Ahojte mamicky chcela bi som od vas radu tuzime s partnerom o babo uz 3mesiac sa snazime.a nic robila som si aj test jeden ukazal //a ostatok / beriem kyselinu listovu sex mame 3/4krat denne snazim sa to v sebe co najdlhsie udrzat pred rokom som potratila prosim dajte mi vediet a poradte dakujeeeeeem 😨
3 mesiace je nič. 3-4 x denne sex? 😀 Stačí každý druhy den, aby spermie mali šancu sa tvoriť a dozrieť 😀
Ahooj..ja som na tom nejako podobne..Len my sa snazime o babo uz druhý rok.. a zatial nic.. Každý mi vraví že sa nemám bat že všetko je o psychike..je to zákon schválnosti..čím viac niečo chceš nejde too.. no aj ked sa pokúšam nemyslieť na to neda sa to.. Pokial viem nie je dobre mať sex vždy.. mali by ste sa milovat cca kazdy druhý den aby boli priatelove rybicky rychlejsie a oddychnute.. 😊 .. skus to možno to vam pomôže..
Ajojte Ďakujem za radu tak to spravime a uvidime tužime po babu a ani nemyssslim na to a stále nič moja kamoška neberie antiku 10den a je tehotna a mala aj menzes tak nwm už skusam hocico budem stastna ak to zaberie s partnerom si dame pauzu 🙂 🙂 :-* 🙂 :-P
Uz som to priatelovi povedala tak skusime tuto metodu sex raz za 2/3dni a uvidi sa co a ako to bude :-* 🙂 🙂 🙂
A moja kamoska za mesiac otehotnela a to je ties kratka doba :-\
@ariana195 - že 3/4x denne 😲 😲 , moj vrcal, ked musel 2/3x tydenne. 😀 My sme tiež takmer 2 roky bojovali, potom diagnozy, 2 deti z IVF. A po 8 rokoch od zaciatku snazenia, ked sme mali deti za pomoci lekarov a nikdy nic, zrazu aj tretie prirodzene, napriek diagnozam...hoci myslim, ze u nas bol naj(s)prostejši dovod - chlap nemal nikdy zaujem o sex. Asi ako baby radia, snazenie sa obden je lepsie. Mimochodom nase tretie bolo z jedineho razu v tom mesiaci. 😉
Moj priatel bi to chcel stale ja som za a dakujem za radu ak budem mat nieco nove dam vediet 🙂
Ahoj. Skus si kontrolovat plodny den ako ja a vyslo to naa prvy sup☺
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=136 no je to pozitivny test a bola by si keby to bol tvoj test a nie foto stiahnute z netu 😊
Vsak jasne,novo vytvorený nick a pise kraviny,zas sa niekdo nudí 😕
Ginekolog???? 😂😂😂😂 nie nahodou gynekolog??? Moja zlata tu si z nas srandu robit nemusis ajtak sa nato pride,,,ze klames😕 bavi vas to???? Ak sa nudite idte sa hrajkat na detske ihrisko tam si mozte robit srandu z niekoho ineho😉😉😉 a ten test je total fake..... Dobre zahrane divadielko👍👍👍👍
@ariana195 z vlastnej skusenosti viem, ze kazda z nas otehotnie inak. S prvou dcerkou som otehotnela po liecbe (po vysadeni anticoncepcie som mala rozhadzany cyklus az natolko, ze som musela ist ku gynekologovii,kde som cca polroka chodila ako na klavir). Dcerku som kojila 2 roky, ale pocas tej doby som nemala mrchu. Problem nastal ked sme sa zacali snazit o druhe. Mala anovulacne cykly takze znova mi gynekolog nasadil lieky aby sa mi to upravilo, ale aj tak trvalo 9 mesiacov kym som otehotnela so synom. S druhou dcerkou som otehotnela dost netradicne - dokonca gynekolog s 30 rocnou praxou mi povedal, ze sa este nestretol s takymto pripadom. Synceka som prestala kojit 3. januára a prva mrcha od pôrodu mi prisla az 25. januara ale v tom case som uz bola tehotna.
Takze nestresuj sa, netlacte s priatelom na "pilu" ono to pride ked to bude mat prist 😉
To by som chcela vidiet to 4krat za den. To ako nechodia ani do prace?
Prepáč za môj príspevok, ale nedá mi to. Vy ste výkonnostne lepší než olympionici! 😀
@catherinah chodime do prace a stihat sa da vsetko ked sa chce 🙂 🙂 🙂 milujeme sa lubime a chceme babo snad to aj bude 🙂
Riesite tu chybi co som od vas nechcela potrebovala som radu ako otehotniet a ked si robite srandu nech sa paci mozte ale.zo seba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nie kazdy sme naj v pravopise a dakujem za vasu radu
@ariana195 chod k lekarovi, nech Ti vezme krv, ked testy mas rozne.
A vygoogli si elementarne veci, ked potrebujes vediet ako otehotniet.
@ariana195 tri mesiace sú veľmi málo, treba, ako radili baby, sex každe 2-3dni... nám prvá trvala cca pol roka, druhá bola náhoda, keď staršia mala 8 mesiacov, zrazu mi bolo zle a tak som si urobila test a bol pozitívny... na tretie tehu sme si počkali cca 6 rokov, neriešili sme, proste sme sexovali bez ochrany s tým, že sa potešíme ak sa podarí. Tehu nedopadlo dobre, skončilo v 8tt. a trvalo ďalšie 3 roky kým som znova otehotnela 🙂 teraz je všetko ok, už len čakám, kým porodím 🙂
Pri prvom nam to trvalo cca 7 mes. kym som otehotnela, pri druhom 2mes. tak sa neboj, urcite sa podari. Len sa na to netreba tak velmi sustredit. Mne vzdy pomohlo zacat sa sustredit a nieco ine a otehotnela som ani neviem ako 🙂 a ako tu uz bolo pisane, staci mat sex kazde 2-3 dni. Drzim palce 🙂
@barbora0502 prepac .z.e ti pisem ale ak sa snazite uz dvca roky a nic.tak by ste mali navstuvit odbornika.ten zisti .kde je problem.
Mne sa to síce ľahko povie, ale hlavne sa nestresuj. Proste si to užívaj. Sex nemaj tak často. Až kebyže sa rok nedarí tak choďte za lekárom. Držím palce.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vykašli sa na testy, aj na snaženie, proste si uživajte sex a jeden druhého, života čo má príst príde, trápením a rozmyšlaním si nepomôžeš, niekto otehotnie hned niekto za 5 rokov až, a čim viac sa stresuješ preto tym je to horšie, pohoda veget a ono to príde
kys. listová je dobrá na to pred otehotnením aby mala mamička určitu dávku v sebe a predišlo sa napr ráštepu
všetko je v hlave ako fakt