dobry den viem, je to krátka doba od decembra 2013 sa snažíme o bábetko, ale zatial bez uspechov, poradíte dobre triky a tipy? dakujem vopred. Viem, myslíte si, že prehánam, ale asi aj ano....som z toho nešťastna ☹
@lalinko2010 ja viem, už najvyšší čas, na krku 30tka a stale nič, ☹
@zuzanag1 ahoj, dobre si napisala ze od decembra 2013?? ved to je teraz - tento mesiac.. mozno si uz tehotna a este o tom ani nevies, lebo testy ukazu vysledok az neskor 🙂 drzim palce aby to tak bolo
@linda20111 ahoj negativny mam tehotensky test, ale v pond som zvracala večer, v utork ma napínalo na zvracanie a točieva sa mi hlava, no TT negat ☹
@zuzanag1 mne raz povedali pri prvom bábu o ktoré som prišla, že biologické hodiny tikajú? no tikali, pri druhom netikali a už má 3,5roka pomaly. a to som ho mala po 30ke, takže všetko príde včas.
milujte sa, nevsugeruj si nič, hormóny robia divi, nesleduj sa a všetko výjde ako má! držím palce!
@zuzanag1 a vraj treba skúšať dva týždne pred menštruáciou!
@lalinko2010 ĎAKUJEM 😵 🙂
@zuzanag1 testujes velmi skoro!!! ja som testovala v prvy den meskania menzesu a vysiel mi negativny, az po tyzdni meskania mi vysiel pozitivny so slabuckou ciarkou. radim test urobit az ked ti bude meskat menzes, pretoze tak skoro ti test este nemusi ukazat tehotenstvo hoci uz tehotna mozes byt - ako bolo v mojom pripade. drzim palce
..moment... snazite sa od dec 2013...co je tento mesiac, takže sa snažíte len jeden mesiac a aj to este nie je jasný vysledok.... No, nehnevaj sa, ale ak to nie je preklep, tak je to strašný výsmech ženám čo sa snažia roky.....
no dobre ze si nenapisala snazilkujeme od januara 2014 a nedari sa mi 😅 😅
nechcem tu pisat kolko sme sa o deti pokusa 😅 li my aby som ta neodradila, ale minimalne rok mozes skusat a ani ziaden lekar sa tebou nebude zaoberat.... mas cas...milujte sa, uzivajte si to a ak do dvoch rokov pri pravidelnom pohlavnom styku 3x v tyzdni neotehotnies, potom to ries 😉
@zuzanag1 To si myslela tuto otazku ako novorocny vtip 😀 ? Ak hej, tak pobavila 🙂 , ak nie,tak si precitaj pribehy zien, co sa stacia otehotniet 3 a viac rokov......a potom zistis, ze tvoja otazka je absolutne nevhodna. Ty si si proste povedala, ze teraz hned chces mat dieta a ked sa tak nestane hned na prvykrat, tak si nestastna.Ja Ti to velmi prajem, aby ti to vyslo, ale uz tu otazky takehoto typu nedavaj, lebo tu zbytocne iritujes vela zien.
@zuzanag1 sanca na otehu je kazdy mesiac cca 24-48hodin ... Doktor odporucil sa milovat kazdy 2 den od skoncenia menzesu. Velmi pomaha nemysliet na to a z tych veci co mozu pomoct : od skoncenia menzesu pit grepovy dzus (priaznivo posobi na hlien) pit caj z alchemilky obycajnej (len do ovulacie) potom prejst na caj z alchemilky zltozenej (nepopliest lebo obycajna sposobuje stahy maternice a teda by mohla vyvolat potrat) nasadit si vitaminy napr. Femibion a uz len cakat 😉
@awalancha3 v prvom rade myslím na seba, je mi lúto žien, ktoré sa snažia otehotnieť a nejde im to 😨 poznám take páry
to je akože sranda, alebo čo? som z toho normálne v šoku, dúfam, že si sa len pomýlila v dátume, lebo ak nie, tak je to naozaj výsmech všetkým ženám, ktoré sa snažia roky, chodia na umelé oplodnenia a kvôli tomu, že sa im nedarí sú dávno po 30-tke. Keď si nešťastná po 3 týždňoch, čo by si povedala na 4 roky snaženia sa..... Keby si to napísala inou formou, veľa dievčat by ti poradilo, týmto si iba rozčertila všetky kočky, ktoré sa roky snažia a sú naozaj nešťastné 😠
@zuzanag1 to myslis vazne? este neskoncil ani mesiac a ty napises, ze sa vam nedari?....poviem ti to priamo...ak budes pokracovat v tomto zmyslani, ani sa ti darit nebude...... preboha, ved len tento mesiac mas parhodinovu sancu na otehotnenie (aj to len jednu) a ty uz panikaris, aj to podla 1 testu (kt. si si predokladam robila este pred menzesom? mam pravdu?....co cakas? zamysli sa nad tym 😉
@sorciera24 hej maš pravdu
hlavu hore, však nie všetkým sa podarí na prvý šup .. len sa pekne milujte ked máte chuť a ono to príde .. :D držím palce .. a hlavne nestresuj !!!! naozaj sú ženy alevo rodiny ktoré sa snažia naozaj dlho .. ak sa to dá vymazať tak to vymaž lebo ak to uvidia ženy ktoré plaču do vankúša .. aby ťa zbytočne nezranili
@zuzanag1 ahgoj aj nam sa dlho nedarilo.. ak ti mozem poradit..my sme skusali hocijako a nic.. ale potom vecsinou odzadu..a bum.. ms nedosla.. mozno mas prevratenu maternicu..tak vyskusaj..mne to pomohlo.. 😀
@zuzanag1 tiež myslím len na seba! o bábo sa snažíme už 3 roky a stále sa nám nezadarilo, mometálne som vo fáze, kedy také baby ako ty odsudzujem...a to z jedného jediného dôvodu, už po mesiaci / necelom / snaženia sa, " sa vám nedarí otehotnieť "..... 😠
@tonjadabik2 vidíš dobrý nápad, vyskúšame 😀
@mimka11111 🙄
23 den cyklu a test negat. je to este skoro na testovanie?
@lucinka3289 samozrejme, ze je..... zeny ja toto nepochopim, naco testujete pred MS? takto mate 2krat sklamanie, podaktore netrpezlive aj viackrat...vyckaj casu....! 😉
@sorciera24 diky za odpoved tak skusim vydrzat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzanag1 ahoj, prečo chceš všetko tak hopom? všetko príde včas.
netlač na "pílu". snažte sa. ak to nevýjde do 2-3 rokov, tak rieš s lekárom.