Snažíme sa

11. nov 2024

Ahojte je to síce ešte len druhý mesiac a viem že sú ženy ktoré sa snažia otehotnieť už niekoľko rokov alebo mesiacov ja mám už 3 deti zo vzťahu staršieho teraz mám nový vzťah najmladšie dieťa má 11 mesiacov s priateľom novým sme sa rozhodli že by sme chceli mať aj svoje no zatiaľ sa nám nedarí menštruáciu nemám zatiaľ 28 dní príde mi aj o 3 dni skôr užívam Leidyvitu Chcem sa spýtať či niekto má partnera alebo manžela s čírim ejakulatom ? Či to náhodou nemôže byť problém sme mladý obaja už som rozmýšľala že by skúsil spermiogram Ale rozhodla som sa dať tomu ešte čas do nového roka 🙂 drzim palce snazilkam 🙂

januska12323
11. nov 2024

Nechcem ťa uraziť ale takto skoro by som si s novým len priateľom dieťa nerobila. Píšeš, že ste mladý tak kam sa ponáhľate? Nechcete sa spoznať aspoň rok dva kým pribudne ďalší záväzok?

really8
11. nov 2024

Fuuuu nechces spomalit?

autor
11. nov 2024

@januska12323 prepac sme spolu skoro rok a je to na kazdeho veci a pozname sa uz 3 roky ako kamarati a teraz sme 11 mesiacov ako vo vztahu tak preco nie ?

autor
11. nov 2024

@really8 pozname sa uz 3 roky no vo vztahu sme 11 mesiacov 🙂

autor
11. nov 2024

@really8 a pre mna je to teraz idealne a nie ked budem mat 30/35 rokov na dieta to uz nechcem 🙂

januska12323
11. nov 2024

Veď v pohode každý sme iný, zatiaľ tomu nechaj voľný priebeh.

bielasovicka
11. nov 2024

Aká mladá si keď už máš 3 deti?

autor
11. nov 2024

@januska12323 dobre 🙂 Myslela som si že je to ešte veľmi krátko

katik22
11. nov 2024

Najmladšie dieta má 11 mes … asi by som si tento krok premyslela .. aby si si nehľadala nového partnera , ale uz so 4 detmi …

bielasovicka
11. nov 2024

@katik22 👍👍🤣

bielasovicka
11. nov 2024

@katik22 tiež nechápem...

alissa1222
11. nov 2024

A potom že je plný fb príspevkov som slobodná mamičkami s 3/4/5 deťmi a sme v núdzi prosim o potraviny a tak dále..

really8
11. nov 2024

Obavam sa ze to nie je pre teba idealne. Mozno z pohladu veku ale nie z pohladu existencneho

ahhola
11. nov 2024

Neskumaj jeho ej💦 a radsej hamuj... na 2 roky si daj Danu, zotav sa, este vypelhaj najmladsie a potom sa uvidi. Ukuchtis stvrte a vykluje sa z neho hnup, co potom?

really8
11. nov 2024

A to kolko sapoznate je irelevantne. Kolko si sa poznala s otcom tvojich troch deti a ako to dopadlo? Teda predpokladam ze mas vsetky tri s jednym.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. nov 2024

@really8 8 rokov som Poznala môjho ex partnera len že po poslednom dieťati sa bohužiaľ ma podviedol a našiel si inú priateľku Áno a som slušná a mám všetky 3 deti s jedným len bohužiaľ táto skupina ako vidím ide veľmi dole vodou možno niektorí sa tu poznajú 8 až 10 rokov a potom si robia deti ale viem koho poznám Žiaľ moje 3. dieťa nie je plánované ale je tu a som veľmi šťastná zanho

autor
11. nov 2024

@ahhola dakujem Ale nepodporujem danu ani antikoncepcie A viem s kým by som si robila dieťa ale nevadí každý ako vidím je tu veľmi múdry a stará sa do života pýtala som sa ohľadom iných veci

autor
11. nov 2024

Každopádne ak je tu nejaká snažilka alebo mamička Ktorá by si rada popísala poradila navzájom si držali palce určite by som bola veľmi rada a nie som tu preto že by som tu niekoho mala kritizovať koľko má detí alebo kedysi chcem robiť dieťa a s kým podľa mňa tieto veci sú neni podstatné podstatné je to aby sa tu našli aj normálni ľudia a nie hneď každého hádzať do jedného vreca !!!

really8
11. nov 2024

Pozri nikto ti chce zle ani ti nezavidi. Len sa nad tym prosim zamysli. Tvoje deti ta urcite teraz potrebuju. Pre ne je to tiez tazke obdobie. Mas este zamilovane okuliare, princ ta zachranil z porodnice, hormony. Pestuj co mas v prvom rade

okm221
11. nov 2024

Ahoj, ja mam 25r dve deti a chceme tretie ale mam manžela sme spolu 7r, čiže tieto rodinné pomery mame usporiadané, mame svoj dom, svokrovcov a rodičov, ktorí nás milujú.. .. Tiež som po potrate a už viac x mi písali ženy ze kde sa ponáhľam a mrzke komentáre 😂 ale je to na každom ako sa rozhodne, ja tiež nechcem mať deti po 30tke.. Vždy bol môj sen mat za sebou detičky

januska12323
11. nov 2024

Nikto ti nechce zle ale pred plodenim treba aj rozmýšľať.

vler
11. nov 2024

Autorka ked si vulgarna tak to naozaj chod niekde inde; tvoj vulgarizmus tu chybat nebude

autor
11. nov 2024

@okm221 Ahoj konečne normálna žena Ja už rodičov nemám ani on žijeme v byte a a tiež sme mlady 🙂 Môžme si kľudne napísať súkromnú správu ak by si chcela

autor
11. nov 2024

@vler 😂😂🤣😂 Ani vy mi chýbat nebudete

stanzi
11. nov 2024

Autorka, mas 3 deti a najmladsie nema ani len rok. Mala by si sa venovat sucasnym detom, potrebuju ta…a nie vyrabat si dalsie. A ano, na toto si sa nepytala, ale je to diskusia, kazdy moze napisat svoj nazor 🤷‍♀️

autor
11. nov 2024

@stanzi Pozri každý môže mať svoj názor niektorí si robia dieťa ešte keď má dieťa pol roka dobre ja som sa pýtala troška inú tému a nie aby sa niekto staral do života ďakujem

autor
11. nov 2024

@stanzi Ale povedzme si úprimne každý sa tu väčšinou stará iba do života nie na to aby poradili alebo pomohli

petamich
11. nov 2024

2 mesiace snazenia sa je nic, bezny par otehotne v priemere po 6-12 mesiacoch, ak by sa po 6 mesiacoch nepodarilo, zacala by som si sledovat ovulaciu, pripadne sa poradila s lekarom, kazdopadne tak po 1 roku snazenia sa bude lekar cosi riesit 🙂 drzim paste, k poctu deti atd. sa vyjadrovat nebudem, je to tvoja vec

autor
11. nov 2024

@petamich Ďakujem veľmi pekne za konečne rozumnú odpoveď Akurát som menila gynekológa budúci mesiac mám prehliadku tak isto to spomeniem aj tam

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre