Ahojte dievčatá rok sa snažíme o bábätko, z toho 4 mesiace pravidelný sex , sledovanie ovulácie a stále nič .. menzes býval pravidelný teraz mešká 17 dní ,test negatívny .. vám sa po akej dobe podarilo otehotnieť?
Ja by som už pri 17dňovom meškaní išla k dr, na krv aspoň aj keď test ukazuje negativitu 🙂
Nerozumiem, rok sa snažíte, a pravidelný sex je 4 mesiace? Lebo reálne cca po roku pravidelného styku sa berie, že je daky problém, ak partnerka neotehotnie.
Ja som 1x otehotnela po 5 mesiacoch, skončilo MA
2x po polroku od potratu, syn má 2,5 roka.
3.x som otehotnela, keď mal syn 10 mesiacov, doslova "náhodou""lebo po pôrode som mala ešte nepravidelne cyklus, nevedela som od sledovať ovulaciu, keďže menštruácia prišla iba raz a potom už neprišla.
Ak čítam správne, tak sa snažíte 4 mesiace. Ak sa budete snažiť s pravidelným sexom 12mesiacov a nič, išla by som k lekárovi s partnerom na základne vyšetrenia. My sme sa snažili 4 mesiace a nič, tak som šla s manželom len na základne vyšetrenia, predsa mám 36r, čiže čo mesiac to stratený čas a našli máme diagnozu oligoastenozoospermia u manžela.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.