Ahojte dievčatá, nájdem tu nejakú snažilku, ktorá má po 30-tke?
V mojom okolí dievčatá majú už deti a to sú aj mladšie odo mňa tak ma niekedy chytá panika, že zaostávam 😬
Keďže plánujeme len naše prvé 😅
Tak baby kľudne sa pridajte, budem len rada 😋
Ja som mala prveho v 32 rokoch. Netreba sa bat, dnes to neni taka katastrofa 🙂 uzivajte sex a hadam sa podari 👍
@dublinka22 @mimirka32 jeeeej ďakujem baby, tak som rada, že predsa som v tom neni sama 🥰
Ja som mala prve v 30, druhe ani neviem, ako, v 32 a tretie take korona dietatko v 37. Uz mam 38 🙂. A to som mala vselijake problemy a strasili ma, zebprirodzene to nepojde. A aha ho, slo 🙂. Kamoska 32 a 35 na prvy sup, sesterka v 40 prve ako nic 😉
Je nas dost, dnes je to uz skor norma ako vynimka, mat prve po 30. Netreba sa dopredu stresovat. Pevne verim, ze budes v tejto nasej kategorii.
@lizabet Ja som sice v 29tke otehotnela, v 30tke porodila. Teraz mam 32 a uz skoro rok sa snazime o dalsie mimcoo
@petra_bororo tak super, držím palce aby sa vam čo najskôr zadarilo 🙂
ja mám 31, tento rok 32, o dieťa sa snazime uz ani neviem, asi rok :D zatiaľ pár bichoem.. ak to nevyjde do dalsieho roka tak pojdeme na vyšetrenia
Ja som mala prve v 33 a teraz mam 36 a cakam druhe,rodit budem v 37 🙂
je nás tu požehnane po 30 a problémy s otehotnením nemusia mať súvis len s vekom ako sa to prezentuje...
@marycarrie u mna je všetko v poriadku manžel ma veľmi zlu morfologiu. Pre nas by toto bolo zbytočne. Nie je to iba o žene. Tam musí klapnut aj z mužovej strany
@marycarrie dakujeme 🙂
Super baby tak sa nás tu nazbieralo viac, teším sa 🙂 držím každej palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lizabet ja mam 32, kamaratka rovnako, priatelova sestra 31 🙂