, ze v marcovcatach 😉 no dufam,ze to tak naozaj bude, v juni to vsetky dame! ako dlho sa snazite o mimi?
@tixx no my od októbra. Lenže som vysadila antiku A nebola som U doktora. Síce som to dostávala ale ras slabo potom silno. Až som to raz nedostala vôbec 2 mesiace. A doktor mi povedal, že to vyzerá že som dlho ani ovulku nemala... Poradil mi inofolic potom som to dostala presne A posledný mesiac zas nič.. Pichol vyvolavacku A dostala som to 4 dnivdozadu. Tak som nasadila dva krát inofolic denne tak uvidím
uvidím. 🙂
@tixx no tak už nemeškáme, ale v pohode 🙂 Ale tento mesiac to už určite výjde na 100%, alchemilkový čaj navarený, a môžme sa snažiť odznova. Inak túto tému beriem ako nejaké znamenie, lebo na MK som neni registrovaná dlho, a témy si len čítam nikdy neprispievam,ale tu ma niečo prinútilo sa zapojiť, takže je to na dobrej ceste 🙂 😉
@viwy @tixx 😀 Aj ja som v súkromke s babami od októbra.. Skoro všetky sme tam okolo 30tky a zatiaľ sa podarilo jedinej, najmladšej - tuším má okolo 25 🙂 Ja som si myslela, že som ešte mladá, ale asi som sa dosť zmýlila a je nás veľa v tomto veku, čo nám to už trvá dlhšie 😉
@zelka13 Mne, keď som bola v októbri na prehliadke, povedal Dr., že po troch mesiacoch pošle muža na spg.. Doma som môjho postrašila, takže som radšej odvtedy u Dr. nebola, a dávame si čas do ďalšieho októbra.. Tiež keď počul spg, zježili sa mu všetky chlpy 😀
Ja s Inofolicom začínam už tretí mesiac, jeden denne.. Mala som pravidelný cyklus, ale povedala som si, že skúsim.. Dokončím krabicu a asi si už ďalší nebudem kupovať, u nás nezabral 😝
Skúšala som aj alchemilku, aj grepový džús.. Myslím že u nás sú tri možnosti prečo to nejde - stres a životný štýl u mňa alebo životný štýl a leniví plavci u muža alebo možno nejaké neodhalené zrasty u mňa.. Lebo sa cítime zdravo obaja, ja mám cyklus na +/- deň presne.. Tiež ešte rozmýšľam nad ovu testami, možno ďalší cyklus.. 🙂
@patricia128 @nyky23
Inak baby, táto téma sa pôvodne volala inak - čosi že "jún 2014 - nie deň, ale celý mesiac detí".. ale adminom sa to asi nepáčilo a zmenili mi to 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To je krasny nazov temy,hned ma zaujal 😉