Snažíme sa o druhé bábo

miska7754
17. jan 2022

Ahojte snazime sa o babo len beriem duphaston a kyselinu listovu a ja si myslim ze to koli duphsstonu sa nam nedsri alebi aj to ze som mala mimomaternicove a odobrali mi pravy vajcovod... Uz som zufala

lalulola
17. jan 2022

@miska7754 ahoj aj ja som na tom rovnako... akurát ja nemám kvôli mimomaternicovému ľavý vajcovod.... snažíme sa už skoro 2,5 roka....vy koľko?

veornika
17. jan 2022

Ahojte, my sa snažíme vyše roka, beriem 5ty mesiac utrogestan kvoli nizkemu progesteronu, kúpila som si aj gynex kvapky keď sú na ne veľké chvály tak uvidíme. Mam pcos a anovulacne cykly 😏

miska7754
autor
17. jan 2022

@lalulola my sa snazime pol roka a zatial nic a som z toho zufala :-

lalulola
17. jan 2022

@veornika držím palce

lalulola
17. jan 2022

@miska7754 pol roka ešte nie je tak veľa.... možno sa vám pošťastí o pár mesiacov.... každopádne treba dať prešetriť aj partnera....my sme nevedeli že problém je u neho, myslela som si že u mňa keďže nemám ľavý vajcovod a ešte mávam aj anovulačné cykly a samozrejme nepravidelné (25-38)...

miska7754
autor
17. jan 2022

@lalulola tak vy mate u partnera problem?

ajko2011
17. jan 2022

My sme sa tiež začali snažiť. Po 10 rokoch chceme k nášmu synovi súrodenca. 🙂 Ja som brala 6 rokov HAK. Vysadila som a beriem kyselinu listovú. Nič viac. 🙂
Držím palce nech sa podarí. 💪

lalulola
17. jan 2022

@miska7754 áno

miska7754
autor
17. jan 2022

@lalulola a co ma ak sa smiem spytat

lalulola
17. jan 2022

@miska7754 asthenozoospermia

loisgigi
17. jan 2022

@miska7754 Snažili sme 4 roky! V CAR ešte pred zákrokmi, pri vstupnom konzultácii nám doktor odporučil pre mňa Inofolic pre muža Folandrol! Na 2 stretnutie sme už nemuseli ísť! Teraz som v 6. Mesiaci!

lalulola
17. jan 2022

@loisgigi wau úplne super....y ideme na druhé stretnutie do car, ale už som zmierená s tým že to prirodzene nepôjde....

loisgigi
17. jan 2022

@lalulola ja som s tým tiež zmierila, možno aj to pomohlo! Fakt neviem!

miska7754
autor
17. jan 2022

@lalulola to je co

lalulola
18. jan 2022

@miska7754 Astenozoospermia je ochorenie, ktoré podľa najnovších informácií v oblasti medicíny tvorí takmer 50% mužskej neplodnosti. Tento výraz znamená zníženie rýchlosti pohybu spermií v semennej tekutine (ejakulát).

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre