Ahojte dievčatá, koľko DPO ste boli, keď Vám ukázal tehotenský test // ? 🙂
ja som si spravila cca 3 dni pred ocakavanou menstruaciou a boli tam jasne 2 ciarky, spravila som z toho soku 3 testy 🙂, ale to uz ma boleli prsia a mala som nejaky vnutorny citak, ze to nebude PMS 🙂
Dpo neviem ale bolo to 8 dní pred ms a to nám 30dňové cykly
Na 9den po sexe, ale to som bola aj po ovulacii.
10 dpo
Ďakujem za odpovede baby 🙂 Lebo mavam 30 - 31 dnove cykly a mám dostať v sobotu. A veľmi ma to láka spraviť dnes test 🙂
Mne ukazalo az po tyzdni od meskania pricom som presne vedela kedy som mala ovulaciu a kedy som priblizne otehotnela ..
Mne meškala “mrška” 3 dni a mala som slabučkého ducha ☺️
Ja mam 28d cykly a cca 3dni pred menzesom bolo vidiet aj druhu ciarku, sice slabu ale bolo...pockaj aspon do stvrtku.
Už 7DPO som mala slabucku čiarku 😊. Ale ja som bola šiši čo sa týka testovania. Mala som v tom veľkú záľubu, preto som tak skoro testovala 😃.
1-2 dni pred začiatkom menzes (poobede) a keďže vyšiel pozitívny, tak som dala ešte jeden ďalší deň ráno a už to bolo uplne jasné 😍
Ahojte chcem sa opýtať ms my mešká 10 dní test som si robila v piatok digitálny a ukázal mi 2-3 tehotenstva. Chcem sa opýtať mávam hrozne tlaky a pichanie v podbrušku a vaječníkov a tiež kríže ma bolia. Mam ísť k lekárovi alebo mám počkať? Neviem či to nebude skoro
@mojezlate ja idem k lekarovi az ked budem 6tt+4 a sestricka povedala, ze to je tak akurat, t.j. meskat mi bude 18 dni
Mne ukázal ducha prvého 30dc, bolo to presne 12 dni po... 😉
Ja som si robila v den ocakavanej menst. a to dokonca popoludni, co som dovtedy pila veeela tekutin a ukazalo mi uz slabu ciarku
Ja som mala 3 dni pred, a uz ukazal😊
Ahojte, mám na vás otázku ... robila som si testy a prvé mi vyšli relatívne pozitívne samozrejme druhá čiarka na prvých dvoch testoch nebola hneď až taká silná a následne som si robila iné a tie mi nevyšli vôbec pozitívne... mám 4 dni pred začiatkom menštruácie mohla som počkať ale nedalo mi to... prosím čo si o tom myslíte ? Je možné že by mi prvé dva testy ukázali zlý výsledok ? Ďakujem 🙂
Alebo majú modré menej farbiva alebo ide o biochemicke...
Testni ešte raz tým woman secret, a keď bude čiarka slabá tak ms pravdepodobne príde.
@spetka358
@hennyinnsbruck chcem si kúpiť dnes test clearblue všetci ho chvália tak by som zajtra ráno skúsila ešte ten...
@spetka358 mne ukazal 3dni po meskani ms iba ultraslabulinku takmer neviditelnu ciarku a to cakame dvojicky ked by Malo HCG stupat ozaj rychlo... Tak neviem...
@spetka358 to je zbytočné..digi ti ukáže 1-2 aj keď sa embryo neuchytí.
Ty musíš vidieť ci ten test silnie. Preto je naj rovnaký test urobiť.
@spetka358 vsak podla mna to je uplne jasne. Si tehotná. Na tych spodnych dvoch he slabsia, aj ked sú robené neskor, je to skratka iny druh testu. Pozri akú maju citlivosť... ci sú to 10, 25, 5'... ja som si urobila dojopy 8 testov, každý mal inak silnú ciarku, a pritom to bolo vzdy den po dni..
Gratulujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sisa22x 10dní 🙂 ja som radšej počkala, aby som mala viac menej istotu 🙂