Ahojte baby som tu nová a chcem sa opýtať je možné, že som tehotná keď sme s priateľom mali nechránený sex päť dní po MS tzv prvý týždeň po skončení menzesu
@adeladulova takže už iba čakať na to aby som si urobila test a to môžem budúci týždeň alebo až neskôr
Test treba robit najlepsie v den MS, niekomu ukaze aj skorsie mne napr. 3 dni pred MS uz ukazal..
Tak najlepšie bude keď asi počkám i keď neviem ako mám dovtedy robiť pracujem totiž v obchode a treba tam robiť všetko nie len v kase byť treba aj vykladať tovar a najťažšie z toho je asi zelenina
A je možné už aj pociťovať nejaké príznaky tehotenstva 4 dni po možnom oplodnení
Ako napríklad hnačka a časté močenie alebo ešte nie
lujza_neodpisala si.....
Chcem sa opýtať je možné že som tehotná aj keď mi test ukázal negatívny výsledok alebo to skúsiť neskôr lebo je to ešte skoro a čerstvé
@smejusko gratulujem podľa mňa sa menzes nedostaví 9mesiacov 😉
@sofinka1301 ja si myslim uz po tolkom yrapeni ze to he nezmysel....
Mozno tie 2 ciarky znamenaju ze sa mi ma dostavit menzes.... .uz som zmatena fakt neviem 5 dni mi.meska
@smejusko no myslím ze tehu test neukaze blížiaci menzes... Uvidíš ale myslím ze po toľko trápení prišla krásna správa 😊držím palce 😊potom napíš ako si dopadla
@vevericka318 môžes aj nemusíš...
Dnes rano robeny tj.2 test
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, je to mozne, vzdy je to mozne ked mas nechraneny styk.
Ovulacia u vacsiny zien nastava na 12-13ty den cyklu, t.j. od zaciatku menstruacie...