Ahojte snazime sa o babo len beriem duphaston a kyselinu listovu a ja si myslim ze to koli duphsstonu sa nam nedsri alebi aj to ze som mala mimomaternicove a odobrali mi pravy vajcovod... Uz som zufala
Ahojte, my sa snažíme vyše roka, beriem 5ty mesiac utrogestan kvoli nizkemu progesteronu, kúpila som si aj gynex kvapky keď sú na ne veľké chvály tak uvidíme. Mam pcos a anovulacne cykly 😏
@miska7754 pol roka ešte nie je tak veľa.... možno sa vám pošťastí o pár mesiacov.... každopádne treba dať prešetriť aj partnera....my sme nevedeli že problém je u neho, myslela som si že u mňa keďže nemám ľavý vajcovod a ešte mávam aj anovulačné cykly a samozrejme nepravidelné (25-38)...
My sme sa tiež začali snažiť. Po 10 rokoch chceme k nášmu synovi súrodenca. 🙂 Ja som brala 6 rokov HAK. Vysadila som a beriem kyselinu listovú. Nič viac. 🙂
Držím palce nech sa podarí. 💪
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska7754 ahoj aj ja som na tom rovnako... akurát ja nemám kvôli mimomaternicovému ľavý vajcovod.... snažíme sa už skoro 2,5 roka....vy koľko?