Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉
@zuzkazp testovala som sa ale prestava ma.to bavit. Snazime sa rok a stale nic. Partner je ok.mal vyborne vysledky. Ja som nebola v poriadku. Nemala som ovulaciu ale uz sa to lepsilo . Ale stale akosi nic. Bola som si ista ze na dovolenke to dame . Šum mora slnko a vela sexu🤣 a nic z toho. Tento mesiac nic nesledujem. Lebo som uz strasne deprimovana. Doktora navstevum kazdy mesiac aby mi povedal ze ci mam ovulku . Lenze doktor ma dovolenku. Len treba dufat 🤰
ahoj, ja som zatial ovu testy nerobila, ale rozmyslam ze objednam ak tento mesiac sa nepodari....zatial som merala bazalnu teplotu prvykrat, to ma moc nebavi lebo treba vzdy ten isty cas, aj cez vikend, napr dnes som vstavala skoro o hodinu skor, a hned mi dalo prazdny kruzok, neda sa relevantne analyzovat, kedze nie je tu istu hodinu merana. ako dlho sa snazite?
@katkajahoda ahoj od januara. Myslela som ze to bude sup sup. Ale testy som si robila 1x no chcem v tom pokracovat. O tomto merani teploty som si este nestudovala, dr povedal ze nie je dovod na paniku. Ale uz ma to zacina dost trapit
@zuzkazp ja rozmyslam ze prestanem merat, lebo mi to sposobuje viacej stresu ked sa tak sledujem....ja som myslela ze sa podari na svadobnej ceste v juni, pohoda, more, relax....a nepodarilo sa :(
ja som si kupila pristroj daisy za 350eur a som leniva ho pouzivat 🤣🤣🤣 kazdopadne ovulku mam citim kedy aj bez merania podla hlienu a najma sex drive. bola som 4krat na folikulo kde mi to potvrdili. nuz ale darmo mam ovu a sex ked drahy ma tak 10 dobrych plavcov k vajicku nuz...
@katkajahoda mne uz vela ludi povedalo ze nemysliet na to. Lenze to sa neda. My mame v auguste dovcu. Tak uvidime... 😕 mame to my tazke
@zuzkazp ved prave, neda sa na to nemysliet ked clovek velmi chce :/ drzim palce nech sa podari na dovci 🙂
Tiez mi povedal ze rok je malo ze po roku to pojde ale zas ze uz mam 33 takze treba si svihnut 🤣
@zuzkazp ak ma zdrave spermie a ty cca pravidelny cyklus klasicjej dlzky tak staci mat sex kazdy druhy den medzi cca 7. a 17. dnom cyklu. ak je vajicko vypustene je oplodnitelne v cca 12-24hodinovom okne. spermiam trva dostat sa dnu 30 minut az par hodin a prezit tam vedia aj 3 dni. cize ono teoreticky ani ovulku netreba sledovat.... sanca na otehotnenie je v jenom cykle je cca 20-25 percent ak ste zdravi. cize si predstav ze si davas loto tiket raz mesacne a sanca na vyhru je 20percent. sanca ze nevyhras je 80 percent 🙂 cize byt nestastna je statsticky blbost lenze tuzba je jasna. my uz aspon vieme kde je chyba a preco cakame tak dlho. tipujem ze do roka riesime ivf
mam 30 r, a skusame prve,tiez som si kupila prvykrat ovu testy,tak sa s tym po ms budem hrat :D,ale manzel mal zle vysledtky spermiogramu..
Ahojte dievčence, ja sa k Vám pridám ale s "pesimistickým názorom", ovu mám, prebieha, robím pravidelne testy ktoré vychádzajú, taktiež meriam teplotu, nie je to žiadna veda, aj ked vstaneš inokedy sa to dá zaznačiť. Bohužiaľ tomu budú už tri roky čo sa to takto ťahá. Je to ubíjajúce.. podstúpili sme aj 2xIUI, o IVF nejako nerozmýšlame...Manžel je tiež OK. Prebíjame sa dňami, mesiacmi, rokmi.. a tiež obaja cez 30.... ale tak základ je neprestať VERIŤ. 🙂
@alaza ahoj, prosim ta, ale ked rano zmeriam o hodinu skor, tak mi uz graf vo FF nechce robit analyzu a vyznaci tiez takym prazdnym kruzkom....
@alaza sme podobne vekom aj dlzkou snazenia. u nas som ja ok podla vsetkeho manzel slaby spermiogram. je to ubijajuce niekedy mas pravdu. urobili vam test ako sa chovaju spermie v tvojom hliene plus reprodukcnu imunologiu plus hematoligiu a stitnu zlazu? na prefukoch si bola? drzim palce. mne je lahsie aspon v tom ze po dvoch rokoch viem co je zle
Ahojte. Ja sa pridam aj ked uz mam malu. Trosku Vas povzbudit 😁. My sme nevedeli otehotniet asi dva roky. Priatel mal pomale spermie ale ja som bola udajne OK. Potom sme to prestali na cas riesit. Odstupom casu sme sa zacali snazit znova. Priatel mal uz spermie v poriadku tak zacali so mnou. Zacala som si robit ovu testy,ale nejako mi to nevychadzalo ze by som mala mat ovulaciu. Doktor mi predpisal lieky aby som mala ovu. Po pol roku co sa najviac mozu brat,tak nic. Kedze zacinalo leto,tak sme si povedali,ze po lete to budeme riesit dalej. Ale nakoniec sme nemuseli. Proste sme sa na to nesustredili,uzivali si a po mesiaci sme mali dve ciarky na teste. Drzim Vam vsetkym palce 😘
@katkajahoda neviem podstatu tej apky FF, ale čo mam ja v mobile tak tam zadávam len teplotu a nepyta to odomna hodinu. Ked vsteneš o hodinu skorej... tak si daj tu zmeranú teplotu + 0,1 a máš teplotu ako by si vstávala normálne. Na tejto stránke je to super vysvetlené https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav.... Dúfam ze pomôže.
@alaza dakujem, precitam 🙂 no ja som vcera zmerala o hodinu skor a bolo 36,98, cize pridam a bude 37,08, co som si namerala aj dnes :D som nevedela ze o hodinu sa az tak zvysi.....
@katkajahoda ano teoreticky by to malo byt správne... a celkom dobrá teplota 🙂
@alaza dnes ma prist ms, alebo zajtra, robila som rano test ale je biely 😢 tak možno zajtra klesne teplota....
@katkajahoda no ale na to ze by mala príst MS je vysoka 🙂 ked zajtra neklesne a MS sa nedostavi bude väčšia nádej. 🙏
@alaza joooj to by som bola stastna keby to vyslo 🙂🙏🙏🙏 len ten test je biely.....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj..min.mesiac som mala odsledovanu na test aj hlien ale nezadarilo sa..tento mesiac som testovala iba 3krat viac testov som nemala a nezachytila som..teraz neviem ci som uz po alebo len teraz prebieha..lebo podla testov uz asi bola (bledli),ale podla pocitov mam teraz..no neviem..🙄