V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

ikusa11
28. máj 2014

To je krasny nazov temy,hned ma zaujal 😉

ushuaia
28. máj 2014

@nair vela stastia... 🙂

luckadominika
28. máj 2014

Držíme palce 🙂

rjanuska01
29. máj 2014

ahoj kočky 😉 v máji nič tak dúfam že ten jún to už bude 😀, ja som dnes 2DC, držím všetkým snažilkám palčeky 🙂 🙂 🙂

nair
autor
29. máj 2014

@ushuaia ďakujeme a @luckadominika ďakujeme 🙂

nair
autor
29. máj 2014

@rjanuska01 Ďakujeme 🙂
Ja budem pravdepodobne už dnes 1DC, dva dni som špinila, takže čakám, kedy sa mi MS spustí naplno. Ako dlho sa snažíte?

rjanuska01
29. máj 2014

@nair už cca 2 roky ale z toho zas bol mm veľa krát preč keď som mala plodné dni tak ako aj tento mesiac ☹
vy už máte nejaké mimi 😉

nair
autor
29. máj 2014

@rjanuska01 No tak to my sme s necelým rokom ešte iba začiatočníci 😉 Nemáme.. Ale máme už svoje roky, takže by bolo fajn.. 🙂 Čo vy?

nair
autor
29. máj 2014

@admin Premenovali ste mi názov témy?? Čo bolo na ňom zlé? 🙂
Btw., vyjsť, nie výjsť, sorry, musela som.. 😝

rjanuska01
29. máj 2014

@nair my tiež ešte nie tak dúfam že ten jún už vyjde 😀 😀 😀

nair
autor
29. máj 2014

@rjanuska01 Ja som rozhodnutá, že toto leto budem tehu, takže by sa to malo podariť čo najskôr 🙂 Držím prsty aj Vám 🙂

86alenka
29. máj 2014

Ahojte, pridám sa k vám 🙂 som 10 DC, tak snáď to tento mesiac vyjde...držím všetkým palce 😉

zelka13
29. máj 2014

Ahojte babulky. Pridavam sa k vam, dufam ze po 4 rokoch bude tento mesiac uspesny, a na konci mesiaca si vsetky najdeme vytuzene //

emilia25
29. máj 2014

Aj mne sa moc lubi ten nadpis kiez by bol u mna aj pravdivy bola by som ta mega najšťastnejšía zena na svete kedze kazdy mesiac mi meska a o pár dni pride teraz dosla 23.5 uz mam po nej tak ideme na dalsie kolo snazilkovania tak dufam ze to uz konecne vijde.uz som s toho zufala hotova.drzim vam vsetky palce az aj tento mesiac pribudaju krasne ruzove dve ciarocky a hlavne zdrave pokrAcovanie az do krasneho konca a teda este krajsieho zaciatku.

patricia128
29. máj 2014

Ani nám to nevyšlo v máji, tak dúfame, že v júni sa to konečne podarí ☹

tixx
29. máj 2014

caute kocky, pridam sa k vam, my sa snazime od septembra, dnes som asi 6DPO, no ak to tento mesiac nevyjde, tak uz v juni proste MUSI!!! 😉 tiez nemame ziadne babo este, ale ja uz mam 31 a velmi by sme s mm uz miminko chceli.
@nair @zelka13 @patricia128 @86alenka @rjanuska01

zelka13
29. máj 2014

@tixx ja mam dnes 14 dpo, cyklus mavam 31, takze 2 dni meskame, ale na testiku bol len duch aj to po limite, este zajtra presvedcit muzika aby siel na spermiogram (papiere ma vypisane od januara doma, ale boji sa toho ako cert 😕 , tak potom uvidime co dalej 😉

radka752
29. máj 2014

pridávam sa 🙂

patricia128
29. máj 2014

@tixx držím palce, my tiež nemáme ešte dieťa..a veľmi by sme chceli. Tak snáď sa uvidíme v marcovčatách všetký ktoré sme tu.. 🙂

nyky23
29. máj 2014

Baby, presne tento mesiac sa to každej podarí určite 🙂) Ja som 3Dc. Skúšam zvýšiť inofolic na dva denne tak uvidím 🙂 držím palce

viwy
29. máj 2014

Ahoj baby, rozmýšľam či sa pridať lebo už som vo viacerých diskusiách, ale ste tak super pozitívne naladené, že to proste nejde sa nepridať 😀 🙂 Snažíme sa už 5 mesiac 🙄 Tento mesiac som začala piť alchemilku, inofolic, grepový džús a mám 50 ovu testov, takže už pár dni testujem 😀 Ak to nevyjde teraz, tak už neviem! Dúfam, že si všetky nájdeme // 😵

tixx
29. máj 2014

@viwy no jasneee ze sa treba pridat, ja uz som tiez v jednej sukromke s babami, ale ked som videla tuto temu,tiez som si povedala,ze sa pridaaaam 😀

@nyky23 a vy sa ako dlho snazite?

tixx
29. máj 2014

@zelka13 tak budeme drzat palce,aby to meskanie pokracovalo 😉 daj urcite vediet 🙂

tixx
29. máj 2014

@patricia128 to je zlate, ze v marcovcatach 😉 no dufam,ze to tak naozaj bude, v juni to vsetky dame! ako dlho sa snazite o mimi?

nyky23
30. máj 2014

@tixx no my od októbra. Lenže som vysadila antiku A nebola som U doktora. Síce som to dostávala ale ras slabo potom silno. Až som to raz nedostala vôbec 2 mesiace. A doktor mi povedal, že to vyzerá že som dlho ani ovulku nemala... Poradil mi inofolic potom som to dostala presne A posledný mesiac zas nič.. Pichol vyvolavacku A dostala som to 4 dnivdozadu. Tak som nasadila dva krát inofolic denne tak uvidím
uvidím. 🙂

zelka13
30. máj 2014

@tixx no tak už nemeškáme, ale v pohode 🙂 Ale tento mesiac to už určite výjde na 100%, alchemilkový čaj navarený, a môžme sa snažiť odznova. Inak túto tému beriem ako nejaké znamenie, lebo na MK som neni registrovaná dlho, a témy si len čítam nikdy neprispievam,ale tu ma niečo prinútilo sa zapojiť, takže je to na dobrej ceste 🙂 😉

nyky23
30. máj 2014

@viwy grepovy džús k niečomu pomáha? Inofolic berieš dva x denne?

nair
autor
30. máj 2014

@viwy @tixx 😀 Aj ja som v súkromke s babami od októbra.. Skoro všetky sme tam okolo 30tky a zatiaľ sa podarilo jedinej, najmladšej - tuším má okolo 25 🙂 Ja som si myslela, že som ešte mladá, ale asi som sa dosť zmýlila a je nás veľa v tomto veku, čo nám to už trvá dlhšie 😉
@zelka13 Mne, keď som bola v októbri na prehliadke, povedal Dr., že po troch mesiacoch pošle muža na spg.. Doma som môjho postrašila, takže som radšej odvtedy u Dr. nebola, a dávame si čas do ďalšieho októbra.. Tiež keď počul spg, zježili sa mu všetky chlpy 😀
Ja s Inofolicom začínam už tretí mesiac, jeden denne.. Mala som pravidelný cyklus, ale povedala som si, že skúsim.. Dokončím krabicu a asi si už ďalší nebudem kupovať, u nás nezabral 😝
Skúšala som aj alchemilku, aj grepový džús.. Myslím že u nás sú tri možnosti prečo to nejde - stres a životný štýl u mňa alebo životný štýl a leniví plavci u muža alebo možno nejaké neodhalené zrasty u mňa.. Lebo sa cítime zdravo obaja, ja mám cyklus na +/- deň presne.. Tiež ešte rozmýšľam nad ovu testami, možno ďalší cyklus.. 🙂
@patricia128 @nyky23

nair
autor
30. máj 2014

Inak baby, táto téma sa pôvodne volala inak - čosi že "jún 2014 - nie deň, ale celý mesiac detí".. ale adminom sa to asi nepáčilo a zmenili mi to 🙂

nair
autor
30. máj 2014

@nyky23 Grepový džús by mal byť na plodný hlien.. U mňa to nejak nefungovalo, skúšala som jeden mesiac 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre