Bola som dnes u gyn.. robil mi vyšetrenie mám malé vaječníky predpísal mi clostilbegyt na 5dni... má stym niekto skúsenosti? 🙏 pomohol niekomu?
@eriksonka1234 otehotnela si po nom?
@queen16 ja som jeden krat iba ale nezabral, a uz som si uvedomila ze tie lieky mi ani nepomozu. Zacala som pouzivat bylinne vlozky, pit bylinny caj a teda hned prvy mesiac som videla vysledok. Dievčatá strasne chvalili tie veci a tak uz aj ja patrim k nim. Ak mozes tak odporucam ti vyskusat naozaj tu kuru a urcite viac pomoze ako tie vselijake lieky🤗
@eleanor13 áno, vo februári som začala brať, v apríli som otehotnela
Mne pomohol. Hneď na prvý krát
@rihana iba jeden krát brat nestačí, hlavne pri nastavovaní liečby. A sú to lieky, ktoré naozaj pomohli a pomahaju. Ak autorka chce presnú údernú liečbu, určite ano. Ak má čas skúšať dlhé mesiace, čo z byliniek zaberie a co nie, verím ze aj prírodná medicína má svoje plusy.
@queen16 nenechaj sa odhovoriť, hlavne spolupracuj s gynekológom, absolvuj každý mesiac folikulometriu a mysli pozitívne, podarí sa 🤗 a nemusí mať ani žiadne vedľajšie účinky, u mňa nema
@eriksonka1234 gratulujem🌷.dufam ze pomoze aj mne🙌
Ahojte 🙂 ja ho mam zacat brat v pondelok.. Tak sa neviem dockat, snad zaberie 😊
@marzuz89 ano tiez som verila tomu a aj ostatnym liekom ktore mi predpisali.. A fakt uz to riesim 7 rokov a k nicomu som sa nedopracovala. Takze ja som to zacala riesit bylinkami. Inac dievcata co boli na ivf sa im nepodarilo otehotniet a ked vyskusali bylinné vlozky tak po troch mesiacovh baba ostala tehotna👀takze niekedy naozaj netreba siahat len po tabletke... Nehovoriac o tom ze na nieco posobia nepriaznovo, napr zaťažujú pečeň co teda bylinky rozhodne nerobia. Ale kazdy sa rozhodne podla seba.
Mne ich dal na zvečnenie vaječníky aby som mohla otehotnieť
Ja som ho tiez brala v auguste prvykrat spolu s duphastonom a bolo z toho chem.tehu a tento mesiac neviem 🙂 cakam do nedele ci pri Ms a ci nie 🙂 potom sa ozvem 🙂
@queen16 drzim palce aby sa vam zadarilo 😊
@kacenuska20 ďakujem ❤️❤️
Ahoj, ja mam pco a anovul. Cykly som mala. Zacala som uzivat clostyl a min. Rok som otehotnela bohuzial bol z toho zamlcany potrat v oktobri s kyretom, potom sa mi podarilo otehotniet vo februari a teraz som 32+5tt. Takže mne pomohol. Ale uzivala som k tomu kys. Listovu od jamiesonu a macu peruansku teda ženšen
@rihana myslis tiande?
Ahojteee... vcera bol posledný piaty deň co som dobrala Clostilbegyt dnes rano som bola u gyn. Vaječníky už majú veľkosť taku akú majú mat takze myslite že sa mi to teraz podarí ? 🙁
@queen16 drzim velmi palce, aby sa podarilo... A ty ver 😊
@simona1996712 ano
@rihana ja som teraz ukoncila 4 kuru no neviem nedari sa
@simona1996712 niekedy to trvá dlhšie, u kazdeho to je ináč. Jednej pomôžu hneď a inym zase po čase.nezufaj,urcite sa to podari!viete kde je problém?
@rihana prave ze nie ze vsetko ok mam za sebou 2x potrat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@queen16 áno pomohol, 🙏